Aspirante optimiste > 20 (335)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

O strigare de catalog asa de duminica facuta in ordinea descoperirii numelor cunoscute din listuta :

tumpi,marryan,Liana30, pusichet, claudela ,arinaa,gaby76,
oanaiacovita, noname,doina2222, Butterfly1,Ruxandrab, adelaalba,, Beatrice1982, florelacri,dadadada,irinabobe, alina_27, nikimodo, Delphinas, ancutzam,mihapet,laurraa,andra b,yubi,speranta ,evenstar,delia79,monna3,draguta,,mara2008,Moni_k,,Klaussa,luminita33
,KlaudiaG,Jay,Dragaica,Happyella,flo.flo,rallu,titi143,steff,iubita_tiana,
lalala13,ramonika
incercati o motivare de absente??Un pupic sa va inmoaie inima sa scriem din nou ca inainte???

Sa vedem ce gravidute cunoastem:
Maryb,Alexa.1983, BraveGirl, mirero1976,Ramo2007,Sorvint,justme,cristi_2003, Ciufik,flowerbee,jasmi,cami_antonia,alinadawara,dany83,flory76 ,Ioanara23, MariaK ,ank24,mihaelacg,silvi8 o vizita ,o veste,o poza cu bebe sau burtica?Daaa,vrem ,vrem ,vrem!

Mamicile ne viziteaza,dragele de ele cand le lasa puiutii,

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Neata fetele!Pe mine nu ma striga nimeni? Sincer imi cer scuze ca nu sunt prea vorbareata,dar citesc in fiecare zi tot ce este nou.In rest ce sa va spun,astazi imi termin tratamentul cu Duphaston si vedem daca s-a prin munca din Grecia.Va pup si va doresc o duminica placuta.

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

A,ca mi-am adus aminte.Ieri de dimineata mi-am luat temperatura si era 37.Poate cine stie.

iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

neata fetelor!

anidaz sunt aici. nu am mai scris ca nu am avut nici o noutate dar v-am citit tot timpul....
din pacate in ultima perioada nu m-am simtit foarte optimista.
de fapt saptamana asta am fost la medicul de familie, i-am spus problema mea si mi-a dat sa fac analize hormonale. Inca nu am rezultatele dar o sa va tin la curent ...

-ici tuturor

asteptand o MINUNE
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

ticker-ul nu este corect...rushii au venit mai de devreme ... sunt z7

asteptand o MINUNE
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia_30

Neata fetele!Pe mine nu ma striga nimeni? Sincer imi cer scuze ca nu sunt prea vorbareata,dar citesc in fiecare zi tot ce este nou.In rest ce sa va spun,astazi imi termin tratamentul cu Duphaston si vedem daca s-a prin munca din Grecia.Va pup si va doresc o duminica placuta.

iulia

,nu erai in listuta ,dar acum esti

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Happy, neaparat sa ne spui cum ti-au iesit analizele,sa fie de bine.

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

oooops!
sa nu ma certati, dar nici eu nu m-am simtit prea optimista, plus ca am avut si o cearta mai zdravana cu sotul, dar acum a trecut. mi-e ciuda ca nu poate sa fie viata tot timpul roz, dar asta e.....
va citesc in weekenduri, dar nu am vrut sa va intristez cu problemele mele. acum ma simt in stare sa mai scriu ceva despre mine.
maine tre sa ma duc la dr (in Cj), la eco fiindca e z14 si am luat closty. sper sa fie iar foliculi mari si sa se prinda un bb mic .
mihaela, ce mult ma bucur ca esti bine si tu si , sa nu te mai intristezi, ca dd vegheaza asupra ta zi si noapte. te pup dulce si sa ai grija de tine ( ca vorba fetelor: "nu ne face nimeni statuie")
va pup pe toate si scuze ca intru asa rar, dar dupa licenta, nici nu-mi vine sa mai deschid calculatorul, mi-e asa de urat, de-mi vine sa

Mergi la inceput

Uite-asa sa fie foliculii tai maine ,sa vii cu vesti bune.
Mai astept vesti si de la celelalte fete,

poate luna asta da!

un moment de iubire
La plimbare si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihapet spune:

mersi mult, anidaz,si eu sper sa fie asa grasuti! ca daca nu, ii pun la ingrasare, mama lor de foliculi!
anidaz, sa stii ca te inteleg, deoarece si sotul meu e un pic inchis in el, nu e dragostos ca mine, nu-i place sa-si exteriorizeze sentimntele doar in mom. intime, dar il pupacesc eu in schimb, ori ii place, ori nu. poate ca asa tre sa se intalneasca opusii, daca eram 2 firi la fel, ori ne dadeam in cap, ori ne dragosteam toata viata pana ne plicitseam unul de altul

Mergi la inceput