FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8
Raspunsuri - Pagina 19
inna30 spune:
nelis toate cele 3 IA le-am facut la giulesti( Panait Sarbu ), si toate cu d-na dr diana cocei, am avut si am mare incredere in ea.te pup si mult succes.
10+
bytzi spune:
buna fetelor
la mine astazi z 3a a CM(care mi-a venit la 18 zile, nu stiu de ce )am anceput stimularea cu closty 1 pastila pe zi.....am vorbit la Gynera an z 10 fac eco si an functie de rezultat merg la Giulesti pt IA nr 5 ....uuu mi-e groaza ca ajung iarasi la Giulesti dar v-a fi si ultima data,daca nu reusesc voi mai ancerca poate o IA si eu la Sibiu daca nu voi merge pe Fiv la Gynera cu dr Dracea,daca reuseam sa strangem bani suficienti mergeam direct pe Fiv....si sa mai astept mi-e groaza.. ca a trecut exact un an de la ultima IA si nu am mai facut nimic,doar trat dar nu au dat rezultat la noi sau nu am avut noi suficienta rabdare....daca totul e ok pe 15 fac IA...nelis te felicit pt rezultatul spermogramei...ai vazut ca Dumnezeu nu ne lasa la greuiuca
si mie ami place iscalitura ta ...ai grija de tine si puiutva
pe toate
Moniland spune:
bytzi, oare daca ti-a venit la 18 zile nu a fost anovulatoriu? De fapt CM acesta e cel mai important. Tin pumnii sa faci oute frumoase, de calitate.
Tabitha, iti tin pumnii chiar daca esti departe, pe meleaguri straine.
Cipcirip, ce mai faci?
Pisix iar ai disparut?
cosicel spune:
Azi l-am intrebat si eu pe dr de unde facem rost de 

in cazul in care... va fi nevoie! Si mi-a raspuns ca dr biolog (Matei) se va ocupa de asta, insa macar imi va da posibilitatea sa-i aleg caracteristicile!
Mi-as dori sa nu fie cazu', insa ...amandoi avem o varsta, si nu's cat ne mai putem permite sa pierdem timpul... 

bytzi spune:
Moni
merci ,da cred ca a fost onovulator dar mie mi s-a mai antamplat si am facut drumuri degeaba la Bucuresti pt IA si eu nu aveam ovulatie...
uitai de tine,un sfat de la mine
cipcirip spune:
Buna fetelor
m-am intors shi eu de la Sibiu. Dr e f multzumita shi mi-a spus ca am shanse mari sa raman
Din cei 4 foliculi care i-am avut in z 9 doar 2 s-au dezvoltat mai mult . In zi 14 erau de 15 si 18 dar eu cred ca erau mai mari pt ca dr facea o medie a diagonalelor lor si cred ca imi spunea un rez mai mic decat erau ei . Am facut un pregnyl in zi 15 shi in zi 16 am facut inseminarea. Cand am facut inseminarea nu mi-a mai masurat foliculii deoarece mi-a facut eco abdominal (sa vada dc am vezica plina) dar mi-a spus ca nu s-au spart shi ca se sparg la 36 ore de la pregnyl . Am vb shi cu embrioloaga care a preparat sperma shi mi-a spus ca gigeii sunt de f buna calitate shi ca ea at cand ii pune cu ovocitele pt FIV aceshtea traiesc shi dupa 24 ore. Foliculii erau pe ovarul stang , cel cu chistul endometriozic care am reushit sa-l scad la 17 mm. Mi-e teama sa nu se blocheze pe trompa fiind amandoi pe ac ovar. Dr m-a felicitat pt productzia mea frum de foliculi shi ma tot intreba dc fac stimulare.
Acum iau duphaston2/zi shi acid folic shi ma rog la DD sa fiu o norocoasa , sa mi se prinda din prima. Apropo , socra-mea a bagat puii in casa
. Cam atat, dc aveti intrebari va astept.
Iuca
m-am uitat in urma sa vad in ce zi ai avut tu intepaturi in burtica shi am dedus ca prin zi 4 de la inseminare (10 zile inainte de test), e corect? Vreau sa shtiu cam in ce zi se implanteaza embrionashul .
Bytzi
deci tu urmezi acum. Itzi tin pumnii sa fie OK.
Bun venit fetelor
noi shi le doresc sa ramana
cat mai curand.
Cirip
Moniland spune:
Cirip, bine ai revenit. Ma bucur tare mult pt. tine ca totul a mers bine. Cum ai ales "taticul"?
Din ce stiu eu cam la 6-7 zile de la ovulatie se implanteaza embrionul.
Cu ce dr. ai facut? Ai facut stimulare?
Stii ca sunt cu pumnii stransi si ma
sa reusesti.
cipcirip spune:
Moni
multzumesc. Nu am facut stimulare deoarece in zi 3 cand am facut ecograf la mine in orash chistul era inca prezent shi nu am reushit sa vb cu dr ca sa-mi dea OK pt stimulare deoarece era sambata seara. Ulterior am aflat ca puteam face stimulare cu un chist asha mic dar era prea tarziu shi am mers pe natural. Ni s-a dat o lista dar nu a fost f usor sa gasim pers potrivita . Erau f inaltzi shi slabi multzi, unul era obez shi doar unul avea raportul inaltzime greutate mai bun shi care indeplinea shi celelalte conditzii. Culmea e ca mie mi s-au parut ca erau f multzi sateni acolo iar Iuca a vazut multzi blonzi
.
Eu sunt multzumita de Polisano shi tot acolo am sa merg dc nu voi reushi de data asta.
Cirip
cipcirip spune:
Nu Moni, altul nu mai fac cu donator deoarece nu vrea sotzul. Pt al 2-lea vrea sa faca biopsie .
Moni, sigur are loc ovulatia la 36 ore de la pregnyl? Eu nu am simtzit nimic, oi fi ovulat?
Iuca tu ai simtit cand ai ovulat?
Cirip