FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8
Raspunsuri - Pagina 20
bytzi spune:
Cip
de abia am asteptat vesti,bravo peste 2 saptamani mai avem o gravidutza ,simt eu asta
.......asa ma bate gandul sa merg si eu acolo dar nu pot sa-i spun sotului ca iar m-am razgandit
..ca nu mai merge deloc....la Giuli ami este teama ca nu au analize facute donatorul,ca nu ne spune nimic despre el si cum va spuneam ma gandesc si la grupa de sange si altele
ufff ce greu mai e....
pe toate si sa aveti un sf de saptamana placut
Moniland spune:
Cirip, da la 36 ore. Si stai linistita ca sigur s-a spart folicului eliberand ovocitul.
@dodo@ spune:
bytzi, multumesc de sfat, esti in asentimentul sotului meu, care si el nu vrea sa mai trecem printr-un alt esec la Giuly. Nu stiu care e treaba cu 
la Giuly, nici eu nu am auzit de reusite cu donator.Si totusi cand am facut FIV-ul s-au fecundat toti 4, si tot cu donator am facut.Pe noi ne-a intrebat ce grupa sanguina are sotul.Incearca sa fii optimista, poate iti surade norocul si vei reusi de data aceasta.Eu iti tin pumnii stransi si drum bun la Bucuresti. Daca
va duceti cu masina sa nu o luati prin Ploiesti caci e jale la intrare in Capitala.

cipcirip, bravo, felicitari pt folicoli, pun sampania la rece si o desfac peste 14 zile. Ai vazut ce semnatura frumoasa are iuca, te rog sa vedem si la tine la fel.

inna30, tu ai facut IAD? Cu dna dr Cocei?
iuca, multumesc mult pt informatii. Analizele le-ai facut la Sibiu.Iti recomanda ei unde sa le faci? Frumoasa semnatura.Iti doresc multa sanatate.
Mai ai petunii si muscate?
Pup toate fetele, despre mine nu am noutati, dar va urmaresc zilnic, deja faceti parte din familia mea, imi sunteti nedespartite, va simt aproape si asta ma ajuta sa sper in continuare.

gabri-ela spune:
Buna seara fetelor!
Cip bine ai revenit de la Sibiu si sunt convinsa ca dupa 14 zile ai sa ne dai si tu o veste mare
Tu ai mai fost acolo si inainte la un consult sau direct la inseminare?
Sa stiti ca eu cunosc o fata care a reusit din prima la Giulesti primul ei IAD
Ne-am cunoscut acolo la prima inseminare, am facut amandoua primul IAD prin noiembrie anul trecut si chiar ieri am vorbit cu ea la telefon si a nascut acum sase saptamani un baiat frumos si sanatos
Ea a facut cu dr Codreanu iar eu cu Cocei, iar ea a avut norocul sa se prinda si fara nicio stimulare.....asa ca fiecare cu norocul ei
Si eu oricum m-am hotarat sa mai incerc un IAD la Sibiu si binenteles cu stimulare ( pt ca celelalte 4 le-am facut pe natural, pt ca d-na Cocei nu este adepta stimularilor) iar apoi sa trec la FIV
Poate da DD sa nu mai ajung la Fiv pt ca-mi este tare frica de aceasta procedura
Oricum anul acesta nu mai fac nimic, pt ca nu mai pot sa-mi iau concediu, dar sper cu shimbarea anului sa mi se schimbe si norocul
Pupici pt toate fetele si un bun venit pt cele noi

gabri-ela spune:
Bytzi scuze ca am uitat sa-ti urez si tie multa bafta si sa dea DD ca aceasta noua incercare sa fie cu noroc
Pupici!!
si pumnii raman stransi
marimaria spune:
Salve la toate.
Fetelor aveti idee cat costa IAD sau FIV la Bucuresti la Tutunaru sau Dracea?
cipcirip spune:
Bytzi
ma iau dupa simtzamintele tale atunci shi dupa visul soacrei mele
. In dimineatza din ziua inseminarii cand m-am trezit m-am uitat la o iconitza de pe perete, fatza shi mainile Maicii Domnului erau f aurii, luminate. Mi s-a parut ca e un semn shi am luat iconitza cu mine in geanta. In drum spre Sibiu am avut timp sa oprim la Manastirea Cozia unde am dat un acatist, am pus lumanari shi am aruncat cate un banutz in fantana dorintzelor.
Bytzi , iti doresc succes la Bucureshti sa nu mai fie nevoie sa facetzi FIV .
Dodo
o sa bem toate din shampania aceea. Tzine-o la rece . De fapt pune mai multe sticle ![]()
Gabri-ela
nu shtiu in ce localitate stai tu dar cred ca exista tren direct pana la Sibiu dimineata si unul seara. Eu am fost la dr Mutuliga Greti shi at cand m-am programat am ales eu data. Potzi suna sau scrie un mail cu titlul " Pt d-na dr Mutuliga (inseminare )". Vei primi un raspuns f repede. Eu shtiu ca nu vor sa faci la ei neaparat ecografele dar e imp sa ajungi pt o prima intalnire acolo pt stab tratam shi sa vada dc ai chisturi sau nu. Sa ai analizele facute shi in fctz de ele itzi da tratam. Pe CM stimulat se fac ecografe in z 8, 12, 14. Iar cand foliculii sunt de 18 iti va spune sa faci prenyl in ziua urmatoare iar inseminarea la 24 ore de pregnyl. In legatura cu cazarea, potzi dormi la clinica se plateshte in fctz de cate paturi sunt in camera (asta dc te duci singura). Tb sa ai pregnylul cumparat pt ca dc nu tb sa ajungi la clinica pt el. Deci poti face ecografele si injectzia in orasul tau si sa te duci la clinica doar pt inseminare. Dc faci ecografele la clinica ac nu se platesc deoarece intra in pretul inseminarii(1920 ron). Dc mai ai intrebari spune-mi. A... clinica e f aproape de gara. Hai curaj, e prea mult pana la anul. Asistenta e f dragutza shi te va ajuta cu sfaturi ori de cate ori ai nevoie.
Marimaria, dr Dracea nu face IAD la clinica ei, face la Giulesti shi deci pretzul e cel de acolo (500 ron parca). La dr Tutunaru nu shtiu.
Cirip
cipcirip spune:
Tot cautand un filmuletz cu fertilizarea ovocitului am gasit asta : http://www.youtube.com/watch?v=nKI5kyrn8FY&feature=related
Oare ai mei or fi avut flori?
Cirip
cipcirip spune:
Unde suntetzi? M-am intors eu shi atzi disparut voi?
Am citit mai de mult la un capitol cu inseminari la Timisoara ca fac IAD cu sperma proaspata.
. Se pare ca e adevarat http://www.banateanul.ro/saptamanal/in-timisoara-mai-exista-doar-patru-donatori-de-sperma-2625891
Iuca
te ashtept cu simptomele, ce ai simtzit shi in ce zi.
Cirip