* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ieri Alicia plangea ca o dor urechile asa ca am fost la medic. Iar a facut otita. Deci iar e pe antibiotice. Dar acolo primul lucru i-a dat o masca de ventolin sa respire mai bine, la ea racelile mai severe se complica cu astm, din cauza secretiilor care blocheaza caile respiratorii si bronhiile. Si asta o epuizeaza. Toata saptamana a lipsit de la gradi, au sunat educatoarele sa vada cum se simte si i-au urat sa se faca bine ca sa nu piarda activitatile de vara pe care le organizeaza ei. Si noi am fi vrut sa lipseasca din motive de vacanta.
Andreea, ma intrebi ce papa Alicia in Cuba sau in general? Acum, nu papa mare lucru ca e bolnavioara, a si slabit mult. In Cuba manca mai mult din... traista, adica cerealele ei Nestle aduse de la Montreal erau baza, in rest la masa ciugulea ca o pasare si facea nazuri desi avea de unde alege. Prefera paine goala, supa crema de legume, masline, clatite, lebenita, suc (nu la o singura masa). Eu as fi gustat din toate dar nu ma lasa ea, asa ca ma aruncam in principal pe fructe de mare, peste, legume, fructe, prajituri. Asa ca intre mese i se facea foame si ii pastram cate un pachetel de cereale boabe sau de stafide care aveau mare trecere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Aalina, acum imi dau seama ca avea dreptate dr. ca doare inainte de CM, deci e hormonal. Tu ce fel de investigatii vrei sa faci? Sa pui poze ca numai tu nu ai si nu v-am vazut demult.
Micalsa, se vede ca v-ati simtit bine voi la Sovata, numai gagici. Mergeam si eu cand era mica si tare imi placea ca era apa sarata, ma gandesc ca nu i-ar strica nici Aliciei acum.
Delia, imi pare rau pt cheltuiala neprevazuta, sper sa nu mai apara apltele. Dar ce interventie chirurgicala ai facut? Legat de bb?
Serj, cand intri pe aici si ai o clipa de ragaz pune o poza cu noua printesa a familiei!
Pup si numai bine la toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Noe:

kikineata
membru junior

Romania
Bucuresti
944 Mesaje
Trimis la: - 03/08/2008 : 16:02:05
--------------------------------------------------------------------------------

Iertati-ma ca intru aici dar...NOE te rog spune-mi ce s-a intamplat in final cu acea sinovita tranzitorie la voi. Suntem in aceeasi situatie si-n necajita rau. Poate-mi spui ce sa fac , cum sa fac mai bine. Am scris si la sub tau la Parintii intreaba dar nush unde intri mai des. Multumesc mult dc ai timp de mine!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Buna fetelor, in primul rand va multumesc la toate pentru urarile facute Aurorei, mi-ati facut o surpriza, avand in vedere ca demult nu mai vin pe la voi....
As fi intrat mai inainte, dar nu am avut o clipa de ragaz.
Dupa cum v-a spus Mihaela, Aurora s-a nascut pe 26.07, foarte punctuala la ora 12.00 fix, de 3160kg; si tot cu cezariana.
E cuminte , papa si doarme, dar din pacate nici de data asta nu am putut alapta, iar Aurora nu prea accepta programul de 3 ore. Ar vrea sa manance mai repede.
Inca nu am reusit sa descarc nici o poza (sunt zile cand nici nu ma pot apropia de PC) dar voi pune o poza si cu ea.
Va multumesc inca odata de urari si va dorim la toti ghioceii si mamicile, toate cele bune.

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Serj si eu astept pozici cu noua comoara ,cand ai tu timp binenteles.Si,nu-i bai ca-si cere Aurora drepturile la papica mai des,bine ca mananca;stiu ca nu-i usor sa te trezesti de 6-7 ori pe noapte in primele luni ca sa hranesti bebita dar stii cum trece timpul,...creste papusa,...si ti-o fi dor de beba mica

