Mamici din Arad...! (103)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Alina, chiar ca faina oferta a gasit Calin la detergenti si Lenor. Unde mai precis si cand? Ca Adi merge miercuri iar si sa-l pun sa ia.

Cristina, de la Globus(supermarket) din Koln le-a cumparat, in urma cu 2 saptamani. Erau la oferta. Am gresit, nu Lenor, ci Softlan...am mai cumparat eu de la Pret(TCM) si mi-a placut tare mult.
Anul trecut cand am fost in Germania am gasit si noi multe chestii f ieftine la Globus (nu mai stiu exact localitatea, era chiar langa granita cu Austria).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si mie imi trebuie detergent si balsam ieftin. Dar sa fie de firma , adica Ariel si ceva balsam bun. Daca mai gaseste cineva sa-mi ia si mie!!! Please!

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Ada, daca mai merge Calin si gaseste iti cumpara. Acum n-a gasit deloc, ii trebuia si unei prietene. Eu l-am cam "impartit" pe-al meu, imi cumparase 5 buc. Ariel si 10 Softlan, am ramas cu 2 Ariel si 3 Softlan.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Ok, Alina, multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Am revenit si noi...A fost fain, dar cam scurt...
Citeva poze http://picasaweb.google.com/albume.poze/CroatiaPreview
Merg sa citesc si eu din urma.
Sunt nervoasa ca mi-a lovit unul masina parcata in fata casei la maica-mea si evident ca a plecat...
Ioana , felicitari pt job, Clau pt masina si spor la sofat!
Poze nu ma vazut inca...

Mergi la inceput

Cristina, bine ati revenit!
Super pozele si peisajele superbe! Cam putine poze...
Fetele s-au schimbat si au crescut de cand nu le-am vazut.

Noi mergem la Cuibul Cocorilor cu niste prieteni. Am vrut sa mergem pe strand, dar poate vine ploaia.

Mergi la inceput

Cristina, absolut superba apa si peisajul. Vorba Alinei, puteau fi mai multe poze sa ne mai delectam. Fetele sunt tot mai frumoase! Nasol cu masina lovita.

Alina, tie ce nu-ti funcioneaza de ai dat de trei ori mesajul? Merge greu si la mine netu' de numa'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA super pozele,ce culori,parca-s pictate! Si fetele-s schimbate,au crescut,au alta freza parca ..

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Mihai le-a facut o selectie riguroasa. mai sunt si aici
http://picasaweb.google.com/albume.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristina, bine ai revenit! Pozele sunt super faine, iar fetele sunt din ce in ce mai frumoase si mai domnisoare
Imi pare rau de masina voastra, sper sa-l gasiti pe vinovat.

Mergi la inceput