Aspirante optimiste > 20 (336)
Raspunsuri - Pagina 17
ruxandrab spune:
Poftiti la 

!
Hai cu o barfa, un test, o idee, o propunere... ceva...
Hai cu cheful... eu dau 

si 

... eventual si 

Hai cu

ancadragoman spune:
Dau si eu o cinste mica pentru Mariuca mea si pentru toate Mariile

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
moni_k spune:
Neata fetele.
Multumesc de cafeluta , si La multi, multi ani frumosi si fericiti pt toate Mariile, si
si mamici!
Moni
http://s350.photobucket.com/albums/q420/moni_k_photos/
lalala13 spune:
asea va vreu...ce teste...ca nu vezi ca ies negative....sau dc ies cat de cat pozitive(adik o linie vaaaaga) tot nu e bine ca-s proaste testele...si deci nu ne mai lamurim decat daca ne intarzie..
de ex eu sunt in z33!!! luna trecuta mi-a venit la 34 dar nu este o regula...dimineata mi-am luat temperatura si aveam 36 cu 4 deci..este fffffffffffffoarte posibil sa vina...
oricum m-au chinuit durerile de o sapt tot ma inteapa si ovarele si forfoteste burta...in fine stam si vedem si pe urma ne punem pe "munca" din nou...
voi cum stati?
la multi anca pt bebita ta!!
ancadragoman spune:
Lala mersi mult.
Pai ieri cat ai avut temp?
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
mihaelacg spune:
buna dragele mele.
am intrat doar putin sa le urez tuturor mariilor La multi ani! sa ne traiasca, sa fie sanatoase, sa fie iubite si sa li se implineasa toate dorintele. Toate cele bune sarbatoritelor.
Despre mine, nimic bine.
Au inceput faimoasele scurgeri maronii deschis, ca la toate celelalte sarcinile, sunt in concediu, stau linistita si astept.....ce? nu mai stiu nici eu.
am fost la echo, bcf-urile sunt discontinue.
deci......nu mai stiu ce sa zic, doar ca-s trista tare, credeam ca a 4-a oara o sa fie bine.
nu-mi ramane decat sa ma rog, astazi fiind o sarbatoare mare care ar putea sa ma ajute.
cam atat....
va
pe toate, va doresc sa vi vedeti cat mai repede II liniute pe teste, iar celor cu bb-i sa pretuiti mult darl pe care vi l-a dat dumnezeu si sa aveti grija de voi.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
mitzica
ar trebui sa fie 9+
ruxandrab spune:

Mariuca lu' Ancutza si pe mama lu Mariuca!
lalala13 stai linistita... poate ii e frica sa vina ... 
Hai cu

lalala13 spune:
da.....l-am speriat ![]()
mihaela..dar doctorii ce ti-au zis? sarcina asta nu ar fi ok? de ce?
eu stateam aseara si ma uitam la film cu sotul meu la care el dintr-o data" vreau si eu o burta!"
si il intreb "poftim?"
si face "da...cu un bb in ea "![]()
m-a miscat...saracu el stie cat ma entuziasmasem cand eram banuita ca as fi insarcinata si am aflat ca de fapt era o dereglare..am suferit mult..si acum incearca sa ma aduca cu picioarele pe pamant la fel cum a facut si oanaiacovita cu testele. Asta sa nu ma mai bucur decat daca e ceva clar! dar..in sinea lui...spera si el...
mihaelacg spune:
lalala13...sarcinile mele sunt ok pana la un moment dat, dupa care se intampla ceva....
niciun dr. nu mi-a garantat ca va fi bine, insa eu am sperat ca va fi bine de fiecare data.
asta e....
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
mitzica
ar trebui sa fie 9+
ancadragoman spune:
Miha stai cumintica acolo ca o sa fie bine.Eco mai faci?testele de sange cresc mereu?
Roxana multumim
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii