* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)
Raspunsuri - Pagina 3
kim spune:
Delia, o portie de mare si soare nu e de refuzat (aici e o vreme de cacao), dar cat de in sud sunteti voi? Florida? iarta-ma dar nu mai stiu. Daca locuiesti in NY, atunci suntem chiar aproape si trebuie s-o punem de-o intalneala. Ramane sa mai povestim, da? Doamne da sa fie totul bine cu fiv-ul si sa iasa cu fustita!
micaalsa spune:
mihaser, daaaa, super buna inghetata de la Sovata. Si mai ales colacii aia cu nuca si caramel, stii tu de care zic ... ca nu stiu cum sa le scriu pe maghiara ![]()
Eu nu stiu daca mai ajung la Praid in toamna asta, la sfarsit de august mergem la mare si dupa aceea am o gramada de treaba ... deschid magazinul online, ne mutam in casuta noua ... Dar la primavara sigur.
Te asteptam la cumparaturi, facem si reduceri la toti Ghioceii ![]()
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
Delia21 spune:
Kim,suntem in florida pentru un nr de ani pana terminam scolile;deocamdata muncesc pentru un aociate degree da nu am de gand a ma multumesc cu atat,...deci intrevad ca vom locui aici inca cel putin 4 ani.Avem aproape,la 20 min cu masina aeroportul West Palm Beach si e fain de venit pentru ca oceanul e tare aproape,piscina si mai apropae si vreme calda si insorita cel putin 330 de zile pe an,adica mai tot timpul
,deci puteti-ne pe lista pentru vacantele urmatoare.Unde mai pui ca la 3 ore de mers cu maina avem Disney-iul pentru copilasii de la 0 la 100 de ani;spun asa pentru ca mi-a placut enorm acolo de fiecare data cand am ajuns.Deci nu ne ocoliti si multumim de urarile de fustita!Pupam una bucatica de Alicia!
mari78 spune:
Salutare dragele mele !
Nu mai pun canapeaua, cu toate ca ar trebui
. Degeaba imi propun sa scriu mai des, ca nu am cum.
Am vazut toate pozele : Iulia la Sovata - un pui blond si cuminte, iar mamica zici ca e sora mai mare - Anamaria, nu pot sa accesez pagina cu jucariile tale, aveai mai demult o tabla de desenat, mare de tot.
Catrinel, ce peisaje deosebite in Suedia, iar casuta parca e din povesti. Auzi, dar Oana e inaltuta, nu ? Cati cm are ? Am vazut si rata
sa stii ca nici Teo nu renunta la pisica (Mau), dar mie imi place ca e atasata de o jucarie anume.
Rocsana, ce imi pare rau ca nu am ajuns in Herastrau atunci, am vazut ce bine v-ati distrat. Ma bucur ca am putut sa-i revad baietii Monicai si pe ea, ultima data ne-am intalnit intr-un magazin in Moghioros, dar acum un an. Monica, mai treci pe la noi putin. Voi cand veniti din nou in Bucuresti ? E vreo sansa sa ne vedem ?
Andreea, scumpa foc Thea si imi plac tinutele ei la nebunie. Am vazut-o cu codite impletite si am incercat si eu la caprita mea, dar nu prea a dorit sa stea. Tu cum reusesti ? La codite simple sta, chiar imi zice ea, dar la impletite...
Cand ne vedem si noi?
Diana voi ce mai faceti ? Pupici Biei .
Ciuf, iar m-ai plimbat pe la voi pe acolo. Ai dreptate, peisajele sunt minunate, ai tot timpul ce sa faci, ce sa descoperi, pe unde sa te plimbi, e drept ca si voi sunteti niste persoane care sunt pasionate de drumetii, e asa bine ca ii invatati si pe copii in spiritul asta ! Eva s-a facut o domnisoara adevarata ! In rochita cu floricele si fara spate e absolut superba ! Sa stii ca si eu sunt la fel ca tine : ma enervez usor daca e casa in dezordine. Imi place sa pun mai intai totul la punct (curatenie, mancare, etc) si apoi sa ma relaxez, daca nu e asa, parca nu-mi prieste nimic...
Kim, te invidiez : parca ati fost in paradis, asta vad eu in poze . Nu am cuvinte, cred ca v-ati relaxat in adevaratul sens al cuvantului. Vad ca si Aliciei i-a priit, se joaca asa frumos in nisip, a stat in apa, ii place ? Mi s-a parut mie, sau nu era foarte aglomerat ? Sa stii ca dupa ce am vazut pozele voastre i-am spus sotului (care a stat in Canada in total aproape 2 ani) sa mergem la prieteni in Ottawa si de acolo sa plecam in Cuba, ar fi mai ieftin si am impusca doi iepuri deodata, eu nu am fost pana acum in Canada.
Catrinutza, voi ce faceti ? Cum te simti cu burtica asa mare pe caldurile astea ? Mariucu mai merge la gradi ?
Cameliada ce nasica frumoasa ai fost, iar nasicul cu cravata galbena...nu mai zic
Delia, gata, ai trecut hopul, nu-mi mai ramane decat sa-ti urez mult succes la fiv si sa fie cu fustita neaparat, daca se poate, sa fie chiar doua, ar fi foarte bine, nu ? Doamne ajuta !
Ada , mi-a ciript o vrabiuta cum ca ai vrea sa ne mai pui si noua niste poze ? Cu tine, cu Maia ? Haide...
