* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)
Raspunsuri - Pagina 7
Catrinel_17 spune:
Am pus poze noi de aici. am fost in parc cu cativa fosti colegi de gradi de-ai oanei.
am uitat sa va zic ca cei mari au plecat la gradinita "mare". asa ca sa- miscorat grupa oanei cu trei sferturi!! si acuma vin copii noi. Miercurea trecuta a fost un fel de ceremonie, cei care au plecat au primit o "medalie". oana nu a primit si a fost distrusa, mai ales ca nu cred ca pricepuse ce i se intampla. si brusc au fost mari schimbari la gradi... au afectat-o FOARTE tare.
Plangea sfasietor cand plecam la birou. Nu mai voia la gradi, si la soacra-mea plangea la fel de tare (si soacra-mea a luat-o personal, si a inceput sa ma acuze ca o rasfat, sa nu o mai tin in brate, ca face asa din cauza ca nu o las cu ei (bunicii) dupa-masa..)
si pana am judecat eu care e cauza.... uffff. Dupa ce (cred ca) m-am prins, i-am facut si eu o medialie, am zis ca e de la mama si tata pt ca e mare si nu mai foloseste scutecele, i-am explicat de multe ori cum e cu copiii care au plecat, si ca va pleca si ea cand va fi un pic mai mare, ca la gradi vin copii noi care nu stiu lucrurile pe acolo, si ea trebuie sa le arate, etc.
Si a fost bine!!!! Nu a mai plans, nici la gradi, nici la "Oma", si nici nu am lasat-o dupamasa mai mult cu ei, si am tinut-o in brate cat am vrut, in continuare.
Am scris ca mi s-a parut important... schimbarile la gradi (personal, colegi) ii afecteaza tare pe copii, red. Pt ca gradi devine o parte din ce in ce mai mare din viata lor, si daca sunt schimbari, (a plecat trei sfert de grupa!!) mi se pare normal sa ii afecteze. si pe mine m-ar afecta daca mi-ar pleca trei sfert din colegii de birou si ar veni altii noi!!
In plus faza cu medaliie la numai UNII din copii mi s-a parut cam prost planificata. Saracii care au ramas nu au primit nimica, si se gandeau probabil ca sunt pedepsiti!
na ja, bine ca a trecut!!
micaalsa spune:

Azi la cafeluta am avut program de vizionat poze de ghiocei. Cum de ceva vreme nu am reusit sa mai vad nici o poza, m-am tot minunat de cat de mari sunt toti si frumosi. Am vazut-o pe Oana cu colegii de gradi, pe Eli si pe Cristian a lui Mihaser, pe Maia si bineinteles ca n-am putut trece peste pozele cu bucataria unde cucareste Ada ... ca deh, si eu sunt la faza de mobilier si toate alea
Foarte frumoasa Ada, mi-a placut tare mult.
Am vazut-o si pe thea in vacanta de vara
la fel de cocheta si de silueta ![]()
Si vizita Alexandrei in Romania am vazut-o ... ce mai, n-am scapat nimic. Poate n-am scris eu aici dar ce am prins in materie de poze am devorat tot ![]()
Profit de faptul ca e mama la noi si Iulia nu se mai dezlipeste de ea ... si-mi fac tot hatarul. E tare bine venit cate-un pic de relas macar din timp in timp.
catrinutza, mersi de info ... la momentul potrivit si eu cred ca o sa apelez la ei.
O duminica frumoasa la toata lumea ... zi de leneveala ca afara e tare innorat.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Catrinel_17 spune:
heeei, lume, ne-am vazut!
Maria e argint viu! s-au jucat fetele frumos de tot (cand nu fugeau in directii opuse ![]()
Rocsana, ma bucur mult, mult ca ati venit! a fost minunat 
poze aici!!!!!!!!!
ce jarnica am fost cu pozele astea ![]()
alinaalex spune:
helloooo!
intru iarasi telegrafic, ca tre sa apara Marc cu tati de afara, so trec la treaba pt. 2-3 vorbe:
Catrinel, v-am vazut pozele, astea cu intalneala, sunt suuuper, se vede ca s-au simtit fetele bine impreuna, si ce s-au mai jucat ele! ce faaain ca v-ati intalnit!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
alinaalex spune:
nu stiu ce naiba se intampla, ca tot scriu pe mesaje si nici n-apuc sa scriu mare lucru ca dispar...
Alina si
pozele noastre
Qamar spune:
Catrinel si Rocsana, ce intalnire frumoasa
superbe fetitele
, unele poze sunt bune de tablou!
alinaalex spune:
Marc e bine merci, peste o sapt. intra si el in vacanta, pt. 2 saptamani, pana pe 1 septembrie. Abia-abia am reusit sa-mi iau si eu concediu, cu rugaminti, alea 2 saptamani sa stau cu el acasa, ca n-am cu cine sa-l las. Pe 15 aug. o sa fie serbare la cresa de inchidere de an si el se pregateste intens pt. asta - toata ziua-mi canta tot felul de cantecele si poezii
Marc e in grupa mare, si multi copii din grupa vor pleca mai departe la gradi si vor veni altii noi...
