FIV cu DONATOR sau IAD - CAP 8
Raspunsuri - Pagina 10
inna30 spune:
iuca FELICITARI MAMICO!!!, SA ITI DEA D-ZEU O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS, BRAVOOOOOOOOOO EU MAI AM UN PIC SI MOR, IMI ESTE RAU DE TOT, OFFFFF, SA TE AJUTE D-ZEU SA NU AI GRETURI SI STARE DE VOMA SI MAI ALES MIGRENE DE CAP INGROZITOARE .TE PUP SI AI GRIJA DE BEBITA.
DMA CE FACE GALUSCA MICA?
8+
@dodo@ spune:
Buna fetelor, imi cer mii de scuze ca nu am mai scris, dar greu mi-am adunat puterile dupa esecul FIV-ului. A mai murit si bunica sotului si a trebuit sa-i facem noi inmormantarea, asa ca nu prea am mai avut timp de stat pe net.Dar, am citit tot ce s-a intamplat, sunt la curent si mai ales am urmarit ce face iuca, si ma bucur nespus ca a reusit. Chiar i-am spus sotului ca daca iuca reuseste la Sibiu, nu voi abandona lupta si vom incerca si noi cu danezii, caci cu romanii nu a mers.
iuca, ma bucur nespus ca ai reusit, imi vine sa plang, si iti multumesc caci asa voi merge mai departe. Iti doresc sa ai o sarcina usoara si sa ne tii la curent cu tot sa ne putem bucura alaturi de tine.Sper ca nu te superi daca te voi bombarda cu intrebari despre Polisano 

bytzi, iti multumesc ca ti-ai adus aminte de mine, mi-am mai revenit si sper sa merg mai departe.
Va pup pe toate si va apreciez ca nu abandonati niciodata ideea de a avea un BB.

miki-miki spune:
Fetelor
multumesc pt urari si sper ca in curand sa deveniti toate mamici. Va
si va imbratisez.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
iuca spune:
dodo M-am gandit de multe ori la tine si ma bucur ca esti mai bine, poti sa ma intrebi orice, nu iti face probleme.
bytzi si eu abia astept rezultatul la bhcg. Diseara la 5 voi avea rezultatul. Iti multumesc din suflet ptr toate gandurile bune 
inna
cand a inceput sa iti fie rau? Ai incercat cu no-spa?
Va 
pe toate cu drag
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
gabri-ela spune:
Felicitariiii Iucaaaaa!!!!!!!
Ma bucur tare mult pt reusita ta si sa dea DD sa ai o sarcina usoara!
Sa stii ca ma tin de cuvant cu plimbatul pe faleza.....dupa doua reusite parca mi-a mai crescut si mie moralul
Cred ca o sa fac si eu o incercare la Sibiu inainte de Fiv
Inna putere multa! hai ca nu va mai tine mult starea asta de rau
LA MULTI ANI! pt Miki si sa dea DD sa-ti implinesti visul cel mare 
Deja cand auzi asemenea vesti, viata parca este mai frumoasa.......am suferit prea mult si ar trebui sa vina si pe strada noastra soarele
Pupici pt toate fetele

iuca spune:
Gabriela iti multumesc din suflet, iti doresc sa te bucuri si tu de cele doua liniute cat mai repede.
Rezultatul la bhcg: 108.54
Mie nu imi vine sa cred. Dupa valoare eu zic ca-i unul.
Va 
pe toate cu drag
Les Brown
LucaLuca spune:
Iuca, ma adaug si eu la corul ursitoarelor: va urez, tie si sotului tau, sarcina fara probleme si sa va bucurati de copilas!
---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/
iuca spune:
LucaLuca iti multumesc mult si sper din tot sufletul ca noua ta incercare sa se termine cu bine. 

Les Brown
cipcirip spune:
Iuca 

Super! Imi dai aripi
Offf , dc ash putea face shi eu stimulare ![]()
Fetelor azi in zi 3 (mai spre seara) am facut eco de zi 3 shi chistul meu a mai scazut ceva , a ajuns la 18/16 mm de la 23/20 mm cat a fost in iunie la Polisano. Am sunat la Polisano dar nu mi-a rasp nimeni pt ca era f tarziu, am scris un mail dar nu cred ca voi primi raspuns pana luni. Dr care mi-a facut eco astazi mi-a zis ca pare a fi endometriozic
shi ca mai am un mic nodul (fibrom) de 22 mm pe peretele anterior al uterului
. Am catziva foliculi, unul de 9mm pe OS shi mai multzi de 6 mm pe OD. Voi ce zicetZi? Sunt buni la dimensiuni pt zi 3? Endometrul in zi 3 de 7,5 mm e bun? Eu vreau inseminarea shi dc nu raman acum
fac laparoscopie pt scoaterea chistului si fibromului. Ce parere aveti?
Cirip
bytzi spune:
CIP
ce foliculi frumusei ai si sant si mai multi ?eu zic ca arata f bine pt z 3 si endometrul e super .....eu zic ca e bine sa mergi luna aceasta pt IA,nu o pierde ca totul arata f bine,deabia astept sa ne dai aceeasi veste ca Iuca.....apropo si mie mi-a gasit dr Dracea un fibron de 1cm pe uter
si chistul endometriozic tot a aparut si dupa laparo e iarasi de 1cm,asa ca trebuie sa ma grabesc sa fac ceva....