Mamici din Arad...! (103)
Raspunsuri - Pagina 18
ILDI25 spune:
Am revenit ,dar trimit tot asa pe bucati ,ca se mai trezeste pitica si nu vreau sa pierd ce-am scris in caz ca se ia curentul ,ca la noi in Vlaicu e la moda ![]()
Clau na acum ca ai masina musai sa iei carnetul . Sa aveti noroc la masina
.Deci o sa fi focoasa la nunta asta ,si eu cand am fost anul trecut la nunta mi-am luat o rochie rosie ,dar am uitat sa ma pozez cu ea asa atragatoare ,hi hi...mi-au murit laudatorii,acum sigur la cat sunt de big.
Cristina csa tot in concediu?
Flavia am trecut intr-o zi pe la Renault sa vad de oferta aia cei face reclama la tv ca dai masina ,ti-o evalueaza si e avans pentru una noua , m-am uitat dupa tine dar sunt prea multe birouri pe-acolo si probabil tu esti in alta parte.Mai un pic si vine si concediul mult asteptat.
Gabi vad ca pe voi nu vor sa va lasa altii sa va relaxati ,de n-ai gasit oferte ,asa ca la munca cu voi
Bafta sa gasiti ceva pana la urma. Spor si in operatiunea "olita " ,probabil Ioana e mai timida si cand sunt multi ii este rusine sa zica dar se rezolva .Sper sa scapam si noi in curand definitiv de pampers ,ziua cand se culca nu-i mai pun deloc , ,dar seara inca n-am incercat fara dar urmeaza .
Intr-o zi s-a dus Pityu cu David pana la Uta si pe drum la apucat pishu ,n-a zis nimic dar a vazut Pityu ca umbla mai ciudat si topaia cumva ,l-a intrebat dca vrea pishu bineinteles ca da ,dar nu stia daca e voie pe strada ,si a intrebat daca nu se supara oamenii ![]()
Carmen ioi ce grasunel si scump e Serban ,ia bine in greutate si tu iti faceai probleme ca e prea mititel ,din mic se face mare
. Saptamana viitoare zici ca tine-ti botezul ,noi in 31 august .
Moni vazui si pozele voastre multeee, dar cum de a-ti reusit va intalniti atatea forumiste ,v-ati vorbit
.Putina lume mi se pare ca a fost pe plaja la Cap Aurora ,bine nici plaja nu e mare acolo ,multi poate merg pe plaja de la Venus sau Jupiter ca sunt mai mari ,dar la Cap Aurora e fain ca hotelurile sunt aproape de plaja si ai o priveliste spre mare ..., ador marea ,simt ca ma pierd in ea ,visez cu ochii deschisi cand o vad,plutesc .
.Nu sunt drinki ,nu de aia aberez atata ![]()
Spor la sofat
,vreti sa va luati masina de esti asa hotarata sa actionezi ,de fapt ai zis tu de mult ca aveti de gand dar acum a sosit momentul ,vrei sa mergi la noul job cu masina ![]()
![]()
Si eu vreau masina noua ,dar pentru asta tre s-o vindem pe asta ce o avem pana atunci ciuciu ,sper totusi sa reusim 
Maria-rubi hai da mai multe detalii ,cum e cu panourile electrice ,stii in ARad ceva firma care le monteaza ,ma intereseaza ca la noi nu prea dau randament caloriferele ,sunt din alea vechi de fonta ,am vrut sa le schimbam dar asa ne-au zis mai multi ca nu sunt recomandate alea din al sau tabla doar daca avem termoteca pt ca apa asta ce vine de la CET contine tot felul de substante care cu timpul pot gauri caloriferele . Am tot incercat sa le spalam ,am chemat anul trecut niste instalatori au desfundat cu sarpele ala al lor ,le-au aerisit si dupa nici o ora dupa ce au plecat caloriferul cu pricina era rece gheata 

si fix caloriferul din camera copiilor e cu hiba . Anul asta o sa luam ceva aeroterma ca n-am chaf de modificari ,renovari ,dar pe viitor m-ar interesa alte metode de incalzire.
Sarcina usoara in continuare si nu te enerva cu mosii ca oricum nu ajungi cu ei la capat si ai grija de bb din burtika ,e cel mai important.
