Casnicute sexy(177)
Raspunsuri - Pagina 16
Bimilit spune:
cami
ce faci doamna?
copilasii?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
ange spune:
salut Bi,
bine fac doamna
tu?
iaca mi-am inceput jobul si mi-am spus ca-i timpul sa trec sa va salut si eu macar odata in vara asta![]()
copii fac bine.asteapta sa inceapa scoala pt ca in afara de o sapt de plecat de acasa nu au facut nimic in afara de bantuit prin curte si pe strada.sunt cam plictisiti mai ales ca noi aici,am avut o vara de tot kk
-ul .A plouat in fiecare zi.Stau saracutii si se uita la piscina ca de facut baie sa zic de 4-5 ori au reusit in vara asta
foarte nasoala vreme.
Robert face fotbal.il duc de 2 ori pe saptamana asta pe perioada verii ca iarna nu se poate practica sportul asta afara.
Maia nu face nici o activitate.va incepe din sept baletul si patinajul.
cam atat.
voi? copii?
merg sa mananc ceva.sunt in pauza.tuc la tine si la fete.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
georgi75 spune:
Seara buna.Ia uite cine se converseaza pe-aici...Lume noua...Va
pe amandoua.Nu pot sa zic tocmai io sa dati mai des pe-aici ca si io am cam tras chiulul in ultima perioada ![]()
Cuscra draga stiu ca-s interese la mijloc si ca se face pe bani grei modulul.Din salariul meu...nici nu-mi fac probleme pentru a-l plati ![]()
Cand sa mai fac scandal?Maine e ultima zi in care poti completa dosarul.Unde sa platesc taxa?in universitate batea azi vantul.Nimeni pe nicaieri.Doar afise cu "Vacanta placuta.Ne vedem in septembrie".Chiar vorbeam cu mustatea.Pui bomba si pleci linistit ca nu te-a vazut nici dracu ![]()
Practica pedagogica am facut.Am facut multe din disciplinele care se fac in modulul asta.Dar pe atunci nu se facea un modul separat cu ele.Nu se plateau.Erau pur si simplu examene care apar acum in foaia matricola.Dar nu e suficient cica 
La Craiova incepe modulul asta in octombrie, e vorba de fiecare week-end timp de un an de zile.Nu stiu cat costa.
Am sunat totusi la facultate.Si mi-au zis ca-mi echivaleaza disciplinele de pe foaia matricola si va trebui sa merg la cursuri si examenele de la disciplinele pe care nu le-am facut.M-am mai linistit un pic.Asta e pana la urma...Ma conformez.
Nu stiu cum e cu predatul.Am dat examenul de titularizare de 3 ori pana acum si nimeni nu a intrebat de acest modul cand mi-am depus dosarul in fiecare an.
E undeva...ceva...care-mi scapa dar zau ca nu mai vreau sa mai dezgrop mortii.Asta e.Il fac si gata.
Si daca as vrea sa nerg la ISJ sigur n-as gasi pe nimeni.Toata lumea in vacanta.
Hai pupici pe botici
Am fost s-o iau pe fi-mea acasa si n-a vrut sa vina.Ea mai sta la mamaie pana maine.N-am reusit sa o conving.
monica-elizabet spune:
cuscra
eu zic ca ar trebui sa mergi pe fir inapoi la facultate si sa vezi cum si de ce nu ai modulul?
la voi nu se facea obligatoriu? eu am terminat in 99' dar la noi era obligatoriu modulul pedagogic...nu stiu ce sa zic...of Doamne 

...si la bucuresti e o adevarata aventura pana te vezi cum dosarul in regula si in sala de concurs
imi pare rau ca ai trecut prin tot circul asta...insa parerea mea este ca ar trebui sa faci putine valuri(la inspectorat...unde de obicei sunt niste secretare de care nu treci zici ca-s din piatra)
poate reusesti totusi sa dai examenul ca te-ai pregatit.
Cami, Bi, bine ati revenit dragelor, va asteptam mai des 
Miki
e si Mister cu tine?
noi suntem iar cu tuse
nici nu-mi vine sa va mai zic ca poate credeti ca-s nebuna 
asta-i clima...n-avem ce-i face...
miha, pana la urma de ce te apucasi? ![]()
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Liana30 spune:
ufff..ufff moare inspectoru de naduf..
mama lui...tuiiii..tuii..tuiiii..ma opresc ca altfel ii umplu frigideru![]()
lasa muicaa voi sa fiti santosi..ca belele oricum czrg..puteai sa te duci pi la grasu ca tot fusesi in zona
te mai consola el![]()
Biiiiiiiiiiiiiiiii te pupppppppppppppp
camiiiiiiiiiiii te puppppppppp
va pup pe toatee..revin![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
mariussimiuc spune:
Eiii...ce de-a animatie in seara asta...Asa-mi place...
Cuscra Bianca,cre ca tre sa te urechesc mai des. Pai se poa' s-o lasi asa pe noru-ta sa nu stie nik de tine? ![]()
Cami,bine ai revenit draguta! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
georgi75 spune:
Leano am avut fato consolare instant ca a fost mustatea langa mine
Si daca ma'nervezi ma duc iar sa ma consoleze acum ![]()
Cuscra sanatate la pui.
.Cand sa mai fac mai scandal?Ca luni incep examenele.N-am timp.La facultate mi-au zis clar la telefon.Pe vremea aia nu se faceau (la noi cel putin) si toata lumea doritoare le face acum ca studii postuniversitare 
O las asa
Miha vezi fato ca sunt pe-aci ca nu mai am de studiat.M-au iertat astia anul asta ![]()
mikiriki spune:
Georgi, imi pare rau
Moni, multa sanatate copilashilor. mister nu e cu mine ( am eu 2 catelushe ale mele si fratelo mai are una al lui
- te-am lamurit)
Eu sunt putin suparata. Maine la ora 11 avem programare la clinica veterinara. mama a plans azi 2 ore de suparare, asa ca am consolat-o nitel. Pe Tony o avem de 12 ani si suferim acum toti. Tata tot zice ca va fi bine.....asteptam.
Hai ca nu va mai stressez cu catzeii mei
Noapte buna
( eu mai stau putin prin zona)
Miki
georgi75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc [ Cuscra Bianca,cre ca tre sa te urechesc mai des. Pai se poa' s-o lasi asa pe noru-ta sa nu stie nik de tine? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Fii atenta ce soacra are...deja n-o mai intereseaza soarta nora-sii
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui georgi75 Miha vezi fato ca sunt pe-aci ca nu mai am de studiat.M-au iertat astia anul asta |
Si de Musteata cine are grija?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...