Aspirante optimiste > 20 (336)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

buna anne si sa ai parte de un bb cat mai repede. eu nu stiu sa te lamuresc..poate fetele mai vechi

cine poate sa imi spuna si mie cum arata colul inainte de menstruatie si cum e dc ar fi sarcina.... careva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Buna Anne marie!

Din ceea ce m-am interesat eu existau in principal doua cazuri mai frecvente : anticorpi antifosfolipidici si toxoplasmoza. Daca tin minte prima era pentru sarcini mai mici si toxoplasma pentru sarcini mai avansate.

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anne dozari hormonale ai facut?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

lala nu stiu sa iti raspund la intrebare....dar e interesanta...asa ca astept si eu raspunsul
ruxandra merci. caut acum pe net detalii despre cele 2.
Mai am o intrebare: dr mi-a spus ca am avut endometrita. M-a tinut 4 zile pe antibiotice (ampicilina, gentamicina si nu mai stiu ce) si acasa mi-a dat alte pastile (nu le-am retinut). Acum, la 6 zile de la chiuretaj, ma simt bine, nu mai am scurgeri de sange ci doar ale ovulului (bleah...ca e galben) si ma mai inteapa pe ici pe colo burtica. E posibil sa am complicatii pe mai tarziu de la endometrita? la cat timp pot sa fac baie? dar contact sexual? Ca dr nu mi-a zis

Mergi la inceput

buna anca ce ma bucur ca te-am gasit
ce inseamna dozari hormonale? Eu miercuri am fost la dr si bebelul avea activitate cardiaca dar dr mi-a spus ca sunt predispus la avort spontan. Mi-a dat utrogestan si no spa. Am luat seara atunci, joi dimineata iar joi dupa amiaza am pierdut sarcina.
La asta te refereai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

aici gasesti un topic Diagnosticarea sindromului antifosfolipidic
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119917

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Anne foarte multe sarcini se pierd in primele saptamani, din motiv " defect cromozomial".
In general abia dupa un an de nereusite se trece la analize amanuntite, oricum clamidya si toxoplasmoza iti recomand s-o faci pt ca ele sunt primele incriminatorii pt pierderea sarcinii, dar daca s-a prins o data, sigur o sa se prinda si-a doua oara si o sa fie cu noroc a doua sarcina.
Bafta!

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hai ca am mai trecut sa vad ce mai faceti.
Eu tot in galeata, butoi, etc.
Intai furtul...apoi ciclul...m-au dat urat peste cap.
Mi-am luat liber pana luni dar nici asta n-a fost o idee buna.
Acum stau acasa si ma gandesc numai la problemele mele
De abia astept sa para si sotul. Macar as avea cu cine sa vorbesc...daca nu uit...macar ma descarc.
Ce naiba ca nu e prima luna in care incerc dar e prima in care m-am demoralizat in asa hal.
Cred ca stimularea aia e de vina si faptul ca am avut cat de cat simptome promitatoare.
Nu stiu...dar trebuie sa gasesc o cale sa nu ma inec in butoiul meu.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

kitzy asa mi-a zis si dr. Ca nu trebuie sa-mi fac probleme. Dar eu nu mai vreau sa trec prin ce-am trecut si as vrea sa-mi fac un mic set de analize ca sa ma linistesc eu, sa elimin poate niste factori, sa nu joc ruleta ruseasca a 2-a oara. Intelegi? Poate iese ceva inneregula la analize si pot sa preintampin o alta sarcina pierduta. Daca totul e ok atunci ne punem pe treaba. Nu pot (asa e firea mea) sa zic "a suferit mutatii fatul si organismul l-a eliminat dar data viitoare o sa fie bine". Imi doresc foarte mult un copil chiar daca sunt tinerica (25 de ani).

roxana acum lecturez sit-ul. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI MARIILOR, MARIANELOR, MARIOARELOR...ETC....SI MARIANILOR....sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi

miha nu-mi prea place ce aud...te rog stai relaxata....si nu mai intra cateva zile pe forum sa te linistesti....incearca sa te detasezi....ma vooi ruga si eu pt tine si duminica te dau la Sf. Liturghie.....

14+

Camelia

Mergi la inceput