FIV 188
Raspunsuri - Pagina 17
diaconmaria spune:
Buna fetelor...ma adresez aici la voi cu o intrebare.
Imi puteti spune si mie va rog ce pret au in Ungaria Menopur si Ovitrelle????
Va rog mult ca is tare disperata

...Mereu sperand si visand la un
...
Maria
mari_lolutza spune:
ROXY 79,eu sint programata pentru fiv in septembrie la Dacia Medical Center. Voi face fiv-ul cu dr. Bucur, dar la Giulesti. La DMC am facut o parte din analize, echo si mi-a dat unda verde pentru septembrie, pt ca in august spitalul Giulesti nu lucreaza. Te pup si succes mai departe.
Ioanatugs spune:
Luca_Luca ma bucur ca esti mai bine!
E foarte bine sa faci toate investigatiile inainte de urmatorul FIV. Si eu intentionez sa fac acelasi lucru, chiar daca sarcina mea a fost mult mai mica. Si eu voi merge la sp. Coltea sa fac toate analizele de hematologie pentru inceput. Multa bafta iubita!
Moniland i-mi pare tare rau ca nu au iesit toate analizele bine, insa nu disperati, ca se poate face ceva!
Am auzit ca sunt multe mamici cu acest virus si care au copii santosi.
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
roxy79 spune:
mari in primul rind la multi ani..
abia astept sa faci si sami povestesti cu sunt ca dr si apoi ma intereseaza faci cu el sau cu sotia .....si mult mult succes....
mari_lolutza spune:
ROXY 79, multumesc de urare. Voi face fiv cu dr. Bucur(ea). El este androlog. Am avut o singura intrevedere cu dr. Bucur si a fost ok. Mie personal mi se pare o buna profesionista.
alice_alice spune:
impatience iti voi raspunde tot eu la intrebare Cocei lucreaza inpreuma cu medici Marinescu si Niculescu amandoi au si cabinete particulare,am sa-ti dau si nr. de tel al lor de la cabinete CONTACT
MARINESCU MEDICAL CENTER
Adresa: Str. Av. Zorileanu nr 44, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021-224.31.27
cabinet Niculescu;tel.0212231906 aici de regula se fac programari intre orele 16-17,30
kittyke spune:
Diaconmaria m-am uitat pentru tine la farmaciile din Ungaria si Menopur 10 fiole este in jur de 52.000 ft ( aprox. 800 ron)
LA ovitrell conteaza de cate fiole ai nevoie ...... 1 fiola este de 11.000 ft(aprox.170 ron) dar daca iti trebuie mai mult sa zicem 10 fiole sunt 107.000 ft(aprox. 1650 ron)
Fetelor va mai citesc nu v-am uitat ,va doresc multa bafta si sa fiti gravidute cat mai repede !!!!!

kittyke
27 +

KITTA spune:
Luca Lucaapreciem puterea ta de a merge mai departe si trebuie sa iti luam exemplul!
Fetelor, referitor la petitie )si eu am actionat, sper ca sunt pe lista ca nu am verificat!) cred ca anul acesta nu se va intampla nimic fiindca e an electoral si trebuie mai intai sa isi aseze ei scaunele, dar e bine sa ii "stresam".
Mie, mi-au iesit bine analizele genetice facutye in Austria, dar ma speriati cu atatea alte analize, parca nu se mai termina,caci cele hematologice nu le-am facut si nici nu stiu ce sa le cer. Mi s-au facut unele cele care se fac la controlul asta obligatoriu de la statul romanes, adica o apa de ploaie.
Micky2007 spune:
mari_lolutza si roxy79 eu am facut FIV la Dacia Medical Center cu Cezara Bucur, este foarte curat acolo si foarte frumos o sa fiti tratate. Poate voi o sa aveti noroc, eu nu am avut si de aceea m-am indreptat catre ungaria.
Daca aveti intrebari va pot raspunde.
Procedura de fiv de aici din Romania nu prea are de a face cu procedura din alte tari. Aici nu veti fi chemate sa faceti nici o analiza de sange (adica estradiolul) sa vada daca sunt foliculii plini sau goi. In functie de eco vi se va mari sau micsora tratamentul. Si aici binenteles este mult mai scump decat in ungaria. Oricum este alegerea fiecareia.
Va doresc sa vi se implineasca visul cat mai repede.
Micky
roxy79 spune:
Mary sarut-mina esti o draguta ori cum asi dori sa ma ti la curent daca se poate cu tot ce va trebui sa faci si iti urez din tot sufletul sa fie cu reusita asa cum doresc tuturor fetelor care isi doresc un sufletel mic ....micky esti o scumpica ca neai scris este de apreciat dar sti iubita ca uneori poate fi cu noroc cum nu ar putea fi cu noroc eu iti doresc si tie sa ai cit mai curind copilasi mult doriti va pup dulce pe toate......si sper sa ne mai tinem la curent cu totul......