Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Mario Alexandru si Sebastian Iulian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

mamici!

A trecut aproape un an de cand nu am intrat pe DC, dar cu un copil de aproape 3 ani si cu unul de 10 luni este foarte greu sa mai gasesti timp si de asa ceva.

Dar de 2 luni a inceput munca, un adevarat concediu fata de tambalaul de acasa si cred ca imi voi gasi mai mult de palavrageala.

Si asa, de inceput vreau sa urez tuturor coplasilor care deja au implinit 3 anisori "La multi ani!"

Flavia
mama lui Stefan si a lui Matei

http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Mario si Sebastian!

Ina, ce mai faci? Cum e in noua casa? (imi amintesc ca va cautati ceva mai mare)
Flavia, stiu si eu cum e cu concediul de la serviciu fata de tambalaul de acasa. Bine ai revenit!

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Am bagat de seama ca sunt tot mai multe mamici care "s-au grabit" la fratiori. Dar cred ca voi va descurcati mai nine decat mine. Eu nu mai reuseam sa fac nimic in afara de copii ci lucuri prin casa.
Acum stau linistita la servici si o campatimesc pe mama, care a ramas acasa cu doi flacai, care scot si untul din noi!
AStept cu interes inceputul anului scolar, sa plece Stefan la gradi!
Promit insa ca ma opresc la doi!!!!! MI-am indeplinit planul cu succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Flavia, eu sint dintre cele care nu se descurca mai bine decit tine, si mi-am facut aceeasi promisiune. Matei merge? Eu am observat o imbunatatire a haosului de cind merge cea mica.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Ioana, Matei merge in patru labe, trage toate usile, sertarele, o ia pe hol si ne da palpitatii ca se apropie prea mult de scari, iar de cateva zile se ridica in picioare, tinandu-se de fel de fel de chestii.
Si daca vrem o clipa de liniste, atunci se apuca amandoi sa faca concrus de tipete sau de batut in masuta cu cate ceva.

De Stefan, nu mai indraznesc sa spun nimic. Mi s-a intamplat sa ajung acasa si sa o vad pe mama plangand, ca nu stie ce sa se mai faca. In conditiile in care mama este prof. la liceu si toti elevii tremura cand o vad. Dar fiecare isi are nanasul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Flavia, ce bine ca intri de-acum mai des!

Ioana, chiar, cum se descurca mama ta cu amandoua?

Mie mi se pare greu in special pt ca e foarte dificil sa le gasesti preocupari comune, de ex lui Dinu ii plac cartile, e imposibil sa-i mai citesc ceva decat strict inainte de culcare dupa ce il adorm pe Sa. Au inceput sa-i placa si lui Sa povestile dar astea scurte, cu poze mari si multe si 2 randuri de scris. Daca Dinu ia un puzzle (rar) Sa il strica, daca il apuca desenatul pe Dinu Sa ii sterge tabla si face el linii etc. La desene la fel, au vreo 2-3 comune dar in rest Dinu vrea "mai grele", Sa e in faza aia cu Veronica, BE, e ca la nebuni. Sa isi schimba singur CD-ul, il scoate pe al lui Dinu si isi pune pe al lui. Si atunci joaca lor comuna e fugareala si jocurile astea imaginative unde a devenit si Sa expert copiindu-l pe Dinu,, adica de-a vanzatorul, de-a chelnerul, de-a...
Eu am luat si o saltea din aia gonflabila ce-mi ocupa 1/2 de sufragerie, nu va spun ce iese...
Dar una peste alta se inteleg foarte bine.

Mergi la inceput

Tonnia, zambeam citind ceea ce ai scris. Ii regasesc in tot ceea ce ai zis pe baietii mei. Inca nu se cearta pe CD-uri si desene animate, ca Matei este prea mic. Dar in rest ii trebuie absolut orice jucarie de-a lui Stefan si de cele mai multe ori le si dstruge (puzzle-uri, tot ce construieste Stefan din lego, strica Matei, ii ia si ii arunca masinutele). Iar invesr sunt chestiile care ma enerveaza cel mai tare: Matei sta in fata unui sertar si trage de el, se pune si Stefan in fata si incepe sa traga, sa il scoata cu totul tot, ca doar este mai mare si trebuie sa arate chestia asta. Ma gandesc cu groaza cum va fi peste ceva timp, cand isi vor uni fortele impotriva noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Flavia, iti dau un sfat daca functioneaza si la voi ar fi grozav. Cand avea Sa aproape un an, vroia orice are Dinu in mana si am introdus regula: nimeni nu smulge jucaria, trebuie sa astepti s-o lase celalat. Nu puteam sa-l invat pe |Dinu sa fie generos ca ar fi insemnat ca nu se mai joace cu nimic, scopul lui Sa era doar sa-i ia jucaria. A urmat o luna de frustrari pt Sa care nu pricepea nimic, Dinu s-a conformat perfect, dar dupa asta Sa a priceput la fix, se mai supara dar rar. Iar acum nu mai smulge. Asteapta si el, cateodata vine cu ceva la schimb sa-l induioseze pe Dinu, cam asa ceva. Acum Sa ii strica jocurile lui Dinu dar nu are intentia asta, s-a schimbat, el vrea sa participe, cand zic ca strica totusi nu mai e la fel ca acum 1/2 de an, el vrea sa se joace si el, sa faca si el puzzle ala (dar nu-i iese) sau sa deseneze. Cam asa, adica parca e spre bine, sper...
Oricum, am inceput si eu sa fac ceea ce nu vroiam, am inceput sa le iau in dublu exemplar unele chestii, alea mai iefine: creioane, carti de colorat, lanterne. N-as fi vrut ca mi-e ca peste 2 ani n-or sa inteleaga de ce nu le iau doua...stiu eu ce...

Am scris in ultimele 2 zile pt toata saptamana...

Mergi la inceput

Multumesc pntru sfaturi, Tonnia!

Sa aveti un weekend frumos!

Mergi la inceput