Cum lupta un barbat sa-si mentina casnicia?
Raspunsuri - Pagina 11
Guestus spune:
nu inteleg cum poti sa vezi unghiile de la picioarele barbatilor...
dar in fine.
da-le apa la moara sa sparga usa la salon acum....sa se relaxeze
gabriella1 spune:
oops, se incinge atmosfera...
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
Guestus spune:
la un dentist la relaxare nimeni ar spune ca merge
bonurile de la dentist la control.....daca mergeti de 2 ori pe an la control, periaj si verificari atunci promit ca inteleg si pedichiura de relaxare
mamii spune:
guestus imi decontezi ultimele 2 'verificari'??
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
qsar spune:
Deci... Un barbat observa la o femeie, exact cat observa o femeie la o masina: Aspect general, culoare, posibil marca, daca e sport, limo sau 4x4, daca e de familie sau de fitze, daca e curata, bine intretinuta si fara daune majore, daca se conduce si parcheaza usor, d'astea. Eventual intreaba si cam cat consuma la suta...
dianocica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus la un dentist la relaxare nimeni ar spune ca merge |
doar pt ca nu au descoperit inca gazul ilariant . 1 minut jumate face mai mult decat o noapte la discoteca/ o pedichiura/ o bere +un meci. ( un minut jumate de gaz, da? sa nu-mi iasa vorbe )
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
coltofeanu spune:
GUESTUS !!!!!!!!!
Imi pare rau ca tip la tine copile... dar nu intelegi de vorba buna!
Fetele te intreaba cum pastrezi flacara aprinsa intr-o casnicie, iar tu vorbesti de unghii, te faci ca nu pricepi!!!
qsar spune:
Ba! Eu gasesc tare util pentru (unele) femei sa afle ce cred barbatii (unii barbati) cu adevarat si pe bune.
violeta69 spune:
deci ce am inteles yo...
barbatul lupta sa-si salveze casnicia daca o "lasa" pe partenera sa mearga la salon
ca daca femeia s-a facut unghiile ,insemneaza ca s-a relaxat si relatia merge pe drumul cel bun
sau ca eu, femeia ar tb sa-l mai trimit pe domnu' la salon sa se relaxeze si el mititelu' cu ceva pedicghiura,masaj si altele?!
ba nu,mai bine sa-l las la 1,2,3 beri cu amicii
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
hannen spune:
Bai oameni buni,ne-am dilit toti cu subiectele astea.Pina si berbatul meu e la curent si ma mai intreaba "da` cutarescu ce mai zice...da` povestea aia cum s-a terminat?"Va dati seama ca-l fac dependent de DC si dupa vreo 10 ani de curs intens de lb romana sa va tineti!!!Ii tine companie lui guestus!!
Azi i-am pus intrebarea din titlu!Primul raspuns a fost "NIMIC!"
Da,nimic!Un barbat nu face nimic daca nu iubeste !!
Dar daca iubeste face TOT!!!
Multumiti/te?
Si da,Guestus le zice bine.Nici al meu nu da nici doi bani ,mai ales pe machiaj!Considera ca ma face urita!Ca-mi stric frumusetea naturala(el asa ma vede,o zanaaaa din povesti)
Inainte dadea niste ochi peste cap cind ma vedea rimelata,chiar si dupa ce ma demachiam tot ma cunostea ca am fost data.
Acum s-a consolat!A inteles ca femeia are citeodata nevoie de cite o "schimbare",ca o face sa se simta frumoasa, ceea ce, ii da incredere in ea.
Dar pt. el e egal cu zero,el ma vede frumoasa numai natural!Cica o femeie frumoasa se cunoaste dimineata cind se trezeste,fie si la ora 4:00a.m!Daca iti vine s-o iei la fuga,asta e!
Iar cu ciufulelile,transpiratiile,breteaua de la sutien atirnind pe sub maiou la vale ...kilogramele in plus.Cica cum sa nu iubesti o femeie pe care o vezi cite eforturi face pt. casa,pt . familie!
El stie/sustine ca eu sunt o femeie curata ,super ingrijita si tot ce fac ,fac pt. el si copiii .Tot ce fac , de ex.faptul ca am grija de copii pt. el este o dovada a dragostei mele fata de el!
Si cica cum ar putea sa nu ma iubeasca??
Efortul pe care-l face el?In primul rind munceste fff mult pt. noi,pt. comfortul nostru.El considera asta o manifestare de dragoste!
Una!Nu toate!
Pt. ca este genul de om vorbaret,glumet,vesel isi exprima sentimentele fara nici o jena!Adica are "puterea" sa-mi zica zilnic "nu ai idee cit de mult te iubesc!!"
Nu tine nimic in el,poate citeodata gindurile de la munca si cu care nu vrea sa ma plictiseasca sau sa ma ingrijoreze,dar daca il trag de limba ,vorbeste!
