FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Gabri-ela nu pot sa-tzi spun data exacta cand ma duc din motive de securitate. Am sa intru shi am sa va povestesc cum a fost dupa ce ma intorc.
Iuca vin cu intrebarile Imi tb papucei, halat ceva? Nu-mi mai aduc aminte , cat ai zis ca te-a lasat sa stai in salon dupa inseminare? Cred ca dr blonda care ai spus ca ai vazut-o era dr Mutuliga pt ca e blonda oare lucreaza totzi in echipa?

Fetelor eu cred ca erau shi chisturi pe ovare ca prea multzi foliculi a zis dr de la eco ca am .

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cipciripnu iti trebuie nimic, ca iti dau ei de acolo si halat si papucei si apa plata (ca tb sa ai vezica plina, asta-i cel mai nasol).
Eu de fiecare data cand am fost era dr Chicea cu dr Ispasoiu si doar o singura data au fost toti trei ( si doctorita blonda).
In timpul inseminarii, dr Chicea mi-a facut inseminarea si dr Ispasoiu mi-a facut eco abdominala si s-a vazut toata operatiune pe ecran. Eu nu prea am inteles ce faceau ei ptr ca singura mea preocupare era sa nu ma scap pe mine si sa treaca timpul mai repede pana ma pot duce la baie.
Pe masa m-au tinut 5 min si in salon mi-au zis sa stau intinsa 30 min. (la mijlocul celor 30 minute am fost la toaleta).
Sotul meu a stat cu mine tot timpul mai putin in timpul inseminarii.
Tu cand pleci?
Iti tin pumnii sa fie totul bine

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Iuca multzumesc pt informatzii shi urari. Ma ia tremuriciul de acum. Am uitat sa o intreb pe soacra-mea dc a bagat puii in casa sau nu
Bytzi pe unde umbli?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Cip hai ca-i tare faza cu puiutii si soacra...parerea mea e ca vei mai sta putin pe la Sibiu ,e cam devreme z 9....si despre foliculi se poate sa mai fie si chisturi,eu cand am facut stimulare cu closty am avut un chist de 23 si un folicul de 18 si cand am facut eco la mine an z 10 dr nu a vazut ca e chist si zice ca e dr an stiinte .....dar nu ati mai fa atatea probleme eu cred ca v-a fi totul bine si am si o presimtire cum am avut si la Iuca...ati doresc ca prima ancercare sa fie si o reusita

Dodo hai draguta ti-ai mai revenit ,sa stii ca noi aici te asteptam si niciodata nu vei fi singura,hai tu vei fi urmatoarea pe listutza dupa Cip sa stii.... un -ic si o ambratisare de la mine...
cat despre mine cand ma gandesc ca pe 11 Sep am un an de la ultima IA ...uff a trecut un am degeaba crezand ca rezolv ceva cu trat ....dar cred ca trebuie sa o iau de la capat ,Dodo nu stiu cred ca voi face o IA an Sept la Giuli cu dr Dracea nu m-am hotarat anca ,nu stiu daca asta vreau ,dar cred ca alta sansa nu avem....
Gabri-ela tu cand le urmezi pe fete,vei mai face o IAD ?
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Aaa Cip uitai,mie dr Dracea mi-a zis sa fac stimulare cu closty chiar daca an chist ,scuza ca ti-am respuns cu antarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

bytzi vreau sa mai fac un IAD si eu la Sibiu, dar cred ca mai in iarna. Acum nu prea pot. Dar sunt hotarata acum sa mai incerc odata un IAD
Dar si toate analizele cred ca trebuie sa le mai refac ca deja au un an si nu cred ca ma vor mai primi cu ele
Pupici

Mergi la inceput

Fetelor eu va tin pumnii la toate si sper din tot sufletul ca incecarile voastre sa se finalizeze cu
cipcirip, bytzi, gabriela, dodo, montytaina, moniland, Tabitha ma sa fie bine, va cu drag si sunt alaturi de voi.

Les Brown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

buna fetelor,
Felicitari si mult succes aspirantelor.
Ceea ce doresc pentru mine: fericire si implinire doresc pt voi toate.
recunosc ca acum sunt intr-o depresie si nu mai stiu ce vreau...si unde vreau sa merg pt a avea pe bebe dar poate mai primesc cate o parere de la voi.
interesant in punctul de vedere al reusitelor...m-as duce la sibiu dar nu stiu de unde sa incep...
la noi sotul are oligozoospermie si sante minime spre deloc de a procrea, dar ma gandesc serios la donator...
daca a trecut cineva prin experienta inseminarii cu donator la sibiu poate ,ma ajuta si pe mine.
as fi recunoscatoare.
va pup...si va doresc fiecareia dintre voi ceea ce doresc si pentru mine.
(scuze pt scris dar sunt la servi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Iuca, din ce am citit esti un caz fericit al succesului de la sibiu..poate experienta ta ma va ajuta...pentu ca te rog din tot sufletul sa-mi dai cateva detalii,
noi de 2 ani incercam .....ne luptam c u varicocel si oligozoospermie...dar se pare ca sotul eu nu mai poate ...si il imnteleg....este cumplit sa stai in fiecare zi in tensiune de a nu uita ceva din ritualul pt noi si pt bebe: temperatura, pilule, picaturi,..si toate celelalte.
poate amundoi nu mai putem psihic asa ca ne gandim serios la IAD, pentru ca fiv este mult mai costisitor.pt bebe mu trebuie sa stabilesti un target al banilor...daca daca nu ii ai..nu este usor, asa ca poate reusim cu iad.

va multumesc fetelor pt atentie.si pentru raspunsuri...si sper sa trimit fliri suficiente pt voi toate.

Mergi la inceput

nelis atata timp cat la voi nu este azoo, eu cred ca puteti spera la un bebe al vostru. Ati incercat cu Multi Maca de la FLP? Este foarte buna si pentru multe fete a facut minuni. Este foarte buna ptr gigei.
Tinctura de Branca Ursului la unii a avut efecte bune, la altii dimpotriva, a inrautatit situatia, e cu doua taisuri, asa ca mai bine nu.
Ati facut operatia de varicocel?
Eu te sfatuiesc sa intri la subiectul azoospermie si sa o intrebi pe miki-miki ce tratament naturist ii recomanda sotului tau. Crede-ma ca se pricepe foarte bine.
Eu va cred ca va este foarte greu si te inteleg foarte bine, multe dintre noi am trecut prin asemenea stari, si nu doar o data.
Eu pot sa iti spun tot ce am facut eu la Sibiu, nu-i nici o problema. Poti sa ma intrebi orice.
Eu te si iti tin pumnii sa iei cea mai buna decizie ptr voi.

Les Brown

Mergi la inceput