Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 20
simodina spune:
LA MULTI ANI SEBASTIAN SI MARIO!
Tonia, Ioana, Flavia suntem cel putin vreo 3 fete care sorbim toate cuvintele legate de experienta cu 2 copii, asa ca vorbiti in continuare va rugam 
Eu tot cu Serban in deplasare si cu Mara in burtica ma laud. Oricum imi place sau nu Serban e foarte fericit la tara cu socrii mei. Desi cand au venit in we zicea ca nu se mai intoarce, ramane la el acasa, cand au plecat mi-a zis ca mai merge mult nu un pic la tara si apoi se intoarce acasa
. Chiar ma gandeam cu sotul meu ca Serban si MAra vor fi ultima generatie din familie care va mai apuca asa ceva...
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 39 s
oaana spune:
Ioana,l-as da pe Iosua la gradi si nu l-as da.Ideea e ca eu voi sta acasa,pe de o parte ma gandesc ca e bine sa mearga,mai cunoaste alti copii,acasa nu prea are cu cine sa se joace,vecini de seama lui nu sunt...pe de alta parte ma gandesc ca e primul an si va veni cu tot felul de boli acasa si automat o sa le ia si Aaron.Nu stiu cum o sa fie,mai vedem.
Copiii mei se joaca cate un pic impreuna,dar cand e vorba de acelasi obiect pe care-l vor in acelasi moment e jale,trag amandoi cu putere,si cu greu reuseste sa i-l ia celui mic din mana.Jale mare e cand vrea Iosua sa faca puzzle,lego,s-au altceva,demulte ori il trimit pe pat sa se joace dar am observat ca se simye exilat.In alta camera nu vrea,deci vrea pe jos pe unde misuna cel mic sa-l necajeasca...asa ca stau intre ei,il ajut pe Iosua si cand vad ca vine Aaron,ii distrag imediat atentia...Iosua inca nu vrea sa accepte sa-l lase si pe Aaron,si nici eu nu vreau ca sa para ca totul i se cuvine mezinului.Sper ca sa fie mai bine,cand Aaron va incepe sa inteleaga,
In rest,alearga unul dupa celalalt imprejurul patului,desigur in patru,pentru ca Aaron nu vrea inca sa mearga singur.Se ciondanesc des,dar stiu ca se iubesc,ex.Aaron s-a fript la usa aragazului la degetel si Iosua imi aduce crema tot timpul sa-l dau la bubitze sa nu-l mai doara.Si spune mereu:"vai,vai,Aaron"
ai facut bubisa"
Kid si Simodina Sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine pentru voi si sa aduceti pe lume bebei sanatosi.
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
kid2003 spune:
Oana, eu zic ca Aaron e deja flacau mare si nu se mai imbolnaveste el asa usor. O sa ii mearga bine lui Iosua la gradi, e importanta colectivitatea pentru ei, o sa vezi ce mult se va schimba si ce fericit va fi.
acum faci si tu cum crezi, dar eu nu m-am gandit sa o iau pe Alex de la gradinita pentru ca se naste surioara si vom avea un bebe in casa...Alex s-a imbolnavit constant la gradi, din octombrie pana prin martie, nu stiu daca s-a schimbat ceva in sistemul imunitar, nu prea cred, tot va veni acasa cu boli, dar sper in inconstienta mea sa fie totul ok. Nu as putea sa o privez de bucuria de a se vedea si a se juca cu copii de varsta ei.
La multi ani MARIO si SEBASTIAN!

bb2
oaana spune:
Kid,ai dreptate,nu-l pot feri la nesfarsit de boli...saptamana aceasta mergem sa-l inscriem.
LA MULTI ANI MIRUNA!!!Ioana ce-ai facut bun de ziua printesei???
Oana,mami celor doi nazdravani:
Iosua si
Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
marinela79 spune:
LA MULTI ANI MIRUNA!!!!!! ioana sa va bucurati din plin de cele doua printese si sa fiti sanatosi cu totii.
Nu am citit nimik din urma, nu am mai intrat de cateva zile.Ma chinui cu IAris care nu mananca nimik in afara de lapte si eventual ceva cereale.Are destul de des perioade de genul asta dar pt mine ,de fiecare data.e stres si oboseala.Atunci cand nu mananca e mult mai nervos, mai plangacios si nu ma pot intelege cu el.Oare cand va veni ziua aia in care sa ceara de mancare sau sa manance pt ca vrea el si nu pt ca il bat eu la cap.
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
"La liberté est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
Mozart
www.youtube.com/watch?v=XrA2ooglvGc&feature=related" target="_blank">Evangeline
Flavia_Hurducas spune:
Oaana si mie mi-e groaza ca Stefan va veni cu fel de fel de raceli sau boli ale copilariei de la gradi, iar Matei este inca mic (10 luni), dar pe de alta parte nu as putea sa il privez de asa ceva. Noi stam la casa, avem curte mare, are in curte tot ce vrea (tobogan, leagan, nisip#8230;) si cu toate acestea, cand il duc in parc, parca a scapat din cusca!
Are de toate acasa, dar nu are copii cu care sa se joace. Stefan ar vrea sa plece deja la gradi, dupa ce i-am povestit cum va fi acolo.
Asa ca nu ne ramane decat sa ne pregatim psihologic, pentru perioadele cand vor fi amandoi raciti si sa speram ca acestea nu vor fi prea dese. Pentru ca totul este pentru o cauza mare.