FIV 188

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui kittyke

Diaconmaria m-am uitat pentru tine la farmaciile din Ungaria si Menopur 10 fiole este in jur de 52.000 ft ( aprox. 800 ron)

LA ovitrell conteaza de cate fiole ai nevoie ...... 1 fiola este de 11.000 ft(aprox.170 ron) dar daca iti trebuie mai mult sa zicem 10 fiole sunt 107.000 ft(aprox. 1650 ron)

Fetelor va mai citesc nu v-am uitat ,va doresc multa bafta si sa fiti gravidute cat mai repede !!!!!

kittyke 27 +

Kittyke, iti multumesc tare mult de rasp...La noi la Iasi nu se gasesc nicaieri...am incercat si la chisinau si degeaba...

Stii cumva daca se poate face comanda sau cum as putea sa iau 4 fiole fara a trebui sa merg eu in Ungaria?

Vad ca ai gemeni Ai ramas prin FIV?

...Mereu sperand si visand la un ...

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Deci si prin urmare, habar nu am cum sa incep. Am fost la dr., am facut eco abdominal. Toate organele perfecte. Am analizele de sange si toate au iesit ok. Dr. zicea ca daca iesea nu stiu care mari imi facea punctie hepatica si imi dadea tratament. Asa nu e cazul de nimic. Mai sunt markerii care inca nu sunt gata. Ideea e ca am repetat azi AgHbs ca nu se stie...
Deci transaminazele, bilirubina in grafic, colesterolul usor peste limita 207 (0-200), deci nicio problema cu ficatul mai ales ca si la eco arata bine.

Azi ma duc sa ridic celelalte rezultate de la Gine.

Mergi la inceput

Le-as ridica eu daca mi le-ar fi dat. Am fost la cabinet si erau gata, s-a uitat asistenta peste ele si au zis ca sunt bune (nici nu ma asteptam altfe), dar ar fi bine sa le interpreteze dr. Asa ca maine sunt programata la dr si il intreb de hepatita B si FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kittyke spune:

Diaconmaria sincer nu cred ca poti sa comanzi medicamente din Ungaria de la farmacii mai ales daca esti din strainatate

DAr ... ar fi bine sa iei legatura pe forum cu fetele care fac Fiv in Ungaria si poate e cineva care este acolo sau urmeaza sa plece si o rogi sa-ti aduca si-ti trimite ea.
Alta solutie nu prea stiu .....

Da sunt graviduta cu gemeni prin Fiv (am facut la Gynera cu dr. Dracea la Bucuresti) si eu am fost aspiranta la acest subiect .
Multa bafta

kittyke 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Moniland ma bucur ca ti-au iesit analizele bune, asa ca da-i bataie....timpul trece in defavoarea noastra.
Te imbratisez si succes.

Mergi la inceput

bubu, multumesc . Dar inca nu stiu ce e cu hepatita daca analizele la ficat sunt bune.... Astept markerii saptamana viitoare sa ma linistesc. Sau si mai bine un rezultat negativ la AgHbs de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Moni iti tin pumnii sa fie totul bine si sunt sigura ca va fi!Abia astept sa te "vad" ca incepi fiv-ul ca prea multa vreme a trecut!

gabitu eu sunt bine,astept concediul la inceputul lui septembrie si apoi ma voi apuca de o noua batalie.Tu ce mai faci,nu mai stiu nimic detine?Esti ok?

Impatience nu te impacienta!Si eu sunt pacienta d-nei dr. Cocei si imi este foarte draga,avem o relatie foarte buna!Dansa te va coordona de la A la Z,ai rabdare pana in septembrie si cand te vei intalni cu dansa iti va spune fiecare pas.

Luca Luca despre ceea ce a fost nu sunt cuvinte de consolare...ceea ce va urma sper sa fie cu noroc si sa devii mamica anul urmator!Toata stima pentru puterea si ambitia ta!

Ioanatugs tu cand incepi?In septembrie o cauti si tu pe dr Cocei sau cum faci?Bafta la analize.Ti-a spus cineva sa faci analizele acestea sau le faci din propria ta initiativa?

rubia fa-ti un examen de secretie ( cu antibiograma daca e cazul) si cultura de fungi + antifungigrama.Poate sa fie o ciuperca ( gen candida) sau o infectie de exemplu cu e.coli ( e.coli poate produce si infectie vaginala nu numai urinara).Bafta.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

FEETLOR sunt disperata, nu ma pot linisti, am fost ieri la eco transvaginala, din trei mai este decat unul , imi este frica , nu stiu cum sa ma linistesc, se poate sa nu se vada toti?? pe 23 iulie a fost punctia si pe 26 iulie a fost embriotransferul.
Imi este frica de moarte ma rog sa ramana cel care este acum, toata noaptea am visat ca s-a dus si cel mic, nu stiu ca sa mai fac.

Mergi la inceput

Petricica, stai linistita. E prima ta eco? S-ar putea sa nu se fii prins decat acesta. Se transfera 3 ca sa se prinda cel putin unul.Tu ai fost norocoasa ca s-a prins. Sunt fete la care se transfera 4 embrioni si nu se prinde niciunul. Asa ca stai calma ca vei avea copilasul mult asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Petricia, stiu ca s-ar putea sa iti sune cinic ceea ce zic: multumeste-i lui Dumnezeu ca este un bebe si roaga-te sa ramana cu tine pana la capat.

Suna frumos teoretic, dar trista realitate statistica arata ca sarcina gemelara este un mare risc - din pacate, vorbesc din experienta -, iar cea tripla este deja o fantasma. Corpul feminin este facut sa duca in conditii optime o sarcina mono.

Scopul reproducerii asistate medical, indiferent de numarul de embrioni implantati, este o sarcina cu un bebelus sanatos. Ceea ce iti urez din suflet.

Destreseaza-te, agitatia nu face deloc bine bebelusului. Sanatate multa!

Mergi la inceput