* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

La multi, multi ani Ada!
Sa-ti fie viata minunata, cu zambete de Maia( si de bb2) tapetata si cu iubire acompaniata!

Si vreau sa stiu unde te-a vazut Catrinuta, ma rog si de ce esti slaba? Din pricina renovarii? Acu' ma apuc sa smulg gresia si sa scrijelesc peretii

Aida, ai fost la Casa Poporului si pe la mine nu. Eram la doi pasi.
Prajituricile erau cumva de la MarVio? Ce a poapat Alex in Ro, de toate? Sper ca nu ai facut o aluzie la vreo promisiune pe care am facut-o eu, nu de alta dar si eu imi tin promisiunile. Asta daca nu mi se intampla, Doamne fereste sa uit ceva din greseala, ca stau cam prost cu memoria in perioada asta. Voi vb romana in casa mereu? Mai pune si poze recente.

Catrinuta, ar fi super ca bb sa fie sansa fratelui tau! Doamne ajuta! Mai pune si tu ceva poze. Trebuie sa facem cumva sa ne vedem pana nasti.Intr-o dimineata pana-n pranz, sa se zbenguie maimutele prin curte.

Delia, poate ajungem si noi in primavara prin zona voastra. La Washington venim sigur si poate facem cumva sa trecem, macar cate putin de tot, prin mai multe state pe unde avem prieteni.
Asta daca ne-nduram sa o lasam pe Thea 3 saptamani fara noi.

Catrinel si Thea sta fara scutec ziua. Slava Domnului, i-am luat multi chilotei si schimbam intr-una. In parc se mai scapa pe ea, pt. ca nu are olita sau wc si nu accepta alta alternativa(cum ar fi iarba, ca "o musca de pasaica!")
Nici la somnul de pranz nu-i mai pun pampers si imediat cum se scoala cere pe olita si face pipi. Uneori face si kk dar cica nu-i place sa murdareasca olita si apeleaza la planul B, chiloteii. Asa e, e tare naspa atunci cand se intampla sa faca kk in parc, de exemplu.

Mihaser, cat mai stai in "zona de rasfat"? Mai ai laptic?

Claudia, iar ai disparut!

Polixeni, bine ca n-a mancat si Nick.Thea n-ar fi ratat in niciun caz ocazia de a papa praji. Acum te simti mai bine? Ar trebui sa faceti ceva in sensul asta, stiu eu, pe la PC? Noi luam praji de la Karina(in BV). Sunt proaspete si au retete delicioase.

Nshiro, cand vii in Bucuresti?

