Mamici din Arad...! (103)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA mersi,daca poti, intreaba-l cand apuci cat costa exact (ar fi ok 50 lei sedinta de doua ore ..) si daca are timp.Eu ma gandeam ca in astea doua saptamani pana nu incep lucrul sa incep deja sa iau orele,ca acum am timp.Nici nu stiu de cate as avea nevoie, ca practic tot incepatoare-s daca am condus doar putin acum 7 ani de cand am carnetul Cred ca nici semnele de circulatie nu le mai stiu bine ,o sa iau intr-o zi cartea sa mi le reamintesc.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am uitat sa va zic ca i-a cumparat Calin la Dragos Nintendo Wii, e super incantat, dar Calin si mai si.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Azi a plans iarasi o gramada fetita vecinilor si la un moment dat, cand ea plangea, tatal i/a spus: "Taci, ca iara-ti dau!" Deci nu m-am inselat... Ce sa bati de un copilas asa mic? Ce pricepe ea saracuta? Macar dupa-masa s-au potolit si am putut si eu sa dorm putin. Alex, pe caldurile astea, imi baga niste ture de somn ziua, de 3-4 ore.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Anca, wow ce bine doarme Alex! Adelina doarme maxim 2 ore.

Moni, am vorbit cu prietenul nostru, de fapt cu nevasta-sa, a zis sa-ti dau numarul de telefon sa-l suni, nu-i foarte ocupat acum, tariful e asa cum am zis. Ti-am trimis PM cu numarul de telefon.

Am uitat sa va zic ca Adelina imi face saptamanal cate o bubita din aia nasoala, dar o "opresc" cu unguent cu antibiotic-Fucidine, betadine, rivanol...deja ma dispera. Acum i-a iesit una chiar sub ochisor.Asta ii mica si mai superficiala, e ca un cos mai mare. Dr. Geanta a zis sa-i fac Cantastim, ceva inj., un fel de vaccin. Nu se mai fabrica anatoxina stafilococica din pacate, la ea stafilococul isi face de cap.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ceau!
Ce bine e sa ai apa calda
Nu stiu, sa ma laud, sa nu ma laud....hai ca va spun...azi am batut palma cu un tip si de saptamana viitoare suntem proprietarii unui Opel Astra Clasic. Nu e tocmai noua, dar atat ne-am permis. Bine ca ne-am permis si atat ca deja eram la capatul puterilor fara mijloc de transport propriu. Masinuta e din '97 dar arata impecabil. Am fost cu ea la service la niste cunostinte si toti au spus ca-si merita banii. Am batut palma la 2400 euro, la care noi mai adaugam taxa de mediu ca e adusa din Germania. Mai carnetul sa-l iau si sunt pregatita sa bat minunatele noastre drumuri

Am vazut toate pozele din concediile voastre...Anca, cele din salina imi plac mult, la Moni mi-au placut in mod deosebit Dianele , la Alina mi-a placut mult pozele in care erati amandoua imbracate la fel, la Ada am remarcat mancarea , iar din pozele puse de Carmen mi-a placut la nebunie cele in care Mel e cu Serban in pat ....ups, sper ca n-am uitat pe careva

Noi suntem si in pregatiri de nunta. Saptamana asta mi-am luat rochie rosie ca focu si cu spatele gol , pantofi rosu cu negru , mai urmeaza Clau ca Raul e pregatit
SI pe langa nunta lu cumnata duminica mergem si la botez Apropo, cam cat se da acum la botez??

Ioana, sa nu uit! Felicitari ptr job! Iti doresc multi nervi

Anca, nu stiu daca esti sau dili Nu stiu si nu pot sa-ti spun ca stiu cum as fi procedat eu daca eram in locul tau

Oare am mai vrut sa va spun ceva? aaaaaaaaa da, maine dimineata daca e vreme buna care veniti pe strand? eu sigur merg cu Raul.

