Aspirante optimiste > 20 (335)
Raspunsuri - Pagina 12
ruxandrab spune:
Buna dimineata!
, lapte, suc, ciocolata calda ....
Poftiti va rog!
Bun venit ralu27! Trebuie sa ne spui mai multe despre tine... ce analize ai facut.... care se pare ca e problema?
Hai cu

cami_antonia spune:
vai fetele ce liniste pe aici in dimineata astaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......nu pot sa cred.....ati intrat toate in vacanta????.....lasa ca nu mai este mult si gata vine septembrie si se anima iar forumul....
eu sunt pe aici.....va astept....
pupici
13+
Camelia
cami_antonia spune:
clar ca se cunoaste ca e week-end de azi si ca toata lumea a plecat poate la mare....ahahahaha...distractie placuta fetele....
13+
Camelia
titi143 spune:
Buna Ralu27, bine ai venit printre noi, si sper sa stai cat mai putin printre noi. Sa vina cat mai repede
.
si eu vreau bebe!
anidaz spune:
Pe-aici,Pe-aici,

,insa imi cer scuze ca nu mai intru asa des acum,fiindca atunci cand avem un pic de timp liber ni-l petrecem cu sora-mea ,cumnatul si nepoteii.Iesim in parc ,apoi seara la o terasa,restaurant ,ce ne trece prin cap.Maine facem o iesire la un gratar,dar numai dupa-amiaza.
In rest mi-a iesit din cap gravideala deocamdata.Astept acum verdictul dupa zilele de fufu de luna asta.Stiu sigur ca am prins momentul ,fiindca a fost zilnic din z9 pana in z15.Nu cred ca am eu norocul asta ,dar cine stie?!
Cert este Cami ca m-ai facut sa scot si eu de la pastrare Braul,Talismanul si carticica cu cele mai puternice rugaciuni si acum de cate ori am ocazia le citesc,

poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele
anidaz spune:
Ooooooo,la ora asta nimeni nu s-a trezit?????
Ia desteptareeeeeaaaa 

Unde este 

nostru?
Sunt trista cand vad ca nu mai scriem asa ca inainte.Oare de ce?
Gravidutele ne-ati uitat?Ia mai pupaciti pe-aici pentru molipseala

poate luna asta da!
un moment de iubire
La plimbare si altele

azi e vineri ! azi e vineri!!!