Au fost ai mei 2 zile la noi si Thea a fost in culmea fericirii. Ieri au dus-o la Manastirea Radu Voda(superb loc!!!) si au impartasit-o. I-a spus calugarului "Ingei, ingeiasu meu", si-a facut cruce si, cand acesta a vrut sa o unga cu mir pe frunte, Thea nu l-a lasat pt. ca "nu ma mudai pe pai, mami da cu pafum aici" (aratandu-i spatele urechii). S-au amuzat copios! Apoi le-a vazut pe niste batrane stand in patru labe si s-a plimbat asa prin biserica. La iesire cineva dadea de pomana, tata a refuzat un covrig iar Thea, extrem de vigilenta a strigat "vea Thea covigu ala!" Si pt. ca se mai repara cate ceva pe acolo si era o gramada de nisip, doar spunandu-i la telefon ca am scos ardeii umpluti de la cuptor am reusit sa o conving sa se lase dusa de la "biseica lui Do-Doame".
Ieri am fost la ziua fetitei unor prieteni(mai mare) si toate fetitele de 10 ani s-au intrecut in a o rasfata pe mica maimutica. Drept rasplata le-a pupat si le-a impartit prajituri iar sarbatoritei i-a cantat la microfon, spre surprinderea lui tati care era incins intr-o discutie, "Muti ani taiaaaaasca Ascanda".
Vorbeste cate-n luna si-n stele, canta cu mine, se balaceste cat e ziua de lunga in piscina si n-are nicio secunda astampar. Saluta pe toata lumea, inclusiv animalutele vecinilor, nu poate pronunta literele F si X si, ca urmare, floare=soaie, frunza=suza, Max=Masc,taxi=taschi etc.
Partea proasta a renuntarii la scutec este sederea prelungita pe olita pt. lectura (uneori,seara, stam si cate 40 de minute pana ramane cu urma de la oala). Trebuie sa citim si noi cu ea, fiecare alta carticica. "Ia si tu o caticica" este rugamintea ei pt. bietii de noi ori de cate ori se aseaza pe olita. Ii plac carticelele cu Andreea si le stie pe dinafara si a mai facut o pasiune pt. o carte cu fabule si cu ilustratii foarte reusite.Daca pana zilele trecute nu avea rabdare sa auda si povestea, acum cere sa i se citeasca "tot chisul". Am fost uimita sa constat ca uitasem cu desavarsire o sumedenie de povesti.Le redescopar acum cu mare placere.
Maine plecam la Sibiu, la invitatia unorr buni prieteni(de fapt, la parintii lor) si abia astept sa mai schimbam peisajul( chiar daca drumul pana acolo deja ma enerveaza!)
In rest, munca, munca si iar munca, oboseala multa si ...dor de duca pe oriunde. Deocamdata insa ni se schimba planurile de la o zi la alta, asa ca nu prea putem fi siguri de nimic. Va pup si..revin. Tre' sa fug pana la o banca.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ada ! Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de bucurii si fericire in viata ! Hai, treci pe la noi, macar azi Pupici !
Poli, ce ai mai patimit . Bine ca esti ok acum si ca Nick nu a papat din acea praji. Ai grija cu alimentele pe caldurile astea. V-am vazut pozele, ce mare e Nick, iar tu arati foarte bine. Nu veniti si prin Bucuresti ?
Aida , ce lucruri minunate ai surprins in pozele facute in Romania. Nu-i asa ca le-ai aratat si canadienilor? Alex e o dulce in rochita grena cu fundita, ma duce cu gandul la papusile de portelan. De unde esti din Teleorman? Eu sunt din Videle. Avionul ala il vad si eu pe camp in drumul meu spre casa.
Catrinutza sa te auda Dumnezeu si sa faca minuni pentru fratele tau cu celulele stem recoltate la nastere.
Catrinel, Aida si Teo inainte de a incepe cu "de ce-urile" punea intrebarile astea "ce e aia", "unde-i aia" , deci urmeaza cat de repede "de ce".
Andreea, deci aseara ai fost in Paradis. Vezi cum stiu ? De fapt tu ai spus singura : Alexandra, 10 ani...te iert de data asta, sa stii

Sunt incantata ca Teodora de samabata, de cand a renuntat la pampers nu a mai facut deloc pe ea (doar cand doarme are pampers, acum cat e la mama, cand vine acasa il scoatem si la somn). Cand sunt la plimbare merg la pom sau dupa vreun tufis, iar mama sta cu pungute dupa ea si servetele umede , daca se intampla sa fie si kk. In continuare ii merge bine, de cate ori o sun ii turuie gura si imi da raportul cu toata activitatea pe ziua respectiva, imi da pupici prin telefon, ce mai, e bine la mamaie. Ne-am hotarat sa o lasam si saptamana viitoare, chiar daca ne e greu fara ea.

Pupici !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mari, tocmai de tine uitasem! Sa stii ca am stat de vorba cu nasii tai, am si leganat-o un pic intr-un hamac pe pitica lor(dulce si identica cu tati al ei!). Ce bine ca Teodorei ii merge de minune la ai tai, desi nu prea existau sanse sa fie altfel. Sa stii ca ma gandeam sa trecem pe la voi dar, ai mei au plecat pe la 18 iar noi oricum am ajuns la party destul de tarziu. Am plecat de acolo la 22, asa ca...data viitoare.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AIDA, frumoase poze ... mi-a lasat gura apa... . Oa, cata mancare!! Te-ai ingrasat?
Frumos Bucurestiul, teleormanul, tare mi-au placut pozele.

Acuma vreau sa caut pozele lui Poli!

Aseara nu a vrut sa doarma decat cu lumina aprinsa! Nu stiu de ce! Zicea ca daca e lumina stinsa, “nu vede Oana nimica!”
Mi s-a parut ciudat!

la multi ani, ADA!!!!!

