accident vascular

accident vascular | Autor: rpopescu74

Link direct la acest mesaj

Tatal meu a avut un accident vascular .
A inceput sa vorbeasca , putin dar destul de clar .
Urmeaza acum sa faca recuperare .
Stie cineva medici neurologi buni in Timisoara ?
Un Kineoterapeut bun ? sau un centru de recuperare dupa asemena accidente ? Centrul poate fi si linga Timisoara .
Multumesc din suflet pentru orice sfat pe care mi-l puteti da .

Ramona

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui rpopescu74

Tatal meu a avut un accident vascular .
A inceput sa vorbeasca , putin dar destul de clar .
Urmeaza acum sa faca recuperare .
Stie cineva medici neurologi buni in Timisoara ?
Un Kineoterapeut bun ? sau un centru de recuperare dupa asemena accidente ? Centrul poate fi si linga Timisoara .
Multumesc din suflet pentru orice sfat pe care mi-l puteti da .

Ramona

Prietenul meu lucreaza la un centru de recuperare, se numeste Soromed si este pe Diaconu Coresi ,pe langa spitalul judetean.
Stiu ca doctorul Teymur mai deschide acum un astfel de centru, si se mai face recuperare la Judetean la ortopedie , chiar la parter , e tot partciular insa, si parca nu atat de bine dotat.
Mai sunt mici cabinete de fiziokineto , dar ti-as recomanda un centru.
La neurologi....... Jianu,Sima , Reisz,iti mai scriu cateva nume cand imi mai amintesc(respectivii predau la facultate)Abia din octombrie voi face neurologie , asa ca nu stiu cum sunt doctorii respectivi, cred ca Mariaa de pe acest forum te poate ajuta de asemenea cu cateva sugestii.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rpopescu74 spune:

Multumesc pentru raspuns XIO .
Cum as putea contacta pe Maria?
Am nevoie de cat mai multe sugestii in aceasta privinta.
Numai bine si sanatate ,
Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui rpopescu74

Multumesc pentru raspuns XIO .
Cum as putea contacta pe Maria?
Am nevoie de cat mai multe sugestii in aceasta privinta.
Numai bine si sanatate ,
Ramona

Scrie-i mesaj privat , te va ajuta sa te hotarasti. :)

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am intrat la subiectul acesta pentru ca ma interesa despre accidente vasculare...cred ca am venit dupa miros...Xio

Ramona - Kinetoterapeutul de care spune Xio, ti-l recomand cu toata increderea! Om cu mai multa rabdare nu am vazut! A facut lucruri grozave cu mama la un moment dat.
Neurologi? Ca profesori poate sunt buni cei amintiti de Xio. Insa in comunicarea cu pacientul pot spune cu mana pe inima ca sunt depasiti, blazati, nu asculta, nu aprofundeaza cazul, se tin de scheme depatise si lista poate continua...si crede-ma am luat la rand tot ce exista in Timisoara pe neuro..

Iti recomand cu toata caldura, increderea si cum mai doresti tu dr. Izabela Popa, are cabinet langa Hotel Ambasador. Daca doresti sa ajungi la ea iti dau numar de telefon de la cabinet pe PM.
Este un altfel de medic - asculta, te sfatuieste, poti discuta cu ea absolut deschis fara sa te simti presat ca trebuie sa parasesti cabinetul. Este foarte bine documentata si la zi cu tot ce misca in materie de medicatii, abordari in medicina si alte cele..
sanatate multa

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Buna Maria ,

Iti multumesc din suflet pentru raspunsul tau foarte rapid si foarte plin de bune informatii .
Daca ai putea sa imi dai numarul de telefon al doamnei dr. Izabela Popa ti-as fi recunascatoare .

Numai bine,
Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Buna Ramona,

Azi am umblat si eu cu sotul meu pe la medici in controale pentru ca ne-am temut sa nu fie vorba cumva de vreun accident vascular (tensiune foarte mare, dezeghilibru, urechi ingundate si altele) si am fost si la Izabela in control de urgenta. Am avut noroc ca am prins-o, de luni e in concediu. Daca nu arde, te rog mai stai pana revine, n-o sa-ti para rau!
Telefonul de la clinica este 0256-270487 - te programeaza fetele de la receptie. Ea revine din 1 sept.
Sanatate multa tatalui tau.

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfat . Doamna doctor Izabela Popa este intr-adevar un medic foarte bun

Mergi la inceput