FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Iuca creste fumos BHCG-ul tau. La mai mare
Dma felicitari pt printzesa. Sa-tzi traiasca shi sa te bucure mereu cu realizarile ei.

Fetelor va multzumesc pt incurajari, am reushit sa vb cu dr shi ma asteapta in z 9. Voia sa ma duc in z 12 dar le-am spus ca mi-e teama sa nu fie prea tarziu. Am emotziile incepatorului Acum ma intreb dc nu cumva dr la care am facut eco i-a confundat cu ceva chisturi pe foliculashii aia apoi imi dau seama ca nu ar putea fi asha pt ca dr e super tare shi are un aparat f f bun. Apoi cu Pregnylul .... ac nu da voie foliculilor sa se sparga decat la 24 de ore dupa injectie sau se pot sparge shi pana sa se faca alea 24 ore?

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Bravo Iuca inca o data si sa ai parte de o sarcina usoara
Pupici!

Mergi la inceput

Revin....., Iuca tu ai fost la eco in we la ei? Dc e nevoie sa fac inseminarea or veni?

Fetelor o concluzie a mea (care vad ca se verifica), cu congelatzi sunt shanse f f mari sa iasa fetitze. Am citit ca care au cromozomii xy sunt mai leshinatzi, puturoshi iar cei care au cromoxomii xx sunt mai vioi shi de aceea ies fetitze pt ca ultimii cred ca supravietzuiesc mai bine dezghetzului. Shi eu voiam baietzel. Voi shtitzi pe cineva care a facut cu congelatzi shi are baietzel?

Cirip

Mergi la inceput

Deci in septembrie vom mai avea o reusita, a lui Cip la acest capitol.......BAFTA MULTA!!!!
Bine ca ai cerut sa mergi mai devreme avand asemenea valori in ziua 3
La cate zile a venit CM?
Sunt convinsa ca prima incercare la tine va fi si ultima
Sa fie cu noroc!
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Da Cip eu cunosc o fata care a facut un singur Iad la Giulesti si a iesit baiat din prima
Asa ca nu este o regula sa iasa numai fete
Bafta!

Mergi la inceput

Gabri-ela crezi ca am eu norocul asta? CM in mod normal e la 26-27 zile dar luna trecuta a venit la 30 pt ca am luat Duphaston, Vitex Fruit (4/zi). Am mai luat Ginsavit(2/zi) shi Omega 3 (2/zi). Cred ca foliculii aia grashi mi se trag de la ele. M-am vitaminizat bine ca imi era teama ca am anemie de la sangerea care am avut-o de la AC shi HSG.

Cirip

Mergi la inceput

Gabri-ela dar poate nu au fost decongelatzi ca am auzit ca mai fac shi cu proaspata.

Cirip

Mergi la inceput

Off topic, sa va spun ce a visat soacra mea azi-noapte Pui multzi de gaina care mergeau pe jos shi ii baga in casa. Am dat o cautare in google shi cica inseamna moshtenitori multzi.
DOAMNE AJUTA!

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

cipcirip uite Carmen prima noastra mamica de la acest subiect are baietel.
Pe mine nu m-a chemat in week-end, dar daca e nevoie eu zic ca te cheama. Sambata sigur sunt pe acolo, nu stiu duminica. Eu zic sa stai linistita ca o sa fie bine (mai ales dupa visul soacrei tale )

Va multumesc mult fetelor, sper sa fie bine in continuare.

Va pe toate cu drag

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Cipcirip cand trebuie sa pleci la Sibiu?
Sa dea DD ca visul soacrei tale sa devina realitate
Pupici

Mergi la inceput