Mamici din Arad...! (103)
Raspunsuri - Pagina 19
alinamoro spune:
| Citat: |
| Alina, chiar ca faina oferta a gasit Calin la detergenti si Lenor. Unde mai precis si cand? Ca Adi merge miercuri iar si sa-l pun sa ia. |
Cristina, de la Globus(supermarket) din Koln le-a cumparat, in urma cu 2 saptamani. Erau la oferta.
Anul trecut cand am fost in Germania am gasit si noi multe chestii f ieftine la Globus (nu mai stiu exact localitatea, era chiar langa granita cu Austria).
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Si mie imi trebuie detergent si balsam ieftin. Dar sa fie de firma
, adica Ariel si ceva balsam bun. Daca mai gaseste cineva sa-mi ia si mie!!! Please!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
alinamoro spune:
Ada, daca mai merge Calin si gaseste iti cumpara. Acum n-a gasit deloc, ii trebuia si unei prietene. Eu l-am cam "impartit" pe-al meu, imi cumparase 5 buc. Ariel si 10 Softlan, am ramas cu 2 Ariel si 3 Softlan.
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Ok, Alina, multumesc anticipat.
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
Am revenit si noi...A fost fain, dar cam scurt...
Citeva poze http://picasaweb.google.com/albume.poze/CroatiaPreview
Merg sa citesc si eu din urma.
Sunt nervoasa ca mi-a lovit unul masina parcata in fata casei la maica-mea si evident ca a plecat...
Ioana , felicitari pt job, Clau pt masina si spor la sofat!
Poze nu ma vazut inca...
alinamoro spune:
Cristina, bine ati revenit! 
Super pozele si peisajele superbe!
Cam putine poze...![]()
Fetele s-au schimbat si au crescut de cand nu le-am vazut.
Noi mergem la Cuibul Cocorilor cu niste prieteni. Am vrut sa mergem pe strand, dar poate vine ploaia.
(11.04.2002) poze
adablackcat spune:
Cristina, absolut superba apa si peisajul. Vorba Alinei, puteau fi mai multe poze sa ne mai delectam. Fetele sunt tot mai frumoase! Nasol cu masina lovita.
Alina, tie ce nu-ti funcioneaza de ai dat de trei ori mesajul? Merge greu si la mine netu' de numa'.
monica70 spune:
CRISTINA super pozele,ce culori,parca-s pictate! Si fetele-s schimbate,au crescut,au alta freza parca ..
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
cristinacsa spune:
Mihai le-a facut o selectie riguroasa. mai sunt si aici
http://picasaweb.google.com/albume.poze
Claudelu spune:
Cristina, bine ai revenit! Pozele sunt super faine, iar fetele sunt din ce in ce mai frumoase si mai domnisoare 
Imi pare rau de masina voastra, sper sa-l gasiti pe vinovat.