Aspirante optimiste > 20 (336)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

Sa traiti, dragi Marii si sa va traiasca si toti cei pe care azi ii sarbataoriti !

http://mt.lilypie.com/wZQCp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_k spune:

Fetele am si eu o rugaminte... Recomandati-mi si mie un test de ovulatie. As vrea sa ma pot monitoriza din timp ca sa stiu exact cand este perioada cea mai fertila. Asa, in teorie stiu..dar nu am cm chiar foarte regulat! Mersi

Moni

http://s350.photobucket.com/albums/q420/moni_k_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Am intrat si eu sa spun "La multi ani tuturor Mariilor".

Din pacate, desi va citesc, eu mai raraut pe aici.
Momentan sunt destul de la fund in butoi si incerc cu disperare sa dau din maini...poate-poate ajung la suprafata.

Sunt maraita rau da' o sa-mi treaca...candva.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

mihaela imi pare rau dar niste teste mai specializate nu ai facut? sau sa te duci la un odctor mai bun...nah zic si eu...nu te supi pe mine

monik eu am facut oview si barza dar sincer nu mi s-au pozitivat...acum cine stie..poate nu am ovulat desi am facut din ziua 10 pana in ziua 21....

rallu la suprafata cu tine desi te inteleg cum este .....asa o sa fiu si eu probabil prin weekend sau cand au de gand sa ma vizitize si pe mine uratii...

adiutza tu in ce stadiu esti?

of fetelor la mine la servici e sarbatoare ca avem multi sarbatoriti si numa' chef de munca nu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Amelita bine ai venit printre noi, sper sa stai cat mai putin.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Adi merci mult!
Am nascut la Gine 1 in Cluj-Napoca, nu stiu ceilalti medici, dar doctora cu care am nascut eu e de nota 11, n-as schimba-o pentru nimic in lume, chiar daca nu-i cunoscuta.
Am discutat cu cateva mamici care au fost la medici cunoscuti si cand au fost sa nasca, nu si-au facut medicii aparitia si-au nascut cu cine era de garda, so....dr mea a fost tot timpul langa mine si fizic si moral, merita toate laudele.

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Buna fetelor si LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR. Scuze ca nu am intrat mai des dar am avut mult de lucru ca ma pregatesc de 2 nunti la acest sfarsit de saptamana, si la una dintre ele sunt nasa. Apoi ma pregatesc sa ma duc si in concediu, deoarece saptamana viitoare ma duc la mare, deci am multe pe cap, nici la bebe nu imi sta capul acum. Acum mi-am adus aminte ca am uitat sa imi iau medicamentele de stimulare. Doamne aiurita pot fi.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Mihaela eu cred ca de data asta o sa fie bine cu bebele, cel putin sper, si o sa ma rog la fecioara Maria sa te ajute. Ai grija de voi.

si eu vreau bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

La Multi Ani si din partea mea tuturor Mariilor si Mariutelor!Numai bine, sanatate si impliniri nenumarate!

VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor. Ma pot alatura grupului vostru? Din ianuarie incercam sa ramanem insarcinati iar dorinta noastra s-a implinit in iunie. Insa am pierdut sarcina la 6 saptamani. Dr a ridicat dn umeri si a zis ca nu e nevoie de analize suplimentare. Am crezut ca sunt dereglata hormonal dar dr a zis ca daca am ramas nsarcinata inseamna ca nu am probleme cu hormonii. Eu totusi nu as vrea sa ma incerc sa raman gravida fara teste de specialitate care sa ma linisteasca. Eu am facut testele de sange, control ginecologic, control la endocrinolog, el a facut o spemograma si am considerat ca sunt suficiente analizele facute. Cand am ajuns in spital...caci am fost internata cateva zile, am aflat ca exista analize amanuntite din care sa rezulte anumite probleme.
Ce ma sfatuiti sa fac? La ce analize sa ma supun?

Mergi la inceput