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu
mari78 spune:
Serj, felicitari pentru micuta Aurora ! Sa fie sanatoasa si sa aiba o viata fara griji si plina de bucurie !
mari78 spune:
Miha, am vazut pozele de la botez. Ali a fost ca o printesa, scumpa foc
. Cum se mai poarta Cri cu ea ? Are grija ? Nu e deloc gelos? Voi sunteti acum la Turnu Magurele?
mari78 spune:
De duminica suntem singuri acasa (eu si Cata), pentru prima data in 2 ani si 4 luni. Am dus-o pe Teodora la mama (in august gradi e in vacanta) si casa e goala acum, nu cred ca vom rezista mai mult de o saptamana fara ea, cu toate ca avem faorte multe lucrurui de rezolvat. La mama Teo se simte foarte bine, mamanca, doarme, iese in parc, se joaca, iar cu o zi inainte sa o ducem a renuntat si la pampers brusc ( vineri seara, a cam necajit-o o vecina spunandu-i ca nepoata ei nu mai are pampers, ca e mare, ca Teo e bebelus...imediat am vazut-o cum lasa boticul, aproape ca izbucnea in plans daca nu schimbam eu subiectul ). Asa ca suntem mari (sa vedem cat dureaza
) de acum. De vorbit vorbeste orice, eu am senzatia ca vorbesc cu un copil de 4 ani, are cateodata niste expresii si imi da niste replici, de ma uimeste. De exmplu, intr-o seara o rugam sa nu mai topaie in pat (e marea ei placere sa sara in pat inainte de culcare), sa o imbrac in pijamale si ii spun : "uite mami, si ursuletul (un urs de plus cat ea de mare) iti spune sa te imbraci " . Raspunsul Teodorei : "Usuletul nu vobeste, el e de plus". Daca incurc numele jucariilor (le pune nume tuturor jucariilor si nu le uita), ma corecteaza : "mami, ai ghesit, nu il cheama Jimmy, il cheama Timy" sau : o pierduse pe Mau (pisica de plus de care e nedespartita in casa) si vine sa ne spuna : "am o poblema, am piedut-o pe Mau, o cauti cu mine ?". Si tot asa...imi e asa dor de ea, cu toate ca vorbim la telefon de cateva ori pe zi.
Va pup
si vorbim mai incolo.
catrinutza spune:
buna fetelor...aici sunt sau incerc sa fiu...
In primul rand, Serj sa iti traiasca puiuta proaspat venita printre voi, sa fie sanatoasa, cuminte si papacioasa...
O sa incep cu cateva stiri despre noi...
No.1...mariuci continua sa mearga cu drag la gradi, dar din pacate bineinteles ca a racit (dar nu la gradi cum m-as fi asteptat, ci acasa, prosteste) si acum sufera ca trebuie sa stea acasa...face niste progrese ff bune la gradi, ma felicit ca am insistat sa o inscriu chiar daca inseamna o cheltuiala nu tocmai binevenita in momentele acestea....
Eu sunt in concediu sau am fost in concediu de odihna vreo 6 zile pana la 1 aug, cand am intrat in prenatal...nu de alta dar, sper sa ma insel, am senzatia ca o sa nasc in fiecare secunda de acum incolo...de unde ar fi trebuit sa ma odihnesc zilele astea, am avut de facut o gramada de treburi, sa imi mai rezolv una alta, asa ca va inchipuiti odihna ce am avut...iar dupa ce o luam de la gradi pe atomiciu, va e clar ca eram luata de odihnita (ea abia scula din somn)...si cand am terminat cu alergatul am racit si eu si din cauza nasului infundat nu pot dormi deloc...mariuci e acasa cu mine, eu sunt zoombie iar soacra la tara...mai trebuie sa spun ceva???? nu ca as fi avut cine stie ce ajutor, dar macar mai era cineva pe aici sa ne verifice daca mai suflam...
Bebe e bine, e grasunel, pe 24 iulie la control mi-a zis doctora ca o luna de zile pot sta linistita ca nu nasc...dar nu-i batut in cuie...domnul a terminat de maruntit restul de ficat ce mai ramamsese intreg de la mariuci si acum a trecut la coaste...cred ca i se par cam multe si s-a gandit sa isi faca loc...dar noi sa fim sanatosi...eu ma simt ca o chestie care se da de-a dura, iar caldura asta nu ma ajuta deloc..
Printre altele am facut contract cu o firma pentru ca la nastere sa fie recoltat sange plancetar pt extragerea de celule stem...noi ne rugam sa nu fie nevoie vreodata de ele, dar decat sa regretam mai tarziu....
revin cu raspunsuri ca nu vreau sa pierd si mesajul asta
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si
cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
micaalsa spune:
catrinutza, imi spui si mie te rog mai multe despre recoltarea de celule stem? Si pe mine ma intereseaza la bb2, sper macar la cluj sa se poata face procedura asta ca la Alba nici o sansa.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI ![]()
Bubulina mishelina
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
mihaser spune:
Salut!
Micaalsa pai atunci ramane pe primavara Praidul...abia astept sa-ti vad magazinul. Nu le-am mai luat de mult copiilor jucarele!
Mari e chiar isteata Teo! Ma bucur ca a renunta la pampers...Cristi decat cu pipi se descurca, cu kk mai greu!
Cristian nu mai e gelos pe Eli...o iubeste, dar cam ridica tonul la ea...tot are impresia ca e surda...Ma tot vede pe mine ca am alta mimica atunci cand vb cu ea si cred ca asta e motivul.
Catrinuta asa ma sperie stickerul tau cu 10 days to go...Bine ca ai intrat in concediu ca pe caldurile astea numai de munca nu erai buna...Ma bucur ca printesa e fericita la gradi...Abia astept sa-l duc din nou pe Cristian in septembrie.
Eu mi-am recoltat celule, insa sangele nu a fost suficient
...Sper insa ca vor reusi cercetarile privind inmultirea celulelor...o sa le pastram macar 2 ani...Cu Cordo Blood recoltezi?
Delia