Casnicute sexy(177)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Georgiiiiii, sa le stapanesti sanatoasa.

Mai devreme ajunsei si eu acasa. Umblai brambura un pic pe terasa si vreo 3 ore la povesti in fatza blocului ( ne-au pus bancutze) c-o prietena. Biaaaa, ai chef de intalneala zilele astea? (poate citesti pe aici)

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

super cuscra...stie el ce stie
Miki cum te mai simti, cum merge regimul? ai facut ceva analize?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Ma simt bine. M-am obisnuit cu regimul. Nu am fost inca la analize, de abia sapt. viitoare marti am programare.
Ce fac ccc copilashii? Sunt bine?
Eu sunt pasare de noapte, adorm tarziu si ma trezesc devreme

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Adictalea doamna lu' domnu' Musteata a vrut sa ne mai arate inca o dovada in plus ca nu avem nici o sansa nici macar la un fir de musteata. Sa le stapanesti sanatoasa fato! Bravo lu' Musteata ca stie sa faca asa cadouri frumoase.

Miki,daca te intalnesti cu cuscra Bianca sa-i trasmiti o mama de bataie de la noi si dupa aceea pupici.
Tu esti mai bine,zici?

Eu is prin zona,nu stiu de ce sa ma apuc. Cu mainile de si sa sar in sus.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Neatza

Miha, eu sper sa ma intalnesc cu Bia. ma simt foarte bine, multumesc. nu mai am dureri, stress....nimic. Aseara ii spuneam prietenei mele: mey sa stii ca-mi place aici, ma simt bine, mai putin si poate-poate ma hotarasc sa raman aici

Am fost la primarie dimineata, dar fara rezultat. Atat de rau m-a enervat o duamna de acolo si am plecat E ingrozitor de cald aici.
Mai stau putin prin zona. Pe caldurile astea nu mai am chef de iesire, mai tarziu e musai sa merg la un veterinar
Pupici

PS> nu va mai dau cafea la ora asta. dar cred ca un e mai
potrivit

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Feteloooor...din ciclul "Toate mi se intampla numai mieeee " sa va povestesc patania mea de azi.
Si ca sa intelegeti mai bine frustrarea si nervii mei incep cu luna octombrie cand mi-am depus dosarul pentru definitivat la ISJ Olt.La nenea inspectorul care se ocupa cu asa ceva.Si care ia dosarul in brate si-l rasfoieste si-l arunca deoparte zicand ca e in regula.
Boooo. Zic...cu toata forta inainte spre inspectie.O fac in mai.Stiti si voi ca probabil m-am vaietat pe-aci...cu hartoage si bataie de cap si emotii ca nu s-or descurca copiii.Trece si asta...vine vacanta... putina mare si putin soare...vin acasa
La invatat zic!Vine examenul!Aflu ca incep pe 18 adica lunea care vine.
Bon!Bag ca tampita sute de pagini, sute de aberatii...total -pe langa ce fac eu la scoala cu copiii mei.Bag zic, sa mai iau 6 lei (ati citit bine SASE lei) la salariu.Nu-i problema.Nu banii ne fac pe noi ci noi pe ei.
Sun la Craiova pt verificarea dosarului(sa vad daca a ajuns, daca e OK) "Sunati pe 4 august, atunci vine doamna din concediu".OK.Sun pe 5."veniti pe 10-11 august la Craiova, se vor afisa la avizier".
Am fost azi.SURPRIZA! Nu pot da deful caci dosarul meu nu contine o adeverinta cum ca as fi urmat un modul de psihopedagogie (care pe vremea cand am terminat eu - in 2000- nu se facea; din 2003 se face acest modul ca deh! cine stie ce ministru a venit cu ideea)
Asa ca fetelor...dupa nopti pierdute si stres si copila dusa pe la unul si pe la altul, si nervi si toate cele...iata-ma azi...ca nu pot da examenul decat la anul dupa ce urmez acest modul (pe bani multi bineinteles).Si la anul o iau iar de la cap cu dosar bagat, inspectie si toate cele.
Cum vi se pare?
Romania.Mi-am adus aminte.Traiesc in Romania si nu ma mai mira nimic.Pe cine sa iau de gat acum?Ar trebui sa merg la nea inspectorul ala si sa-l strang de gat?De ce nu mi-a zis de la inceput?Ca doar ii trec prin mana atatea dosare care probabil au adeverionta aia amarata si al meu neavand, de ce nu mi-a spus?
Pe cei de la universitate care cer dosarele din octombrie si ei le verifica cu doar 4 zile inainte de examen?
Pe mine ca nu m-a facut mama clarvazatoare?
Pe draq!
Ma simt umilita, scarbita si dezamagita (inca o data) de ststemul de invatamant din Romania!!!
Atat ma consoleaza faptul ca eu, ai mei suntem bine si sanatosi.Si-oi trece eu si peste asta.Ca deh!Viata ar fi plictisitoare altfel, nu?
Hai va Mi-am varsat oful aici la voi.

Ma duc sa-mi iau copilul.Nu se merita sa pui altceva inaintea familiei desi uneori esti fortat.
Pupare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Imi pare rau Georgi!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Miki,daca te intalnesti cu cuscra Bianca sa-i trasmiti o mama de bataie de la noi si dupa aceea pupici.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

georgi,ho ca io nu inteleg?
pai tu nu ai facut psihopedagogie in faculta?
iar daca e vorba de modulul pedagogic, io zicca ceva nu-i in regula, ca fara acel modul nu poti preda[nu ai facut practica in scoala, pe timpul facultatii, cu plan de lectii si alea alea?].dar tu predai totusi , deci inspectoratul trebuie sa te accept in examen.
du-te si verifica.
auzi sau plateste taxa ptr modul si pune-o la dosar.

stiu ca de anul asta s-a introdus obligatoriu modulul de psihopeda ptr educatori si invatatori, profesorii erau scutiti .is intersese mari in joc .cursul e pe bani grei.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

bonjurica ,bonjurica
tantili is 'pacasa
cum stati u caldurili?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput