Aspirante optimiste > 20 (335)
Raspunsuri - Pagina 11
cristi_2003 spune:
ce sa faca? danseaza toata ziua.
aseara cred ca dadea cu capul/fundul in burta ca a simtit si cristi cum se misca. (e inca prea mic sa pot deosebi extremitatile)
18+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
oanaiacovita spune:
Buna fetele!
Imi pare rau ca nu am mai intrat, dar am o perioada mai aglomerata , dar am facut tot posibilul sa intru acum pentru ca am citit "povestea" Adinei, de fapt cosmarul vietii ei.
Pe mine asemenea povesti ma ingrozesc de-a dreptul si ma fac sa realizez ca traim intr-o lume in care oamenii nu se deosebesc mai cu nimic de animale. Cu groaza ma gandesc la copii mei ca trebuie sa vina in aceasta lume atat de groaznica. In sufletul meu ma simt vinovata ca vreau un copil care sa imi bucure mie viata, nestiind daca viata lui va fi una fericita. De fiecare data cand vad un copil agresat, sentimentul de vinovatie ma cuprinde.
Adina, esti un exemplu pentru noi, si nu numai pentru ca dupa 9 ani mai ai putere in fiecare luna sa o iei de la capat, dar si pentru ca ai avut o viata grea si totusi mergi inainte cu fruntea sus. O
si toata admiratia mea...
Oana
Un vis am...un
noi2
"TODAY is a gift, that is why it is called THE PRESENT..."
lalala13 spune:
top si eu
adina esti grozava ca inca rezisti!
f bine...sa mergeti sa faceti AMANDOI analizele. Orgoliul lui e prostesc daca vrea cu adevarat un copil. TREBUIE sa va cercetati si cine stie...poate e o mica problema si dupa un tratament de 1 luna -2 vine si bebele mult asteptat! eu una zic ca o sa fie 2 dintr-o lovitura...
in fine...ce se mai aude cu testul de sange sau ecograful? te-ai mai lamurit? tot persista simptomele de gravideala??
cami_antonia spune:
anidaz imi place mult felul tau optimist de pe net....de aceea incerc sa te conving....stiu ca uneori nu sunt posibilitati de a face multe....nici eu nu prea am avut....dar uite ca pana la urma am reusit.....si eu cu destiui de putini bani...sa stii ca sunt pacienta lui marinescu la bucuresti si nu i-am dat bani decat cand am avut sau cand nu am uitat....si nu e nici o problema...deci imi plateam drumul si atat....dar e drept ca am la cine dormi o noapte....
te admir ca esti o super tare.....ca ai trecut prin atatea....dar asta nu inseamna ca sotul sa nu faca o spermograma....exista multe cauze de infertilitate....dar poate va ajuta bunul Dumnezeu ca sa depasiti si acest hop....multa incredere....dar si solutii....nu sta....si lasa casa....ca lasam dupa noi copii....nu casele.....
eu sunt fericita caci azi am trecut in saptamana 14.....
13+
Camelia
mihaelacg spune:
fetele mele!
am intrat o fuga sa va salut.
abia am venit de la servici, tb este buna la serv . cei de la audit si-au cam terminat treaba, vor pleca in curand, asa ca scapam de stres.
am instiintat oficial directia ca sunt gravi sa pot sa-mi scurtez programul si sa-mi iau si liberele care mi se cuvin, plus medicale.
bb al meu e bine, am sanii grei, mi-e greata, deci sunt in grafic.
mulTumesc lu dd.
intru pe seara sa vad ce-ati mai scris, acum tb sa vad cum fac sa ma intalnesc cu cami cami si tb sa merg sa-mi cumpar si multe fructe, sa-i dau sucuri lu bb mic.
cami cami.......nu mai am nr. tau, astept sa dai un semn.
revin pe seara
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
mitzica
7+
ralu27 spune:
buna fetelor.Vreau si eu sa aspir langa voi.
Avem doi ani de cand incercam un BB si nimica
jasmine30 spune:
Ralu27 bine ai venit si sa dea Dumnezeu sa stai putin pe la aspirante si sa te muti rapid la odisee.
Pup!

ati fugit toate???
iar e liniste...