Kim,pe la noi in sud cand veniti la o portie mare de soare si plaja?De papat si Rudy are perioade cand mananca sa nu-l deochi,....si altele cand inafara de 3 cereale nu accepta mai nimic.Da,interventia chirurgicala,anume histeroscopia,pentru pregatirea de fiv o facui.Orice,numai cu ochi sa fie in primavara-vara lui 2009.si daca r fi si cu fustita,....apai atunci ma imbat de fericire!
Roxana,am vazut i eu pozicile voastre cu Mariutzele si cu Vladut.Foarte fain ca aveti sa socializati cu lumea.Eu,...sper sa ajung su eu a ma va cu lumea,...dar cine stie cand,....deocamdata nu prea intrevad nic un drum spre Bucuresti iar cele de pe acelasi continent cu mine nu se inghesuie deocamdata cu vizitele.Dar timp este....si cred ca e tare super sa vezi prietenele virtuale si live.Distractie placuta in tara in continuare!
Micaalsa si pe a ta Iulia am vazut-o cu palariuta alba si capot portocaliu,dulce foc!La voi,...ceva planuri de barza pe cand?
Stefana,Mariana,Adar,Catrinutzaa, ce mai faceti?Mai spuneti-ne si voi de puiutii vostri!
Eu maine seara o iau la noi in vizita pe profa mea de economie din liceu care-i venita aici la niste rude in vizita pentru o luna.Si daca e doar la jumate de ora de mers cu masina de noi,nu o lasam asa fara sa ne vedem cateva ore macar.Asa ca sunt nespus de bucuroasa ca am si eu musafiri maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Serj, sa-ti traiasca micuta Aurora, sa fie sanatoasa si numai bine la toti. Ne mai auzim noi, cred ca nu mai ai timp de nimic cu 3 prichindei.
Delia , a mea-i cea cu capotel alb ... cealalta e o prietena de-a ei, de aceeasi varsta de altfel. Si noi suntem in "lucru" la proiectul bb2, sper cat de curand sa dau vestea cea mare.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Micaalsa,cu tristetea de rigoare,...imbatranesc si eu ,...o simt ,pe bune.Eu stiam ca Iulia ta e blondutza cu ochi albastri,....chiar m-am mirat,dar am zis ca deh,...copii se mai schimba,culorile si ele,.....oricum am ras de mine cu pofta.Pai nu mai pune bre poze asa,...sa derutezi lumea,...Spor la "bebe" number 2 si voua!

Miha,pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello mamici, scuze de deranj , cine are timp si disponibilitate sa ni se alature intr-o campanie umanitara, va rog sa cititi aici

o zi buna si numai bucurii va doresc !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Delia, nici o problema lasa ca doar la cat de des am intrat pe aici cu poze noi, nici nu e de mirare. Ca si eu cateodata ma uit la pozele ei vechi si parca n-o mai recunosc. Acum se schimba copilasii nostrii, nu mai sunt bebe

Am pus si eu cateva jucarioare in BAZARUL ALESIEI, banii primiti pe ele, sper cat mai multi, o sa ajunga la acest copilas greu incercat. Haideti sa o ajutam fiecare cu cat putem.

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Fetele va salut!

Aici mai pica netu si io rar am timp sa mai scriu ceva...pe la clubul lui Eli am de citit un capitol...acum le salvez si le citesc off line!

Ma bucur ca a putut si Serj sa intre pe la noi...Saraca va dati seama cat timp ii ramane la dispozitie acum...operata a 3 a oara si cu 3 minuni...

Am vazut si io poze! Pe ale lui Rocsana nu le-am gasit insa!

Catrinelu` lasa mama c ne intalnim si noi la iarna la Tm...nu te mai oftica! Ce poze faine ai adus tu din Suedia...pacat ca nu te-ai intalnit cu Mariana, insa vor mai fi si alte ocazii!

Micaalsa mai e aromata inghetata la Sovata? Sunteti super frumoase in poze! Eu nu as fi avut curaj sa va las singure la statiune! Poate o punem si de o intanleala la Praid in toamna asta! Cu jucariile...sigur incheiem o afacere de indata ce ajung acasa!

Va pup pe toate! Kim ma bucur ca ai facut tot ce trebuie! Multa sanatate si tie si Aliciei! Mii de scuze ptr intrarea asta fulger...Ciufulet tu intrebai cum ma descurc...adevarul e ca nu prea ma descurc, noroc ca am ajutoare!

Promit sa revin! ghiocimea!

Mergi la inceput