Nikocum esti ,inafara faptului ca ti-e somn
,ca vad ca esti harnica rau ,acum sunteti doi te ajuta si barbatelul ![]()
Ioana felicitari pentru noul job
.Imi inchipui ca nu va fi usor ,3 schimburi plus ca e mare raspunderea ,dar asta e trebuie facute si astea. Eu una n-as putea sa lucrez in domeniu as muri inaintea pacientilor
,serios eu cand vad sange am senzatii de lesin , dar bine ca nu toti sunt ca mine ca altfel nimeni n-ar supravietui .![]()
Miha vrem doar un semn ,un salut macar 
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
ILDI25 spune:
Na gata ,am scris destul cat pentru o luna ,se vede ca e David la bunici de am avut timp sa scriu atata ,ca doar cu Ivett e boerie ,e cumintica mititica
Clau am uitat sa-ti zic (scriu) ,distractie la nunta .
si sa mananci tort si pentru mine ,mi-e imi place sa merg la nunta sa mananc tort si prajituri
ca cu dansul nu ma omor .
We placut ![]()
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
Melania 14 spune:
Wow Ildy cat ai scris
,cat pt 1 luna
.Poze cu Ivett?O alaptezi ?pt ca nu ne-ai raspuns
.Ce spune David,isi iubeste surioara?Tu cum te simti?ai mai dat din kg jos?
Clau rooosuuuuuuuuu?fain.Sa stapaniti sanatosi masina si tu fa odata scoala de soferi.
Gabi io as muri in locul tau sa stiu ca tre' sa aman concediul.Ha..ha eu gandesc prin prisma salariului meu baban de la scoala
.
Ioana am si eu niste vecini care amandoi lucreaza la salvare pe ture diferite.Au 2 copii si atunci cand ii vad niciodata nu sunt impreune ![]()
Eu cred ca am sa-i cumpar Melaniei o papusa din aceea cu multe functii . De cum se trezeste Serban ,dupa tura de pupaturi si zapaceli,urmate de plansete ,incepe cu dadaceala:vrei suzeta sau nu? ,sa te acopar sau ti-a cald? ai facut kk?Te miri ce-i tece prin cap sa-i faca (deocamdata ma imita pe mine)si dupa ce o face ma intreaba:mama am voie ?
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
gabitzica spune:
| Citat: |
| GABI pai nu citisi ca si-a lua Clau rochie rosie ca focu' si cu spatele gol? Sau am eu halucinatii? |
Ma scuzati, beusem o bere si se pare ca am citit si recitit printre acelasi randuri ...hac...

Noi ne-am intalnit cu un unchi si am mai stat la o terasa putin, dupa care am mers in Parcul copiilor de unde ne-a cules Cipri.
Nu mergem azi la strand, ca e zi de treburi casnice. Plus ca s-a anuntat furtuna ...
Ildi sa o ti tot asa cu scrisul! Nu ne mai arati poze cu Ivett?
maria_rubi spune:
Ildi, da si tu pe google "panouri radiante" si vezi acolo. Asa ne-am informat si noi. Sau pe www.panouriradiante.ro. E si in Arad un magazin pe str. Varfu cu Dor, e o firma din Ortisoara, dar nu stiu sa-ti spun nr.
Fetele, care doreste, care pofteste, am Lenor Sensitive la 3l adus din Germania, cu 20 ron.
Moni, daca vrei masini, te pot pune in legatura cu Adi, sotul meu, el in timpul liber aduce masini din Germania, asta e hobby-ul lui. Are vreo 6 masini pe stoc, la alegere, si miercuri merge iar dupa 2. Eventual poti da comanda, ii spui ce-ti trebuie si in cati bani si iti aduce de acolo.
Cu asta zise, v-am pupat, fug la treburile casnice.
Aaaa, era sa uit, multumesc pentru urarile de Sf. Maria. Marei nu-i tin ziua de Marie.
de
Mara
POZE
alinamoro spune:
Ioi Ildi cat ai scris,am avut ce citi!
Tine-ti naravul.![]()
Si eu vreau poze cu Ivett!!!!
N-am pus poze de la nunta ca nu am, saptamana viitoare se intorc mirii din luna de miere si voi primi poze.
Carmen, cred ca e tare draguta Mela asa grijulie cu Serban.
Cred ca i-ar place o papusica din aia.
Cristina M, mersi de oferta, pe mine m-a aprovizionat Calin cu detergent si Lenor cand a fost in Germania, a gasit la pret super bun(Lenor la 1 l cu 1,19 euro si Ariel lichid la 4 l-pentru 54 spalari cu 7 euro).
Gabi, n-am incercat cu homeopate, dar urmeaza.![]()
Clau, felicitari pentru masina!
Sa o stapaniti sanatosi si fara incidente! Pretul e excelent.
