* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)
Raspunsuri - Pagina 4
catrinutza spune:
scuze ca n-am mai apucat sa scriu raspunsurile asa cum am promis...nu numai din cauza de net, dar ma- luat o durere si o amorteala in partea dreapta jos de am crezut ca mor...mai ceva ca la apendicita...si singura cu fata acasa....
Da, Miha cu ei am semnat contract...in principal vor fi pt bebe si mariuci, dar eu sper sa fie ok si ma rog cercetarile sa avanseze repede pentru ca pt fratele meu ar putea insemna enorm ....
Cat despre sticker, nush ce are de arata doar 10 zile... ca la saptamani sunt abia in 35...sau o fi stiind el ceva si incearca sa imi zica ![]()
...
Micaalsa...sediul central e chiar la Cluj...nu-i bai ca ei vin si fac si instructajul la medic pentru recoltare chiar daca nu au sediul in orasul respectiv...din fericire Bucurestiul prezinta un avantaj. Eu am ales firma asta pt ca preturile sunt o idee mai mici plus ca multa lume o recomanda mai mult decat pe cealalta...site-ul cu toate informatiile le gasesti aici www.cord center.ro...!!!legate cele doua cuvinte...
Mari...profitati de timpul fara Teo chiar daca va e dor de ea...felicitari pentru non-scutec...si noi mergem bine in directia asta, desi simt un mic regres la orizont...amenintarea lui bb a devenit vizibila si s-ar putea sa se "razbune" si ea cum poate...cat despre mutenie in fata unor vorbe de duh, nu mai zic...oricum de cand a scapat de suzeta si-a dat drumul la vorba ceva de speriat...ca sa nu mai zic ca a inceput cu "ce e aia, ce e asta?"...
Delia...bine ca ia iesit cu brio din incercarea cu operatia...de acum sa fie bebe cu fustita, cum zicea si Mari....
Ada...sa inteleg ca ai revenit printre noi???? si din ce vad in poze munca te-a scapt de muuuulte kilograme... fericito... subscriu la poze
Rocsana...nu mai veniti in bucuresti pana cand decolati spre tara lui soare-rasare? n-am mai apucat sa vorbim prea mult dupa intalnire...oricum mersi ca ai povestit tu aventura noastra desi ai cam exagerat cu laudele ![]()
![]()
revin, ca imi face fi-mea freza cu ser fiziologic...
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si
cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
Polixeni spune:
Buna dragelor,
In primul rand vreau sa o felicit pe serj pt micuta printesa Aurora!!SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE EA!!!!

Nu am apucat sa citesc din urma pt ca abia azi am reusit si reintru un pic pe net.Am fost tintuita la pat de sambata.Am mancat vineri o prajitura din comert si sambata mi-a fost un rau, cu ameteli,voma,frisoane,febra,ma durea toata carnea pe mine,nu putea sa stau in picioare.Apoi a continuat cu diaree si crampe.Am ajuns si la urgente,mi-au dat tratament cu antibiotic si regim.Azi e prima zi in care m-am dat jos din pat si practic nu mai am crampe si nici "scaune" non-stop.Sora mea a fost internat in spital tot din cauza aceleasi prajituri.Bine ca nu a mancat si Nick ca eu cred ca muream....Intre timp ieri mi s-a spart si o masea in 2...maine merg la dentist.Eu ma bucur ca Nick e bine.Sa speram ca om trece cu bine si peste asta...
Nu va zic ca acasa ma asteapta huzbandul foarte nerabdator sa facem bb2...![]()
Pun aici un link cu ceva poze facute aici:
http://family.webshots.com/album/564800484ZaAALa
Catrinel_17 spune:
Hallo!
Uitasem sa va zic ca oana e fara scutece de cateva zile. A fost dorinta ei, noi nu am fortat cu nimica, chiar nici nu ma prea interesa problema. A initiat chestia chiar cu o zi doua inainte de faza cu febra, asa ca am anulat pana dupa ce am venit din Suedia, si acuma am reluat. Mai avem accidente, merg tot timpul cu 2-3 chilotzei dupa mine , si 2-3 pantalonasi. Dar acuma e cald, avem rochitza/fustitza, si merge mai bine asa. Chestia e ca nu prea am rochitze/fustitze, eu pe oana tot in pantaloni o imbracam, se târa/catzara/legana mai bine… trebe sa recuperez un pic. In plus am mai comandat chilotzi (si maieuri!!) ca nu am decat 7 perechi…desi “oana isi da jos chiloseii, sa nu se muldaleasca!” numai cu kk nu ne iese figura inca. Am schimbat-o in parc, e ca naiba sa schimbi copilul de kk cand a facut in chilotzi!!!! Mai ales daca nu suntem acasa.