Mergi la inceput

Andreea, ma gandeam eu ca nu puteai sa nu o observi pe bb Raluca, e o dulceata de fetita, cuminte foc ! Aseara cand au venit ei de la petrecere, pe la 8 si ceva, am mers noi la ei si ne-am intors pe la 12 noaptea. De, parinti fara copil acasa . Cand se intoarce Teo aranjam o intalnire cu mamici si bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

am scris ieri o juma de ora la un mesaj kilometric care la final s-a dus pe apa sambetei
acuma n-am timp, dar maine revin cu noutati despre noi.
ADA, LA MULTI MULTI ANI FERICITI ALATURI DE MAIA SI FAMILIE, PLUS TOT BINELE DIN LUME!
PS: te-am vazut pe mess, arati super! mai scrie si tu 2-3 vorbe pe acilea, pliz.
LA MULTI ANI GABI, CU MULTA SANATATE, FERICIRE SI CE ITI DORESTI TU!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mihaser, multam mult tie si lui "tzumpininu'" ca ne-ati vazut pozele :)

Andreea Georgiana,
Doamne iarta-ma, n-are nici o legatura cu tine ideea de promisiune, voiam numai sa-ti spun ca n-am uitat cind am promis ca voi cauta pozele Si sa stii ca nu am fost la Casa Poporului, ci la statia de metrou Izvor :P pentru ca in traficul din Bucuresti n-as mai sta in veci, am condus numai 2 zile cit am stat in Bucuresti, si mi-au ajuns urletele de plictiseala ale Alexandrei :)
Stii bine ca nu te-am ocolit, a fost doar programul nostru foarte incarcat... Tot sper ca data viitoare o sa facem cumva sa avem mai mult timp... Cred ca daca as ramine eu la Bucuresti si sotul ar merge singur la Cluj, ar fi totusi mai bine, dar nu vad cum ar accepta rudele de la Cluj sa nu o vada pe Alexandra (vezi bine ca nu se pune problema sa nu ramina cu mine ).

Prajiturile sunt de la o cofetarie dintr-un Auchan, destul de bune au fost. Si sa stii ca Alex a papat destul de putin in Ro, nu stiu de ce. Eu am crezut ca la cita mincare se gateste in tara si cit de gustoase sunt legumele/carnea, o sa bage-n ea non stop. Dar o fi si de vina entuziasmul ca mereu eram plecati pe undeva, aici nu iesim asa de des. "Mincarea" ei preferata e piinea, si aici si oriunde. Piine sa fie, ca in rest se descurca :)

In casa vorbim numai romana, din engleza folosim numai termeni care ne sunt mai la indemina (wireless, patio sau stiu eu mai ce). Numai Alexandra ne mai face sa-i raspundem in engleza, uneori si fara sa ne dam seama. Uneori si frustrarea ca nu poate pronunta bine cuvinte romanesti ma face sa-i spun si versiunea in engleza (de cite ori ii spun un cuvint in engleza, acesta este mereu urmat de versiunea lui in romana, dupa o pauza de 1-2 secunde, ceea ce a ajutat-o sa stie cuvintul respectiv in ambele limbi). Dar de inteles romana o intelege, fara nici un dubiu.

Mari,
Da, am aratat pozele canadienilor, de fapt le-am facut in special pt a le arata lor (de unde si comentariile mele in engleza). Au zis ca ca le vine sa viziteze si ei Romania, cind vad pozele :) Deci eu mi-am facut datoria si am facut reclama buna...
Mama mea e din Silistea, cred ca Videle e undeva inainte de Silistea, nu? Cred ca la Videle faci stinga, ca sa ajungi la Silistea (memoria mea, oi oi oi...).

Catrinel,
Da, m-am ingrasat 2 kg in Ro. Si inca nu am mincat asa, cu toate fortele, ci mai discret :))))
Sper ca Oana sa nu aiba un inceput de teama de intuneric, succes cu asta. Ca altminteri va vrea mereu lumina aprinsa, si/sau va veti trezi cu ea la voi in camera in toiul noptii.

va pup, ca am treaba cu tonele!

Mergi la inceput

Gabi ! Sa fii sanatoasa si fericita , sa ai o viata numai cu bucurii si zambete !

Aida, da, asa e, in Videle, la sensul giratoriu faci stanga spre Silistea , daca e vorba de cea de dupa Purani (ca mai e si Silistea Gumesti, dar in alta parte). Mama mea s-a nascut la Scurtu Mare, imediat dupa Silistea si acolo a trait bunica mea , care din pacate a decedat cand eu aveam vreo 10 ani. Ce amintiri...foarte frumoase !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Mari,
da, Silistea de dupa Purani :) cite luni de vacanta am petrecut acolo, ohoooo... am o gramada de amintiri de-acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Nu am avut timp sa citesc ultimele mesaje intru scurt cat sa spun ca maine la pranz ajungem in Bucuresti si vom sta pana duminica dimineata cand avem avionul.

Mergi la inceput