A fost Calin zilele trecute cu un prieten in Germania sa-si cumpere o masina si zice ca s-au cam scumpit si pe-acolo, nu au adus nimic. In urma cu 2 saptamani a mai fost cu cineva sa-si aduca 2 masini si au gasit la pret f bun, un VW Golf si un Passat cu cate 3000 euro, din 1997 ambele.
Calin vrea sa-si cumpere VW Touran, i s-a pus lui pata.
Dar intai sa vanda Zafira.
No fug si eu la treburi.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
monica70 spune:
ALINA uau si eu vreau un asa Passat la' numai 3000 de euro!
CRISTINA mersi , s-ar putea sa apelez la el,intai sa vad cum ma descurc cu sofatul,saptamana viitoare imi iau inima-n dinti sper! Dar ce are pe stoc acum? Are pus ceva pe vreun site? daca da,baga linkurile sa-mi clatesc ochii ...
Stiti vreun site unde este calculator automat pentru taxa auto din iulie incoace?
GABI nici noi n-am fost pe strand azi.
CARMEN parca o vad pe Mela ce-l mai dragaleste pe fratelo 
ILDI pai era plaja mai goala doar in zona unde erau pietre la mal,dar mie imi placea foarte mult acolo ca e liniste,auzi valurile,sunt scoici,e foarte putina lume ... Numai ca mai mult am stat un golf-doua mai inspre Venus ,unde eram impreuna cu timisorenii cu care am fost,acolo era si terasa cu muzicaaaaa la radio,fras am,ca eu vreau liniste! Si era un parc de joaca cu tobogane si plasa de sarit tot acolo pe plaja,deci aveau fetele ocupatie ... Apropo de scris,profita cat nu-i David acasa si mai "presteaza" p-aci .
Vad ca ne ocoleste frutuna,pe kappa.ro vad ca apare prin Oradea diseara,la noi niet!!!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
Claudelu spune:
Ildi ce patisi?
Asa mult n-ai scris niciodata
Acum sper ca o luna nu faci sa nu mai treci pe aci
Multumesc de urari
Io sper sa fie om de cuvant si sa nu ne faca figura
Ieri nu i-am dat banii ptr ca vrem intai sa o verificam si la RAR sa nu fie cumva furata
Alina, intradevar s-au scumpit masinile si in Germania. Acum vvreo 2 luni gaseam Opel Astra din 2000 la 3200 iar acum cel mai mic pret e 3800
Asta e de fapt si motivul ptr care am hotarat sa o luam pe asta.
Moni, te poti uita dupa masini second hand pe www.mobile.de
Carmen, eu m-am inceput de scoala de soferi si chiar va spuneam ca-mi place mult sa conduc. Abia astept sa ma urc din nou la volan ![]()
Gabi, nici noi n-am mai mers pe strand ca nu e tocmai vreme de baie ![]()
alinamoro spune:
Moni, Calin a cautat masina de aici (pe site-ul dat de Clau), dar nu tot ce ti se pare ok pe site e si cand vezi masina
. Nu au luat-o pe cea gasita pe site ci alta, Passat-ul. E super dotat, cu tapiterie din piele, climatronic(cred ca asa se scrie), geamuri electrice, trapa, arata fff bine interior si exterior.
El nu aduce masini, doar a mers cu cineva de cateva ori. Mi-a adus si mie Golful(vi-am zis atunci) ca-mi trebuia diesel si Corsa ii pe benzina.
L-a luat cu 3500 euro, din 1998, nu stiu exact cat costa inmatricularea, aprox.1200 euro.
Clau, e super ca-ti place sa conduci, atunci vei invata repede. La mine n-a fost asa, dar uite acum ca mai stiu sa conduc incepe sa-mi placa...dar totusi prefer sa stau in dreapta linistita.![]()
A fost Flavia pe la mine azi, a slabit f mult, arata bine.
Dar sa ma laud si eu, am 55 kg. 
Nu fac nimic deosebit, doar mananc cat mai putina paine si dulciuri.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
maria_rubi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica70 Dar ce are pe stoc acum? Are pus ceva pe vreun site? daca da,baga linkurile sa-mi clatesc ochii ... Stiti vreun site unde este calculator automat pentru taxa auto din iulie incoace? MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI "Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank"> |
Moni, uite aici calculatorul: http://www.mfinante.ro/calculator_taxe/taxa_auto_2008.html
Cat despre site-urile lui Adi cu masini, o sa-ti trimit pe PM mai tarziu un pic.
Alina, chiar ca faina oferta a gasit Calin la detergenti si Lenor. Unde mai precis si cand? Ca Adi merge miercuri iar si sa-l pun sa ia.
de
Mara
POZE