Orice atitudine ,gest,reactie ...care nu-i convine ,tine o zi doua...pina cind prinde momentul si-mi zice "mama,nu crezi ca esti cam stresata/nervoasa ia spune ce ai?..."in ultima vreme esti rece cu mine,eu te sun pt. ca mi-e dor sa-ti aud vocea si tu raspunzi "da,ce vrei? pai ce sa mai vreau cind imi vorbesti asa,vroiam sa te aud dar vad ca nu esti in toane bune" iar seara negresit discutam despre felul in care i-am raspuns la telefon.Ca nu am fost "soft" ca o iubita,delicata ca o garofitza...
Citeodata imi zice ca sunt ca un "guy".Cica "daca tu reactionezi asa,mie ce-mi mai ramane de facut?"(ca eu is "bataioasa rau din fire,repede ma aprind)
Zice ca nu stiu de gluma si se amuza cu fetele pe seama mea.Si mai zice (ii zicei Amirei) ca asta e mama si daca nu ar fi asa nu as iubi-o,o iubesc pt. ca asa e ea ,cind se aseaza la pc ,poate sa se darime casa,nu aude,nu vede,cind vorbesc cu ea si e concentrata la altceva "hm.mmm,mmm" asta e tot ce zice(in cel mai fericit caz pt. ca de obicei nu raspunde).
Tot la fete le zice "am sa va zic un secret...shhhhhh...eu o iubesc pe mama muuult,muuuult!" Si ele rid de nu mai pot!
Azi ii zice amira ,"papa esti asa de amuzant" si el de colo "uite de aia ma iubeste maica-ta!"
Considera ca eu nu stiu/pot sa-mi cer scuze din cauza mandriei mele dar ca am alte "cai" prin care o fac.El deja ma cunoaste,imi stie metodele si imi accepta scuzele chiar daca nu sunt exact asa "sorry".
El zice ca un "sorry" spus din inima ar fi mai usor de rezolvat o problema ,dar am momente cind nu simt sa o fac!Si mai am si momente cind eu consider ca n-am gresit,deci n-am de ce sa-mi cer scuze,iar el considera ca da.Pina la urma renunta unul,ori el la a astepta scuze,ori eu imi cer scuze si el repede adauga "daca nu`s din inima,si nu`s ,pt. ca te cunosc de ajuns ,nu trebuie sa o faci."
Dar cind sunt scuze sincere le accepta imediat.La fel de rapid isi cere scuze daca mi-a gresit cu ceva.
Ca veni vorba pe la inceput de barbati care stau la meciuri,bere,sau care spala vase.
1)Sotul meu nu are nici un interes pt. fotbal,nici macar cit o femeie!(lucky meeee)
2)nu bea alcool!
3)la pc nu face nimic decit munca,munca si iar munca(la care il ajut si eu) si il repara cind il strica jeaaa,uitam,cauta tot felul de traznai pt. copii si se amuza in fiecare seara,le pune muzica si da-i dans,plus o dedicatie pt. nevasta care spala vase!
4)face cumparaturi,rugat si nerugat!suna inainte sa vina si ma intreaba daca am nevoie de ceva.chiar daca n-am gaseste el ceva folositor
Fructe eu nu cumpar pt. ca el cara cu lazile(nu exagerez)!!!Iubeste sa aduca in casa orice pt. copii!
5)imi aduce flori rar, asa cind ii trazneste lui si in special cind sunt suparata pe el!
6)face baie la copii.citeodata e necesar sa-i cer,citeodata,nu.
7)gateste nemaipomenit!iubeste sa o faca iar eu urasc din 2 motive(1:gateste in cantitati industriale.2: face bucataria harcea -parcea de frec la ea 2 ore dupa,asa ca mai bine renunt)
de cind i-am atras atentia a inceput sa fie mai atent si mai si spala din vasele si oalele pe care le scoate la interval cind gateste...ca la cantina.
8)spala vase ,face curat ,spala rufe ,chiar si pe jos cind sunt cu copiii plecata pe undeva/internata in spital cu vreo una ,cind nasc si mai rar seara
9)aceste activitati casnice nu am cum sa-i cer sa le faca zilnic ,nici macar in wk pt. ca lucreaza mereu.Pleaca dimineata,vine seara(acum mai devreme pt. ca vrea sa aiba timp mai mult cu copii,apoi pt. noi doi)
Cum ar fi sa-l astept si sa-l iau de la usa "iubitule iote aspiratorul,ia-l de coada si fa curat ca eu n-am avut azi timp!"(uraste zgomotul aspiratorului,cind e acasa cu greu pot sa aspir)
Sau "ti-e foame?Vezi ca-s cartofii in dulap si varza pe balcon!"
Dar ca sa recunosc complet,nu face nici un fel de mofturi la mincare si se enerveaza cind ma aude "e tirziu ,trebuie sa plec, am de facut mincare".El zice ca nu ne trebuie neaparat,gasim noi ceva de halit si daca nu,mincam orez gol.Nu i-am facut-o dar io planuiesc si vin si va zic reactia.
Doamne cit am scris,si cite n-as mai scrie...Da` gata,ma opresc colea
Concluzia???
La noi se pare ca-i simplu!Thanks God!!!!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita