FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8
Raspunsuri - Pagina 21
gabri-ela spune:
Cip multumesc pt informatii, dar eu sunt din Galati si drumul este cam lung pana acolo
Deci cred ca va trebui sa stau acele zile de monitorizare acolo si cei drept nici nu prea am incredere in medicii din orasul meu
Am sa vad cand am sa pot ajunge acolo......pana atunci ma rog sa fie la tine cu reusita
marimaria un IAD la Giulesti costa 200RON in care este inclusa o ecografie.....dar binenteles trebuie sa-i dai totusi ceva dr la monitorizare(de fapt daca vrei)
Discutia foarte sumara despre donator o ai inainte de inseminare cu d-na dr Moisa(dar unde nu vei primi niciun indiciu despre donator)
Ea se uita la sot si ea il alege.....cam naspa....te lasi pe mana ei....daca vrei ai dai si ei ceva, chipurile sa faca alegerea buna
Bafta multa tuturor fetelor si multi pupici!

cosicel spune:
Am inteles ca la dr Tutunaru un IA costa 200RON (el) + 200RON biologul (Matei), deci, IAD nu poate costa mult peste...
iuca spune:
Buna fetelor,
Ma scuzati ca ne am reusit sa intru in ultimele 2 zile.
In primul rand LA MULTI ANI ptr toate fetele care poarta numele Sf Marii
Ciprip bine ai revenit, sa dea Domnul sa fie totul bine si peste 2 sapt sa ne anunti vestea cea mare. In legatura cu simptomele, ma mai durea burta din cand in cand, dar cel mai tare m-a durut in z6-7. Atunci aveam senzatia de parca mergeam cu ovarele pe afara.
In rest eu eram aproape sigura ca voi face hiperstimulare, ma asteptam sa ma doara burta, sa ma umflu, tot asteptam sa nu ma mai incapa pantalonii si fustele, dar nu a fost asa.
Gabriela eu sunt tot din Galati, si intr-adevar e foarte lung drumul, dar crede-ma , marita sa-l faci. Noi am fost cu masina, si plecam dimineata pe la 8.30 (desi am fi vrut mai devreme, nu am reusit) si ajungeam acolo in jur de 5-6 dupa amiaza, cu scurte pauza de 5-10 min. E si tren, dar nu direct, eu prima data am vrut sa mergem cu trenul, ca imi era frica de drum, dar nu era direct, se schimba in Campina, parca, era dimineata pe la 7 si se ajunge in Sibiu pe la 4, deci la timp e la fel, ca cu masina. Doar ca cu masina ai alta lejeritate sa te deplasezi, plus ca nu mai aveam treaba cu taxi-uri, autobuze. Si in plus cu trenul ne costa dublu decat cu masina.
Va 
pe toate cu drag
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
6+
cipcirip spune:
Iuca
eu astept intzepaturile alea din burtica. Pe ce data ai facut inseminarea? Pe 12 aug te durea burtica shi vreau sa aflu ce zi a fost aia.
Cirip
iuca spune:
cip
pe 7 august la ora 18 am facut inseminarea.
Ai avut foliculi frumosi, natural fara stimulare, bravo tie. Endometrul mai stii cat a fost? Cum ti s-au parut doctorii?
Iti tin pumnii stransi 2 saptamani 

Les Brown
6+
cipcirip spune:
Iuca
, inseminarea ai facut-o fix la 24 de ore de pregnyl?
Am fost multzumita de dr , o singura data a fost la un eco shi dr Ispasoi Florin (in zi 14) cand aveam foliculii de 15(sau 16) si 18 (ultimul eco transvaginal). Eu cred ca au fost mai mari, regret ca nu am fost pe faza sa cer fotografiile acasa pt ca dr facea repede o medie din minte shi mi-am dat seama tarziu ca la eco din zi 12 de la care am luat fotografiile dc faceam o medie a diagonalelelor foliculilor aveam 15 shi 16 iar ea mi-a spus 11 shi 12
. Culmea e ca Ispasoiu a fost si el in zi 14 si nu a corectat-o la dim foliculilor. Inseamna ca asa calc ei
Dr din orasul meu imi spusese ca am foliculi de 9 si 6 in zi 3 shi cand am vazut o creshtere asha de mica m-am panicat dar de fapt ea nu facuse o medie a diagonalelelor ci imi spusese doar diagonala mare.
Deci fetelor , sa nu plecatzi fara fotografii din cabinet. Eu nu am stiut ca mi-a scos fotografii si la ultimele ecografii pt ca ma duceam sa ma schimb. Sotzul mi-a spus ulterior ca a vazut ca a scos fotografii . Dc shtiam le ceream.
Endometrul nu shtiu cat a fost , imi spunea doar ca e frumos
.
Tu ai facut eco transvaginal in ziua cu inseminarea? Mie mi-a facut doar abdominal sa vada dc am vezica plina shi mi-a spus ca foliculii nu se sparsesera .Cred ca nu e indicat sa faci in ziua inseminarii deoarece se ccontamineaza zona cu gelul acela.
Chiar nestimulata nu am fost
, am luat maca de la Innovatics si l-arginina (pt endometru)la sfatul lui Miki-Miki
dar cand mi s-a terminat maca am trecut pe cea de la FLP . Cand am vazut ca foliculii nu prea mai cresc am renuntat la ea de frica ca e vinovata (contzine shi tribulus) dar de fapt dr mea calcula prost sau nu i se parea imp dimensiunea exacta a lor shi eu vedeam o evolutzie f lenta a lor.
Eu le dau nota 10 celor de la Polisano .
Iucutza
nu ne deschizi un alt capitol?
Cirip
iuca spune:
cirip eu asa stiu ca se face ca un fel de medie a diagonalelor. Mie asa mi-a calculat si la bucuresti, anul trecut. Si chiar cand am facut o monitorizare a ovulatiei la mine in oras imi spunea dimensiunea folicului in felul acesta:
z10- 11/9 mm
z12- 16/13mm
Ai facut foarte mine ca ai luat maca si l-arginina, asa ai avut foliculi frumosi.
Si mie mi-a facut doar eco abdominal in timpul inseminarii nu mi-a mai facut si intravaginal in ziua inseminarii.
Hai ca deschid acum un capitol nou.
Les Brown
6+
iuca spune:
Fetelor am deschis un capitol nou: aici
Les Brown
6+