No cam asta am avut de spus, fug la culcare ca baietii mei sforaie deja de multttttt

Mergi la inceput

CLAU super,dai de baut! Da' fa si mie rost de una asa la acelasi pret!!! Cat te mai costa taxa? Io tot m-am uitat pe site-uri da' nu m-am hotarat inca ,oscilez intre WW Golf,Opel Astra,Skoda Oktavia,Seat ... si as vrea si sa nu depaseasca 5-6000 de euro si sa nu fie mai veche de 2000 si sa aiba de toate ... tra la la ... da' m-apuca anul nou pana ma hotarasc, nu mai zic pana oi gasi si ieftina si buna
Astept sa ta vad cu rochia aia rosie Si noi avem o nunta la tzara in 6 septembrie,fix la ceva rosu ma gandeam Unde gasisi tu rochia aia? Ca si io am un spate cat de cat bronzat,acum ,deci pot sa imi arat coastele
Io n-am apucat sa vad pozele lui Carmen si ale Alinei,trebuie sa caut prin urma ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salut!
Am fost din nou la strand unde ne-am intalnit cu Monica si Diana. Diana e totala cum copiaza tot ce face Ioana.
Alina la mine a fost accident ca am dormit pana la 10. Imi pare rau de Ade cu bubitele ei. Homeopate nu ai incercat?
Clau sa stapaniti sanatosi masina si tu sa iti iei carnetul din prima.
Monica despre ce rochie rosi vorbesti? Mi-a scapat mie ceva?

Mergi la inceput

GABI pai nu citisi ca si-a lua Clau rochie rosie ca focu' si cu spatele gol? Sau am eu halucinatii? Ati mai stat pe strand? Noi am dat-o pe trenuletz o tura pe Diana,ca nu scaparam de gura ei si hop in taxi dupa aia ... A,deci ai vazut cu imitatul ,noa fix asa facea si la mare cu fetitzele cu care ne-am intalnit,ca o maimutzica,ca un ecou ...

Mergi la inceput

Apropo de imitat,la Bran prin bazar era unul imbracat in vampir si Diana n-a mai vazut niciodata asa ceva,nici la TV.Si am pus-o de-a dat bot in bot cu el de cateva ori de s-a blocat,da' n-a plans numa' se uita la ca felul paispe.Si mai tarziu cand am intrebat-o cum era si cum facea vampirul, a zis ca e "ULAT" si cand s-a pus sa il imite am ras cu lacrimi!!! A belit niste ochi si nu stiu cum naiba s-a sfortzat de si-a mai scos si in fatza cei doi dinti din fatza,era mortala Nu stiu daca ii mai reuseste vreodata mutra aia sa ii fac o poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Salutare

Am vazut si eu toate pozele ,sunt la zi cu cititul ,dar cu scrisul mai greu ,dupa ce citesc imi trece cheful sa mai si scriu
Ada faina vacanta a-ti avut voi fetele.La anul e musai sa-l duci si pe Vladut. Dupa ce ai lipsit atata ,acum nu e calare pe tine ,ca David al meu ma dispera ,de cand am fost la spital si am lipsit cateva zile ,e teroare oriunde ma duc ma intreaba daca mai vin inapoi,la marcat rau absenta mea,nici la bunici nu mai vrea sa doarma plange daca ii zicem sa ramana acolo ,el vrea sa doarma cu mami. Saptamana trecuta totusi a fost cateva zile cu bunicii la Arieseni a fost ok ,iar aseara a zis ca doarme acolo ,vad ca a trecut noaptea si nu s-au afisat cu el la usa , deci isi revine incet .
Alina a faine si pozele voastre ,de fapt voi sunteti frumosi si Croatia . Cred ca va fi destinatia noastra , anul viitor ,asa mi-am propus.
Alina m incet iti intri tu in ritm cu lucrul ,dupa asa o absenta te cred ca e mai greoaie acomodarea si mai ales ca s-au mai si schimbat pe-acolo metodele ,iar Ade se va obisnui ea cu femeia . Ai pus poze de la nunta sau le-am ratat eu?
Anca ce de lume a fost la strand la Praid ,cand am fost noi de-abia au fost cativa si tot in iulie era. Despre cazul relatat nici nu stiu cum era mai bine sa fi procedat sau cum as fi procedat eu ,de regula nu prea ma bag dar cand e vorba de copii e chiar deranjant si cand nici nu te poti odihni din cauza unor sociopati e si mai si ,dar oricum degeaba te-ai afisat la usa lor cu persoane de genul nu rezolvi mare lucru.Daca vrei sa rezolvi problema data viitoare apeleaza la cine trebuie ,sa ne tii la curent

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput