* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)
Raspunsuri - Pagina 6
Catrinel_17 spune:
AIDA, vad ca seara asta nu a mai vrut lumina aprinsa... bat in lemn.
NSHIRO, cum facem? daca tot faci check out, hai in oras, cu s-bahn (metroul regional) sunt 17 minute pana in centru!
ANDREEA ce m-a distrat Thea la biserica ![]()
ANDREEA GEORGIANA spune:
Roxana, cum adica, duminica plecati??? Si noi plecam maine spre Sibiu, deci...nu ne vedem.

N-ai mai dat niciun semnulet. Unde ati fost? Macar suna-ma.
Catrinel, va doresc o noapte...pe intuneric!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
kim spune:
ADAR, La multi ani! cu sanatate si multe impliniri! Felicitari pt silueta! Mai prajituresti?
GABI_FER, La multi ani! sanatate multa si tot ce iti doresti! Pe unde sunteti?
ZUZILICI, La multi ani! numai bine si sanatate ca e mai buna decat toate! Mai pune poze cu printesa!
Delia, iti multumesc pt invitatia calduroasa, sa stii ca v-am pus in fruntea listei de vacanta si cu prima ocazie zburam pana la voi. Ce bine de voi sa aveti atata soare si vreme buna. Dar totusi cand e perioada cea mai placuta, adica nici prea cald nici surprize meteo?
Mari, felicitari pt renuntarea la pampers si progresele la vorbit! E o idee f buna, daca reusiti sa veniti in Canada sa mergeti si in Cuba, de aici nu e asa de scump, doar ca viza de Ca tb sa aiba intrari multiple ca sa puteti reveni in Canada din Cuba.
Catrinel, felicitari si voua, vad ca succesele la olita se tin lant. Si Alicia are tentative, si succese, dar eu cum am oroare de accidente n-o prea las in chilotei. Astept sa fie pregatita cu adevarat.
Aida, misto pozele in Ro, din Cluj n-am scapat nici una. O vizita virtuala pana la vara viitoare cand vrem sa mergem si noi.
Catrinutza, te cam obosesti, menajeaza-te daca ai intrat in prenatal si cere ajutor. Nnu stiu de ce sufera fratele tau dar ma bucur ca ar putea fi de folos celulule stem, Doamne ajuta!
Andreea, ce dulcica a fost Thea la biserica, cred ca Alisuca mea ar fi spus ceva de genul asta! doar ca uneori se rusineaza in public si-mi zici mie la ureche...
Alinaalex, ce mai faceti voi, vino cu noutati!
Stefanna, pune si tu niste poze prospete cu voinicica ta!
mihaser spune:
Neata!
Am pus poze cu Eli aici.
Si Cristian
Andreea da sunt la mama...pe 23 plecam spre timisoara si o sa stam si noi la Sibiu o noapte.
nshiro spune:
Catrinel trebuie sa fac check out ca sa ne putem intalni. Mergem unde zici tu daca e timp cum sa nu, ar fi pacat... Ajungem la 7.45 dimineata si avem urmatorul avion la 14.30. Sper sa fie ok cu zborurile ca am vazut zilele trecute la tv ca Lufthansa era in greva. Numai sa nu fie prea devreme pentru voi ora 8 dimineata...
Andreea tocmai am ajuns in Bucuresti. Voi ce faceti la Sibiu?
Cine e in Bucuresti weekendul asta? Adica in seara asta si maine?
Delia21 spune:
kim,vremea e excelenta in oct,nov,april,mai caci in lunile astea temperaturile sunt intre 20-28 de grade.Dar sunteti bine veniti si ne vom simti bine oricand,garantez.
Andreea,ar fi super sa veniti si voi.
Fug sa pregatesc ceva pt micul dejun caci avem si mai multi oaspeti pana duminica ,o prietena cu fetitele ei de 6 si respectiv 8 ani.Azi se deschid jocurile olimpice.Revin saptamana viitoare.
loredana_76 spune:
Buna,poate puteti ajuta in acest caz http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079
Catrinel_17 spune:
NSHIRO,pe la 12 ar trebui sa fiti inapoi, nu? noi am putea pe la 9.30 sa fim in centru... sau daca vrei, veniti la noi!
1. daca vreti sa veniti la noi: este un autobuz direct (nr 61), va duce direct de la aeroport pana la 5 min de noi. pleaca la 8.50 de la terminal 1 (peronul de autobuze, afara, paralel cu statia de taxiuri)
2. In centru: S8 (metrou regional) pleaca la 8.32 (de la linia regio 1) sau la 09.02 (tot regio 1) si mergi 18 min pana la Hauptwache.
la noi ar fi mai fain, ca avem parc chiar in fata, pot fetele sa se joaca, cafenea langa parc = noi bem o cafea, sau urcam la noi, cum vreti voi.
suna-ma si vorbim!
Mai intru diseara pe net, mergem la un party dupamasa.
pupici!
Qamar spune:
salutari de la mahmudia![]()

am fugit de pe "minunatul" litoral in Delta...si e super frumos
chipintaci!