FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8
Raspunsuri - Pagina 14
bytzi spune:
nelis poate ne spui si noua rezultatul la o spermograma ,aveti ceva
?daca da puteti ancerca un FIV ,e pacat sa nu aveti un copil al vostru.....nu prea am anteles bine daca va permiteti o fertilizare.....poate ne dai mai multe detalii,ati doresc mult succes
cu hormonalele cum stati...te hotarasei pt FIV ?scuze de atatea antrebari
bytzi spune:
IUCA scrie-ma si pe mine pe listutza:azoospermie,analize hormonale f mari,3IAD cu dr Niculescu la Giulesti nereusite,IAD nr 4 dubla nereusita,urmeaza IAD nr 5 cu dr Dracea an Septembrie
nelis spune:
buna dimineata,
fetelor, noi sau mai bine zis sotul a facut in 2 ani diverse tratamente, dar nu prea mai vrea sa faca..
ultima spermgrama a fost a fost facuta la inceputul anului cu 1 mil
, Ph - 7.5, mobiltate 50 %-, iar varicocelul care nu il deranjeaza fizic ii este teama de operatie....consecinta este faptul ca in ultima perioada nu a mai facut nimic cu toata sustinerea mea. el vrea sa avem un copil ..i se lumineaza ochii cand zice asta ...dar nu mai are putere sa fac nimic...si normal ca ma gandesc la donator...,
Este f adevarat ca viata nu este atat de usoara si roz simtim si noi asta, asadar un Fiv cred ca nu il putem plati ...si eu in adancul sufleului mi-am pus speranta in IAD.
Iuca...am citit tot ce ai scris tu ....si am vazut ce analize...dar nu stiu in ce zi a CM sa le fac...este cazul sa sun la sibiu ....sa intreb acolo...poate mai trebuie ceva sau, acestea sunt standard.
va pup....si sa aveti o zi buna.

pt toata lumea
iuca spune:
nelis
Analizele hormonale le-am facut in z1-3 ale CM. Cele ptr infectii se pot face in orice zi ale CM. Eu le-am facut pe toate o data ca sa nu ma intep de mai multe ori. Am mai facut si analize din secretii (PAP, clamydia, ureaplasma, micoplasma)
Poti trimite un mail daca vrei Clinicii Polisano sa ii intrebi ce analize sa faci si cand si iti vor raspunde, sunt destul de prompti. Adresa de mail o gasesti pe prima pagina, la info utile.
Tot acolo gasesti si un nr de telefon, daca vrei poti suna, asistenta e foarte amabila.
Eu analizele le-am facut la mine in oras (in Galati) si am mers cu ele gata facute si nu a fost nici o problema. La prima consultatie am mers cu dosarelul cu toate analizele .
Sa stii ca ei cand vor auzi ca aveti 1 mil de gigei o sa-ti propuna sa mai incercati impreuna, sa mergeti la urolog.
Daca cumva o sa va hotarati sa mergeti, eventual si ptr opratie ti-l recomand pe dr Damian din Bucuresti.
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
nelis spune:
multumesc pentru raspunsuri,
iuca..este adevarat ca sunt 1 mil....dar sunt lenti..si nu sunt ok.
Iar sotului ia intrat in cap ideea ca decat sa ne chinuim asa...sau mai bine zis el...ca la el este problem....si decat sa facem bebe cu gigei naspeti de la el...mai bine doantor sanatos, mergand pe ideea ca nu se doneaza gigei lesinati ca ai lui.
si chiar vrem un bebe....eu ma rog de el de 1 an sa faca operatie ...nu nu il conving, ia intrat in cap o idee si cu ea merge inainte.
mi-a promis o spermograma in septembrie....vedem ce va fii...si pe urma cred c aincep demersurile pt IAd....
sper sa fie ok...si sa ne auda dumnezeu..si sa luam deciziile cele mai bune.
dar sper ca la sibiu ne vor respecta deciziile....adica chiar daca avem gigei sa ne faca iad....nici eu nu mai stiu cum este ok....dar vrem un bebe...si poate va veni si bebe 2 cu participarea sotului....
poate daca iesim din tensiunea asta....ca asa am reactionat noi la acesta problema ...chiar daca nu este ok....poate se trateaza si sotul..asa fara nici un stres, gand sau obligatie....sa vina de la sine.....
multumrdc tuturor...eu va citesc oricum din umbra si sper sa ma primiti si pe mine din cand in cand ....
va pup pe toate
iuca...am vazut ca pe tine costurile te-au ajuns cam 4000 ron...am inteles bine?...asa ne pregatim si noi...
multumec
iuca spune:
nelis nu ne citi din umbra, intra ori de cate ori simti nevoia sa vorbesti cu cineva. Fetele de aici stiu foarte bine ca problema noastra e delicata si nu se poate discuta, si chiar daca incerci ai sa vezi ca nu vom fi inteles. Pe mine poti sa ma intrebi orice, ca iti raspund cu mare placere.
Noua ne-au propus sa facem biopsie sa vedem daca gasim ceva. Dar nu eram pregatiti cu banuti ptr biopsie+FIV+ICSI. Oricum noi in ejaculat nu avem deloc, biopsia era singura solutie, dar dupa hormonalele proaste ale sotului sansele sa gasim ceva si sa fie si buni si viabili erau destul de mici. Ideea e ca ne-au respectat decizia de a apela la donator. Si intr-un fel sotul nu vroia ca bebe sa mosteneasca toate problemele lui de sanatate.
Inseminarea a fost 1920 RON (a inclus toate ecografiile si sperma) si tratamentul a fost 1700 RON. Ptr ca eu am raspuns foarte prost la stimulari mai usoare, mi s-a prescris un tratament asemanator cu cel ptr FIV. Si cu o zi inainte de inseminare m-au intrebat daca nu vreau sa fac FIV, asa stimulata eram.
Noi am stat acolo 9 zile si a fost si ca un concediu. Ptr ca distanta era de 450 km nu puteam sa facem prea multe drumuri, si am zis ca decat sa ne obosim si sa dam banii pe drumuri mai bine stam la o pensiune acolo si ne odihnim.
Hai ca m-am lungit mult. In concluzie intra cand vrei, ca vei gasi un umar de sprijin mereu.
Les Brown
iuca spune:
rodicuta iti multumesc 
Nu intri sa ne spui mai multe despre tine?
Les Brown
marimaria spune:
Salve gagici.
Sunt o aspiranta la IAD....ooooo Doamne sper sa nu se inteleaga iadul pe pamant ca de fapt sunt un inger de felul meu.
Am deja o fetita dintr-o alta relatie si actualul meu sot are spermograma vraiste, de fapt
lipsesc cu desavarsire.
Si cum suntem impreuna
la bine si la greu
am hotarat sa actionam inspre binele speciei umane si sa dam nastere la un alt copil oricare ar fi conditiile.
Dat ca buburuza noastra mica insista sa-i aducem companie suntem ferm hotarati sa apelam la IAD....a se intelege inseminare cu donator.
Cineva dintre voi are o asemenea experienta? Sau care dintre voi are asemenea idei ca sa le putem impartasi?