Vorbeste si stie f. multe, de multe ori ma uimeste cate stie, e innebunit sa-i citesc povesti, mai ales Motanul incaltat si Cei 3 purcelusi, pe astia tre sa-i citesc de cateva ori si tot nu se satura![]()
E destul de cuminte de obicei, se joaca cateodata singur cu masinile lui de n-am nici o treaba cu el, chiar si in parc (mai ales ca suntem mai mult pe afara), dar are si zile in care e tare obraznicut, toate incep cu "nu" si chiar si-a primit niste palmutze la fundic (desi imi pare asa de rau ca nu m-am putut abtine!)E tare rasfatat si obisnuit sa i se cam faca toate poftele.
De pampers n-am scapat inca, sta pe olita daca-i spun, daca nu face pe jos, pe pantaloni, vai de covoarele noastre abia aduse de la spalatorie
Umblu cu 2-3 schimburi la mine cand iesim afara. Sper ca pana la toamna sa scapam de pempy ca deja de o luna jumate tot incercam...
De la gradi nu s-ar mai da plecat, de multe ori mai zabovesc cu el cate o juma de ora pe acolo si cu chiu si vai reusesc sa-l conving sa plecam acasa!
Ma tot roaga frumos sa mai stam
noi ne-am mutat in sfarsit acasa, am terminat cu zugraveala finalmente!
sper sa apuc sa mai intru maine sa va scriu mai multe, ca acuma nu mai am timp, baietii-s la usa!
bye!
Alina si
pozele noastre
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Catrinel_17 Am pus poze noi de aici. am fost in parc cu cativa fosti colegi de gradi de-ai oanei. am uitat sa va zic ca cei mari au plecat la gradinita "mare". asa ca sa- miscorat grupa oanei cu trei sferturi!! si acuma vin copii noi. Miercurea trecuta a fost un fel de ceremonie, cei care au plecat au primit o "medalie". oana nu a primit si a fost distrusa, mai ales ca nu cred ca pricepuse ce i se intampla. si brusc au fost mari schimbari la gradi... au afectat-o FOARTE tare. Plangea sfasietor cand plecam la birou. Nu mai voia la gradi, si la soacra-mea plangea la fel de tare (si soacra-mea a luat-o personal, si a inceput sa ma acuze ca o rasfat, sa nu o mai tin in brate, ca face asa din cauza ca nu o las cu ei (bunicii) dupa-masa..) si pana am judecat eu care e cauza.... uffff. Dupa ce (cred ca) m-am prins, i-am facut si eu o medialie, am zis ca e de la mama si tata pt ca e mare si nu mai foloseste scutecele, i-am explicat de multe ori cum e cu copiii care au plecat, si ca va pleca si ea cand va fi un pic mai mare, ca la gradi vin copii noi care nu stiu lucrurile pe acolo, si ea trebuie sa le arate, etc. Si a fost bine!!!! Nu a mai plans, nici la gradi, nici la "Oma", si nici nu am lasat-o dupamasa mai mult cu ei, si am tinut-o in brate cat am vrut, in continuare. Am scris ca mi s-a parut important... schimbarile la gradi (personal, colegi) ii afecteaza tare pe copii, red. Pt ca gradi devine o parte din ce in ce mai mare din viata lor, si daca sunt schimbari, (a plecat trei sfert de grupa!!) mi se pare normal sa ii afecteze. si pe mine m-ar afecta daca mi-ar pleca trei sfert din colegii de birou si ar veni altii noi!! In plus faza cu medaliie la numai UNII din copii mi s-a parut cam prost planificata. Saracii care au ramas nu au primit nimica, si se gandeau probabil ca sunt pedepsiti! na ja, bine ca a trecut!! Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006) |
aoleu noi in septembrie schimbam sediul gradinitei...spe sa nu se crizeze Cristi ca m-am dus...nu o sa mai o am si pe bunica si va trebui sa ma descurc cu amandoi
oana_pradatu spune:

Buna fetelor,in sfarsit am si eu un pic de timp liber si ma apuc sa ma uit din urma.Stiu ca am pierdut cam mult,sper sa intru in ritm cu voi.
Am reusit si noi sa scapam de pampers definitiv de vroe doua luni,si ma consider o norocoasa ca nu ma trezeste noaptea
.
Am scapat si de suzeta,s-a apucat alexandru si a aruncat-o peste geam intr-o zi,si a trecut vreo luna de atunci.
Multi pupici,merg sa ma uit la poze.
mihaser spune:
Buna Oana!
Bine ai revenit! Mai povesteste-ne de Alex! Felicitari ptr scapatul de pampers...noi cu pipi ne descurcam fara...cu kk mai greu...
Gabi cu scuzele de rigoare iti urez
si multa fericire!
Tania tie iti urez de azi
ca sa nu uit cum am uitat de Gabi.
Fetele am vazut pozele cu Oana si Maria...sunt super!
Iulia multumim ca ne-ai vizionat pozele!
Va pup!