FIV 188
Raspunsuri - Pagina 16
Moniland spune:
LucaLuca, perfect frumoase asa cum le-ai vrut. 
Lasa ca trece timpul si e foarte bine sa faci toate investigatiile posibile si imposibile sa nu mai treci prin ce-ai trecut. Imediat vine primavara.
Am fost la dr. hepatolog si mi s-a luat sange. Pentru o parte din analize voi avea rezultatul luni si atunci poate sa-si dea cu parerea despre ce e vorba.
LucaLuca spune:
Da, Moni, dar nu neaparat frumoase le voiam, ci sa ramana cu mine pentru tot restul vietii... :( :(
////
Girls, cele care sunteti zilele astea prin clinici. Va rog mult, imprimati si lasati prin salile de asteptare textul asta, de popularizare a petitiei:
| Citat: |
| Vreti sa aveti un copil si singura voastra sansa este fertilizarea in vitro? Ati facut eforturi deosebite ca sa strangeti banii pentru aceasta procedura si pentru tratament. Sau poate unii dintre voi nu va permiteti nici macar o incercare si astfel sansele de a avea copilasul vostru mult dorit devin nule.. Platiti lunar din salariu contributii la asigurarile de sanatate, dar cand e vorba sa beneficiati de servicii medicale, nici macar analizele medicale premergatoare inceperii tratamentului nu se deconteaza de Casa de asigurari. Poate nu stiti, dar in alte tari europene, statul finanteaza integral mai multe incercari de fertilizare in vitro. Sunt state interesate de cresterea natalitatii poporului lor, asa cum ar trebui sa fie si al nostru. Pe forumul www.desprecopii.com s-a initiat o campanie in care cautam metode de a responsabiliza autoritatile in problema finantarii procedurilor de reproducere asistata din Romania. Am creat o PETITIE ON LINE prin care solicitam reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si pentru introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate Puteti ajuta si voi cu ceva semnand petitia online creata de noi. Puteti semna petitia astfel: (trebuie sa aveti o adresa de mail valida pentru ca veti primi un mail de confirmare, ca sa apara semnatura pe site) -accesati direct link-ul http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html; sau: -intrati pe site-ul www.petitieonline.ro si apoi cautati petitia "Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si pentru introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate" - o gasiti la Petitii online active , cautati in functie de numarul de semnaturi, primele pagini. Noi, cei afectati, trebuie sa facem ceva, trebuie sa se afle ca suntem foarte multi si ca statul e dator sa ne ajute! Va rugam, faceti publica, la randul dumneavoastra, aceasta initiativa. |
Ideal ar fi sa lipiti (prevedeti o rola de scoci) un afis format A4 in sala de asteptare si sa lasati pe masute cat mai multi "fluturasi" - format A5 sau mai mici -, care sa poata fi luati acasa.
Dupa ce o faceti, anuntati aici sau pe topicul cu campania.
Va multumim.
Blanche25 spune:
Luca sunt cu sufletul alaturi de tine. Nu stiu ce cuvinte de consolare sa iti scriu, dar te vad foarte hotarata sa faci TOTUL pentru ca data viitoare sa va bucurati de ei pentru toata viata. 

bubu73 spune:
Moniland sper ca rezultatul sa iasa bine, luni asteptam sa ne spui.
Totusi, cum ai aflat ca si sotul tau are acelasi rezultat - pozitiv.
Al meu nu a facut aceasta analiza inainte de FIV - nu i s-a recomandat.
LucaLuca chiar daca trebuie sa astepteti pana in primavara, o faci cu folos, atunci nu vei mai avea nici un semn se intrebare sau vre-o indoiala.
Succes. 
"La multi ani" pentru toate MARIILE!!!!!!!!!!!!!!
Moniland spune:
Luca, te inteleg foarte bine 
bubu, si el trebuia sa-si faca. Dar stai linistita ca daca tu nu ai nici el nu are pentru ca se transmite si prin contact sexual.
impatience spune:
Fetelor, va multumesc frumos pentru raspunsuri. Alice, de foarte mare ajutor ceea ce ai postat. Va marturiesc ca nici nu ma pricep sa caut in amanunt si nci rabdare n-am
. sper sa nu va supere foarte mult raspunsul meu si sa va intrebati ce caut pe forum atunci ... caut sa ma linistetsc si sa fiu pregatita, pe cat e posibil. Am o intrebare foarte concreta: inteleg ca Cocei nu face FIV? Mie nu mi a zis ca imi va face altcineva...deci cum sa procedez? Multumesc frumos
kineta spune:
LUCACE se intampla oare,am semnat petitia in 13 .08.2008,dar nu am primit nk pe adresa de email(confirmare),m-am uitat in lista nu figurez cu semnatura ,iar azi am incercat din nou sa semnez,dar am fost anuntata ca am semnat deja petitia. OK ,daca am semnat-o de ce nu apar pe lista,sau de ce nu am primit confirmarea prin email,ai idee ce se intampla?
LucaLuca spune:
Kineta, verifica in folderul bulk/spam. Site-ul te anunta ca ai semnat - in sensul ca adresa a fost utilizata, e inregistrata in baza de date. Daca nu mai gasesti mailul de confirmare nici in bulk folder (sunt sterse de sistem dupa cateva zile), semneaza din nou cu o alta adresa de mail.
roxy79 spune:
buna fetelor nu am mai intrat de mult am fost in tara si mam programat pentru fiv cu donator sunt programata in martie abia astept ca donatoare este sora mea ...la multi ani toate marilor ..voi ce mai faceti ceva gravidute si daca da zicetimi si mie unde ati facut fiv ..ca eu sunt programata la bucuresti la clinica dacia senter amai fost cineva si a venit cu supces scrietimisi doctora la care ati fost va pup dulce si astept raspunsurile voastre este foarte important pentru mine...