FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8
Raspunsuri - Pagina 11
cipcirip spune:
Bytzi
zici ca sunt frumoshi pt zi 3? in ce zi ar tb sa fiu la eco ? Nu mai am rabdare pana primesc raspunsul ala de la Polisano
. Dracea ce ti-a zis de ac chist , e o pb dc faci stimulare cu el? Al tau e mai micutz shi cred ca l-ai mai putea scadea cu duphaston . Eu am luat Duphaston 10 zile cate 2/zi din zi 15 si am mai luat Vitex Fruit 4/zi toata luna. Am reushit sa-l scad putzin dar totushi a scazut , nu a crescut.
Cirip
gabri-ela spune:
Cip si eu zic ca valorile tale din ziua 3 sunt foarte bune si mai ales ca nu ai inceput nici stimulare
Dar despre chist chiar nu stiu ce sa zic......trebuie sa vrb cu dr de la Polisano
Hai ca maine dim vrb si te hotarasti ce sa faci.....ar fi bine sa nu pierzi aceasta luna si sa te vedem si pe tine cu visul mult dorit, indeplinit
Bafta multa si pupici!
@dodo@ spune:
cipcirip, frumoase dimensiuni si mai ales e foarte bine ca ai mai multi foliculi. Ma bucur ca si chistul a mai scazut si ma rog sa nu pierzi aceasta luna si sa poti face IA. Sper din tot sufletul sa o urmezi pe iuca si sa vii si tu cu o veste la fel de buna. Iti tin pumnii.

iuca, incep sarabanda curiozitatilor. Dupa cat timp te-au programat cand ai sunat prima data. As vrea smi fac si eu o programare, sa merg cu analizele pe care le am, sa vad daca trebuie sa le refac. Tu la care doctor te-ai programat. Merg pe mana ta, nu ma mai duc la Giuly.
Ai mai repetat bHCG-ul? Iti doresc multa, multa sanatate.
bytzi, ce mai faci, in ce stadiu esti? Te-ai mai hotarat, face biopsie sotul sau faci cu donator? Iti doresc tot binele din lume.
Va pup pe toate

iuca spune:
dodo eu cand am sunat prima data, m-am programat peste 3 sapt. Dar nu ei m-au programat atunci, se putea si mai repede, atunci am vrut eu, sa ma duc sa fiu chiar inainte de CM. Vroiam ca la eco sa se vada daca sunt chisturi si nu mai vroiam sa se vada foliculii.
Eu am fost pe 21 iulie prima data (intr-o luni) si miercuri mi-a venit CM. Stimularea am inceput-o din Z3 si in z9 am facut prima ecografie. Cel mai mare folicul avea 12mm. Ptr ca am reactionat greu la stimulare, am facut stimulare pana in z14 inclusiv. Si inseminare am facut-o in Z16.
Dupa o luna de la prima vizita pe 21 august am facut testul si mi-au iesit cele 2 liniute. ( a doua mai roz)
Am facut si sambata bhcg si maine dupa amiaza am rezultatul.
Eu m-am dus la dr Chicea, ptr ca mi s-a parut cel mai cunoscut dintre toti. De ficare data era si dr Ispasoiu si o singura data in afara de cei doi, mai era si o doctorita blonda.
Toti sunt draguti si poti sa-i intrebi orice, dar parca pe Ispasoiu l-am simtit cel mai aproape (unde era si apropiat ca varsta , poate).
Chicea mi s-a parut un profesionist.
Din cate am inteles eu, ptr prima consultatie, dr Chicea primeste doar luni, dr Mutuliga doar miercuri, iar dr Ispasoiu in fiecare zi dar numai pana in ora 12.
cipcirip sunt cu pumnii stransi , ai foliculi foarte buni, ptr z3, endometrul e perfect ptr z3. Asa ovulezi tu natural? Pai daca ai cativa foliculi, cand o femeie are unul, intr-o luna, din cate stiu eu (sper sa nu spun prostii) nici nu ai nevoie de stimulare. Hai ca o sa fie bine 
Cred ca dupa 8 seara, nu mai e nimeni in centru, dar maine o sa-ti raspunda sigur.
bytzi, gabriela 

si ptr toate fetele multi 

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
montytaiana spune:
iuca felicitari pentru sarcina si sa fiti sanatosi toti trei (tu, sotul si sambureleul)
scuze pentru intarzierea mea de a te felicita dar am fost prinsa cu nunta fratelui meu care a avut loc in weekend- am intrat pe apucate si am citit am fost la curent tot timpul ce ce ti se intampla dar vroiam sa te felicit intr-un mod mai special, sa imi gasesc cuvinte mai ..., dar am inteles ca important e ca ai reusit, ca te-ai luptat mult ca noi toate de altfel si ca pana la urma trebuie sa fie un happy end pt fiecare dintre noi, ma bucur sincer pentru tine si sa dea Dumnezeu sa fie un prunc sanatos sanatos sanatos
dma pupici multi si tie, felicitari pentru fetita ta, te asteptam cu poze si cu primele impresii de mamica de fetitza
iuca spune:
montytaiana iti multumesc mult si sper din tot sufletul sa ti se intample si tie minunea cat mai repede 
Casa de piatra ptr fratele tau sa fie fericiti si sper sa nu se chinuie cu copilasii ca noi si sa vina barza cat mai repede la ei.
Les Brown
dma2007 spune:
iuca nu te-ai trecut pe lista la gravidute!
monty 
e tare interesanta domnisoara... e un alt stil de viata, e o minune un dar de la Dumnezeu
si pt ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate, seamana cu mine
va pup si va doresc din suflet sa simtiti cat mai repede ce simt eu acum
M.A.

ANDREEA MARIA (15.08.2008)
simonete spune:
CIPCIRIP, ai niste foliculi minunati pt. ziua 3.....si fara stimulare.Sa nu cumva sa pierzi inseminarea pe luna asta.Iti tin pumnii si 
iuca spune:
Al doilea bhcg 257.75 (primul 108.54)
dma
ma trec acum pe listuta, nu am avut curaj pana acum.
Va 
pe toate cu drag
Les Brown