Mi-am amintit cand am citit de Teo a lui MARI. Micutza ta e grozav de simpatica si isteata, Mari!!
Oana nu a inceput inca cu “de ce”, dar intreaba intr-una “ce e asta”, chiar si cand stie foarte bine ce e aia. Sau “ce e inauntru?”, “ce a fost asta?” cand aude un zgomot. Chestii din astea…
MICAALSA, ti-am vazut bombonica, ce fain terbe sa fi fost la Sovata! Mi-au placut mult pozele.
Uaaa, POLI, saraca de tine. Asta da faza naspa. Ai grija de tine, macar ai cu cine sa-l lasi pe Nick? Asa, deci, bb 2! Bravo, mergi acasa si deja si treci la treaba!!!!! ![]()
SERJ, felicitari pt bebe mik Aurora! Foarte frumos nume! Pooozeeee!!! 
alinaalex spune:
SERJ, FELICITARI DIN TOATA INIMA PT. VENIREA PE LUME A MICUTEI AURORA!
SA VA TRAIASCA, SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
mihaser spune:
Buna seara/dimineata!
Noe felicitari!...am citit articolul! Sa fiti fericiti! 
Poli imi pare tare rau ptr patanie...Bine ca nu a papat Nick...Doamne!
Catrinel...felicitari! Si la noi la kk e mai greu (face dimineata si las pepetu` de peste noapte pana face), insa pipi face si singur...scoate putza din chilotei si gata...sa vedem acasa cum o sa se decurce...ca nu avem curte,ci balcon.
Catrinutza stai linistita ca o sa fie bine...eu am avutpb cu placenta...de aia nu e ok! Sper sa nu avem nevoie de ele! Ar fi super sa le poata folosi fratele tau. El de ce sufera?
Alina...pai...doar atat?! Pe unde umblati? Cu bb 2 ce se aude? Uite Poli s-a pus pe treaba...ne prinde din urma...face printesa! Tu/Voi?
Irina, Andreea...ce mai faceti?
Va pup!
mihaser spune:
Ciuf vazui pozele...Eva e o dulce...seamana cu prietena noastra Carla...iar Luk e super haios in ultima poza...m-a amuzat faza cu cioara...lasa ca vine el in Ro...
Poli ce haios e Nick...cum naiba doarme in picioare?...Mi-a trezit niste nostalgii cu plaiul foii...e super cabana aia...si au si papa bun!
Va pup! Aalina ai promis ca pui poze! Fetele pe Maria (poze) de Rocsana unde o gasesc?
aida_o spune:
uof, imi vine sa iau pe cineva la bataie... scrisesem o gramada, fara sa ma autentific intii, si sigur ca dupa ce am dat "trimite" si am ajuns la pagina a 2-a mi-a cerut sa imi trec nume, parola... si am pierdut tot ce scrisesem...

Serj, felicitari pentru bebelina Aurora! refacere rapida si o fetita cumintica!
Ada,
La Multi Ani si tot binele de pe lume!
Catrinel,
parca ai descris-o pe Alexandra. EXACT asa imi face de vreo saptamina, ma intreaba la fiecare minut "what's that?" or "who's that?"
Andreea,
pt ca eu imi tin mereu promisiunile, iata pozele din Romania:)
asa... ce am observat, la noi in ograda, este ca Alexandra nu prea mai vrea sa vorbeasca romaneste. imi raspunde mereu in engleza. ii e "mai la indemina" se pare, de cind cu gradinita. daca se incumeta macar sa repete dupa noi ceva in romaneste, o spune cu un accent englezesc pur. si uneori mai cadem si noi, parintii, in capcana, pentru ca ajungem sa ii spunem unele cuvinte/expresii in engleza, ca sa inteleaga copilu' (de exemplu "ai facut poo-poo" in loc de "ai facut kk")
si cam atit, pe scurt, ca si-asa m-au luat astia de la birou la ochi...
www.onetruemedia.com/shared?p=241b3734905abb9d5d8142&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">A fi parinte, e o binecuvintare
(Alexandra - 3 mai 2006)
mihaser spune:
Neata!
Ada! Sa traiesti o mie de ani si sa ai parte numai de fericire!
Aida acum ma uit la poze! Multam ptr link!
Va pupam!