Cum lupta un barbat sa-si mentina casnicia?
Raspunsuri - Pagina 10
Luna1 spune:
Guestus ce importanta are cum se relaxeaza o femeie? Uite nu se duce la manichiura ci citeste o carte. Multumit?
Insa intrebarea era: asa cum voi ati vrea sa vedeti un meci in fiecare seara si sa beti o bere, o femeie ar vrea sa citeasca o carte. Insa dupa aparitia copilului situatiile in care poti face asta sunt mai rare. Intrebarea era: noi realizam asta si renuntam de multe ori la noi pentru copil si pentru casnicie. La voi lucrurile raman la fel? Sau luptati si voi cumva cot la cot cu consoarta sa mentineti o relatie sanatoasa? Sau va luati o amanta ca la restul subiectelor de aici la care va plangeti ce s-a transformat vaca si cum va neglijeaza?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Ah si am uitat, amantei va plangeti si ca nu se mai ingrijeste ca uite "cand am luat-o era ingrijita, ce unghiute frumoase avea la manute si la picioruse".
Exista Team Work in casnicie sau dupa aparitia copilului in general femeia devine doar mama si barbatul isi ia amanta?
Guestus spune:
Luna...daca spui ca vrei sa mergi sa maninci 1 lobster si sa bei 2 pahare de vin cu 1 colega sau 1 coleg si sa asculti yo stiu ce muzica e logic...dar sa zici ca vrei sa mergi la relaxare stind cu pedichiurista care sta cu capul in lighean aplecata si discuta cu tine yo nu inteleg. sorry.
dayanara spune:
adevarul e ca nici eu nu pricep ce e asa de relaxant in chestia cu pedichiura sau manichiura, eu tai acolo repede si dau cu pila de 3 ori sa nu sa zgarii :)) si cand e vorba de relaxare ies cu prietenele in discoteca si ma mai intorc a doua zi...
dar nah acu depinde de fiecare
ivan si dayanara
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Ah si am uitat, amantei va plangeti si ca nu se mai ingrijeste ca uite "cand am luat-o era ingrijita, ce unghiute frumoase avea la manute si la picioruse". |
tu nu intelegi ca unghiile de la picioare atita timp cit sint in standarde acceptabile nu deranjeaza? adica sa nu te impiedici de ele...sa nu fie cu pamint....
sa spuna rufus aici daca el se uita la unghiile de la picioare la femei.
Luna1 spune:
Mai Guestus ce importanta are cum ma relaxez eu? Uite asa imi place, iti pot zice si eu ca nu inteleg cum m-as uita la 22 de masculi care alearga dupa o minge, mi se pare aberant, dar nu zic. Respect placerea sotului asa cum mi-o respecta si el mie.
mamii spune:
guestus eu ma relaxez si in alea 5 minute cat ma duc pana la alimentara...ptr k nu mai aud pe nimeni...
Mami de Alexandru din 13.07.07
Pov. nasterii
www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank">poze cu noi
Luna1 spune:
Da tunsoarea conteaza?
Uite eu cand ies de la coafura, manichiura pedichiura etc ma simt mult mai relaxata si am mai multa incredere in mine si asta ma face frumoasa in ochii sotului meu.
Vorbeam cu el o data si imi zicea ca nimic nu e mai frumos decat o femeie care are incredere in ea.
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix pentru ca unul "trebuie" si celalalt e "incatat", e o diferenta de nuanta ar spune unii si ca de a cer la pamant ar spune altele |
Nu e, dupa mine, nici o diferenta. Adica nu am intentionat sa fie. Deja teoretizam prea mult o chestie careia ii sta bine spontaneitatea.
Guestus, aaaa...eu ma uit la unghiile de la picioarele oamenilor. Femei sau barbati. Nu ma impresioneaza inovatiile, dar detest neingrijirea. Sau, cum spui, sunt pentru standarde normale.
Tu ai atins insa un punct care pentru unele femei este tabu: salonul. De masaj, de coafura, de aerobic, de cosmetica, etc.
Adica putem vorbi la nesfarsit despre barbati in fata calculatorului, la meci, la bere, etc, dar niciodata de femei la salon. Asta e...
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
Luna1 spune:
Rufus nu era vorba de subiecte tabu era vorba de forma de relaxare. De ce esti dintr-o data defensiv?
Discutia era tocmai asta, de obicei femeile recunosc nevoia de compromis pentru a mentine o casnicie (nu intodeauna functioneaza) subiectul se referea ce anume faceti voi exact pentru a mentine flacara aprinsa?
Si nu cred ca era un atac ci pur si simplu cititnd celelalte subiecte femeia e incriminata cand apare amanta pentru ca: l-a neglijat pe el stapanul suprem, s-a delasat, are ochi numai pentru copil, s-a ingrasat etc si pentru a repara totul trebuie sa faca asta si ailalta si ...si...
Intrebarea era: barbatul nu greseste cu nimic, el nu trebuie sa faca nimic pentru a repara sau mai bine zis a nu se ajunge aici?