Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 18
BiuMil spune:
Ruxandra, sa-ti traiasca micutza Clara! si eu prevad ca o sa fie frumoasa foc, zic ca o sa aiba niste super okisori! Si sunt sigura ca Matei o sa o iubeasca foarte tare! or sa fie o echipa super!
Mie mi-e ciuda ca Milan e topit dupa bebeluse, primul lucru vrea sa le puna mana pe sosete
...are o verisoara mica si ar sta si in cap pt ea. I-a tinut biberonul si suzeta 5 minute pana a schimbat-o mama ei, dar nici nu s-a miscat....suzi ca suzi, da biberonul eram sigura ca o sa il mufeze!
Simona, Nadina...multa bafta pe ultima suta!Super ca veti fi impreuna...chiar ca in tabara!!
Cristina, bine ati revenit! super vacanta ati avut!
noi am fost la mare sapt trecuta...foarte obositor! as fi recomandat plaja din Navodari, dar de cand cu pitbull-ul furator de genti ma abtin!pt Milan a fost cea mai obositoare vacanta. La plaja i-a placut, era debordat de atatea activitati, ba era cu colacul, ba cu salteaua, ba venea sa isi buna baticul si sa ia "polonicul" sa "bata" piratii, ba culegea scarbosenii de prin apa, ba castel, ba cu mingea....tot asa... incat la masa nu mai zicea nimic si adormea de cum il puneam in pat. Seara la fel
. Am fost si la acvariu, unde a fost in al 9-lea cer, normal...a si cazut de tare ce alerga pe acolo.
acum insa refuza sa iasa din casa
...cu chiu cu vai si doar daca e ceva interesant, eu stiu...o calatorie cu metroul, sau ceva asa!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Tonnia spune:
BiuMil, ce-i cu pitbull-ul? Nu am auzit nimic!
De ce nu vrea Milan sa iasa, se simte obosit inca dupa mare?
BiuMil spune:
Am auzit ceva la stiri, ca se plimba pe acolo un pitbull dresat sa fure genti...si ca o tipa nu a vrut sa dea drumul si a muscat-o...nu stiu multe detalii, oricum pe caine l-au luat hinghierii din cate am inteles...
Ha ha...da, s-a plictisit sa fie plimbat...si nici nisip nu mai vrea sa vada, si nici pe la soare nu mai vrea....in concluzie stam prin subteran![]()
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Anya20 spune:
...asa...multumesc pentru laudele la adresa fetelor
si pentru primirea calduroasa.
am vazut-o pe clara...un bobocel dulce foc...mi-e dor de vremurile astea. ruxi, nu te deprima, ca incet-incet vei vedea ce bine se va adapta matei cu noua surioara.
nadina, sa-ti traiasca baiatul si nastere usoara!
kid...hmmm...sa-ti pun o pila la d-na dr de la neonat?
sau, daca vrei, am si colege care fac garzi acolo...cat despre "okii dulci" pe care-i face lui T....asta este starea ei naturala
...noroc ca are sponsori foarte generosi, la care nu cred ca ar renunta usor...si oricum, cu totii pe acolo cunosc stilul d-ei. pana la urma...important este sa faca treaba buna cu bebelusele voastre. mult succes!
Tonnia spune:
Am auzit si eu de doamna dr dar cica altfel e foarte buna profesional, poate cea mai buna de acolo.
Ioana75 spune:
La multi ani Serban
(cu intirziere)! La multi ani Vladut
(in avans)! Nadina, Simona, nastere usoara!

Oana, il dai pe Iosua din septembrie la gradi? Cu slabirea stagnez, e drept ca nici nu fac nimic deosebit sa slabesc (si eu nu slabesc daca doar ma gindesc sa slabesc
).
Irina, ma bucur sa aud ca te-ai hotarit la 2 copii; daca vrei sa faci exercitii inainte, zi-mi si ti-o las pe Sma in weekenduri
.
Diana lui Mihnea, succes la intoarcerea la serviciu!
Nicole, super pozele din Turcia.
Ruxandra, foarte simpatica Clara, seamana cu tine
.
Mary, super gradinita, ma bucur ca ai gasit-o. Si Miruna doarme la amiaza minim 2 ore, n-asputea sa o duc la gradi fara patuturi.
Bianca, sinteti on schedule cu relocarea?![]()
Noi plecam la Botosani, se insoara frate-miu si acolo si-a gasit sa faca nunta
. Apoi trecem pe la Galati sa luam fetele si ne intoarcem saptamina viitoare.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Tonnia spune:
Drum bun, Ioana, si casa de piatra fratelui!!!
Irina, ti-l dau si pe Sa in weekendurile respective ca poate faci gemeni, haha!
simodina spune:
Anya, Ioana, Bianca multumim!
Ruxandra dar ce nu face un tati pentru copiii lui! Ia vezi, poate reuseste sa faca si lapte 
Ioana drum bun, petrecere frumoasa si casa de piatra fratelui!
Simo aoleu pai daca e asa sper sa nu asiste la nastere dra dr , ca poate ne taie dr la tzitzi cu ochii la dumneaei
.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 39 s
Ioana75 spune:
Multumesc de urari
!
Antonia
. Irina, te bagi la 2 atomici, Sa si Sma![]()
?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei