* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Andreea ... ESTI SUPARATA PE MINE CUMVA ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Rares Stefan, bine-ai venit pe lume! Ce baiat mare, inca din primele minute de viata! Felicitari parintilor!

Delia, exact asa spune si Alexandra, cind ea e in alta parte din casa fatza de mine (daca aude din zona mea ceva sunet suspect) "are you ok mami?" si vine sa vada daca-s ok. Nici o cratita nu pot sa spal, ca repede vine sa ma verifice :) A invatat asta de la gradinita, ca acolo asa striga dupa ei educatoarele, daca ii vede ca bocane cu ceva cind nu-s chiar linga ea. Si mie imi vine s-o maninc, ma umflu de mindrie, cind vad cita grija imi poarta :)

Noe,
ai facut bine ca ai mentionat ce si cum, ca pe mine iconul ala cu bataia putea naste neintelegeri ;)

Andreea Georgiana,
Aici nu se sarbatoresc niciuna din cele doua sarbatori, si din cauza asta nici noi nu le acordam importanta... decit daca ne aducem aminte :) Oricum, weekendul trecut am fost plecati la cumparaturi si ne-am luat o gramada de haine si jucarii. Deci sa zicem ca ne-am luat singuri cadouri :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Noua melodie a Rihannei si T.I., remix dupa "Dragostea din Tei"
aici
(sub poza celor doi, click unde scrie cu verde "Livin Your Life")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Catrinutza, felicitari pentru venirea copilasului. Ii dorim tot binele din lume, sa fie un copil fericit si sanatos, iar tie refacere rapida si putere sa cresti doi copii frumosi. Asteptam pozele, of course.
Gabi, sanatate multa la micut. Sa ii treaca cat mai repede laringita asta pacatoasa.
Fetelor, noi avem in comunitatea noastra un urs. Ne-a tot dat tarcoale de vreo cateva zile pe la gunoaie, insa acum pur si simplu ne tot viziteaza, apare pe inserate, cand lumea scoate gunoaiele in fata caselor pentru a fi ridicate a doua zi.
Insa pentru ca la noi luni a fost sarbatoare, ziua muncii, lumea a uitat ca ridicarea gunoiului a fost decalata cu o zi. Drept urmare, oamenii obisnuiti ca gunoiul vine miercurea dimineata, ei au scos tomberoanele de marti seara. Pentru vreo 45 de min am fost plecati de acasa, intre 8 si 9 seara, iar cand am ajuns acasa am crezut ca a fost uraganul. Toate tomberoanele la pamant, gunoaiele insirate, o mizerie de nedescris. Miercuri un copil nu a iesit afara de frica ursului. Auzisem vreo cativa vecini ca s-au intalnit nas in nas cu Mos Martin, dar nah, Toma Necredinciosul ce sunt, trebuia sa ma conving singura. Si uite ca aseara sotul si cu presedintele Asociatie au iesit la panda. Sotul s-a inarmat cu camera video si sabia de samurai . Ce-o fi vrut sa faca cu ea, nu ma intrebati. Insa pentru Luca a fost o chestie de l-a dat pe spate. Nah, tata se lupta cu ursul. Ma rog, au pierdut ei vreo 30 de min. asteptand namila si ... uite ca a aparut. Un urs mare, negru, cu o capatana imensa si niste colti de ni-i arata cand sfasia gunoaiele. Nu parea deranjat de masinile ce treceau pe strada. Luca innebunit ca el nu a vazut ursul. Eu le faceam baie la timpul ala. Si ia copiii din cada, cu spuma pe ei, pune prosoapele peste ei, parcheaza-i pe scaunele lor in masina si plimba-te prin comunitate in speranta de a ne intalni cu Mos Martin. Nu am avut noroc. Staturam noi asa in suspans, asteptand namila, Eva ne ruga ca ea vrea acasa ca ii e frica, iar Luca era cocos. Vecinii iesisera in fata caselor sa vada ursul.
Acum sa fiu sincera sunt tare ingrijorata de aspectul asta. Cei de la Animal Control trebuie sa ia o masura. Mi se pare normal sa puna capcane sa prinda dihania si sa il ia ca sa il duca in salbaticie.
Stau cu frica cand am copiii afara. Asta fuse subiectul fierbinte.
Evuta e tare scumpa. Sta cu ochii pe mine sa vada cum ma imbrac, ce crema mai folosesc (nu are rost sa spun cate recipiente de crema de fata mi-a halit). intr-o zi se ungea de zor pe corp cu o crema de febra musculara.
E o fericita cand imi prinde geanta sa cotrobaie prin ea. Stie tot ce este prin casa, nimic nu ii scapa. de vorbit vorbeste binisor, insa face pauze scurte de parca gandeste de doua ori ca sa nu spuna vreo prostie. Noaptea se trezeste sa ceara la olica (cu exceptia noptii trecute). Se tine cat poate si cand nu mai poate striga la noi "fac pishulica". De doua nopti i-am lasat olica in camera ca sa nu ma mai deranjeze. Si se trezeste mititica, face pishu la olica, isi trage pantalonasii la loc si se duce inapoi in pat. Asa face si la pranz si seara.
Ba ieri la pranz ne-a strigat sa ii deschidem usa dupa ce facuse caca la olica si putea de groaza in dormitor.
Este innebunita sa stea cu mine, sa o iau cu mine peste tot. Parca simte ca nu o sa mai am timp de ea. Ah, adora sa incerce pantofi.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

Felicitari, Catrinutza si bun venit, Rares-Stefan! Sa cresti mare, sanatos, cuminte! Catrinutza, iti dorim refacere rapida, laptic, multa energie, si numai fericire si bucurii pentru intreaga familie!

Noe, imi pare foarte rau de ce se intampla cu Inaioana... am citit-o la mai multe subiecte si o admir mult, e o persoana tare frumoasa, din toate punctele de vedere... sunt convinsa ca va trece cu bine peste asta, si sper din suflet sa treaca totul cat mai repede si cu cat mai putine greutati pentru ea si copii. Asa cum spunea si Andreea, doar in cazuri extreme poate tatal sa ia custodia copiilor, iar in cazul ei sunt convinsa ca e chiar imposibil.

"Only when the last tree has died and the last river been poisoned and the last fish been caught will we realise we cannot eat money."(Cree Indian Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Adar,nu-s suparata, Doamne fereste!!!Sunt vraiste de treaba.
Tu pe-aici nu mai treci iar mie mess-ul nu-mi merge de cateva saptamani, asa ca...

Mai am si eu de zis una, alta dar nu stiu cand apuc. Azi la 14 mergem la o petrecere( de copii, of course!) iar maine la alta (cu 2 sarbatorite mici). Asta in conditiile in care aveam multa treaba (la birou) pe care doar noi o putem face.Deh, copilul sa se distreze...

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Felicitari Catrinuta,refacere rapida iar copilasii sa iti aduca doar bucurii.

Welcome in this world Rares-Stefan si o viata fericita.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fetelor, a venit ursul azi-dimineata, asa pe la vreo 5. Ne-a stricat gardul, poarta. A vrut sa intre pe terasa sa caute in tomberon. Cainele a latrat, iar eu auzeam ceva ca si cum un betivan ar vrea sa se sprijine pe gard. Exact asa face ursul. Nu rupe cu ghearele, se lasa pe spate sa doboare ceva.
Cei de la Animal Control nu vor sa ne ajute, mai degraba ne-ar da niste amenzi usturatoare ca nu respectam regulile si anume sa scoatem gunoiul in dimineata cand se ridica, nu sa il scoatem de seara sa ramana peste noapte.
Azi-noapte nu prea am dormit ca l-am supravegheat pe Luca care mi-a facut febra. Iar la 5, dupa intamplarea cu ursul, am zis ca nu ma mai asez in pat ca apoi ma voi trezi greu. Imi facui o cafea tare si pe cai cu mine. La 7:30 ajunsei la serviciu.
Elvie, tu nu mai spui nimic despre voi? Poze?

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

CIUF,brrr,mie una fie mare frica de ursi.in copilarie,cred ca aveam vreo 12 ani ,..ma pasiona culesul de mure si la tara fiind,am mers in padure sa caut fructe cu sora-mea.Ei si vazuram 2 ursi mari,cam la 20 de metri maxim de noi,cred c ei nu ne-au vazut caci nu s-au luat dupa noi,..dar am luat-o la fuga si desi nu eram prea sportiva de felul meu,am fugit mancand pamantul si nu ne-am oprit pana acasa,fugiram vreo ora,caci nu eram aproape de casa.Si de atunci,....sa nu aud de ursi,am o spaima de ei,...parc retraiesc sentimentul ala ca-s la un pas de a fi mancata,...Nu mi se pare deloc normal ca cei de la asociatia animalelor sa nu vrea sa timita oameni in zona ca sa prinda ursul.Ia da-le telefon si spune-le ca chemi televiziunea sa le spui ce raspunsuri ai primit din partea lor.Pai ce e nevoie ca sa fie cineva mancat de urs ca sa faca ei ce trebuie facut?mai insista,nu renunta asa usor.Si ai mare grija de voi,...usi inchise,...si nu as vrea deloc sa fiu intr-o situatie de genul asta.

Noi ,...avem furtuni in zona ,....deci stam pe acasa desi planul meu era sa ma bucur de plaja,soare,piscina.....caci de luni,...pofta in cui vreo 5 saptamani.Doamne da sa fie cu folos macar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Ciuf ,voi va luptati cu ursul noi ne luptam cu sobolanii.Imi veni azi, vecinul (Frank) la mine sa-mi spuna ca de cateva seri ne da tarcoale un rat si are sa puna cateva bait-uri in curtea lui asa ca in urmatoarele zile adio cafea si tigare afara pe terasa.Imi trec tot felul de scenarii prin cap : daca bate vantul si zboara momeala de sobolani la mine in curte si se intampla sa nu observ dracia de momeala care poate sa ajunga in mainile cui nu trebuie.Lara se joaca zilnic in curte dar, de maine ne mutam in parc ca tot al avem aproape.Eu as prefera ursul sobolanilor, pe bune .Brrr

Cum se mai simte Luca ,i-a trecut febra?

Poze am sa pun cateva acum dar sunt mai vechi ,noi pe saptamana viitoare.

Felicitari Evei si celorlanti ghiocei care au reusit sa scape de scutec.Lara sta pe olita si pe colacel dar nu face si nici nu se cere de fiecare data.Adevarul ca nici eu nu am prea insistat si nici constanta nu am fost cu pusul pe olita.Am asteptat sa se incalzeasca vremea sa o pot lasa afara fara scutec .In casa nu o las mai, ca nu vreau sa faca pe mocheta sau saltele si sa-mi puta toata casa a pipi.In schimb isi pune scutecul singura ,imi spune cand trebuie sa o curat si tot ea imi spune ca : next time face la Elmo ,asa si-a botezat wc-ul.

De vb. vorbeste destul de bine si muuuult ca imi face capul calendar , pune un milion de intrebari pe zi , imi mai planifica si ziua.De ex. azi dimineata m-am trezit cu Lara urlandu-mi la ureche: woke up mama,give Lara papa ,fasole si paine.Eu as mai fi lenevit putin in pat,dar daca fata avea pofta de fasole la 7 dimineata ce sa fac.
Ai dau toast si baked beans sa manance ,termina de mancat si spune : Let's go have shower ,put clothes on ,shoes on and go shops buy brocoli,cucumber,fasta (pasta) and dad juice (a se intelege bere).Suspectez ca idea cu dad's juice vine de la sot ca tot vine Father's day duminica asta.Hehe acum ma gandesc ca pe noua sept. aniversam 5 ani de la casatorie deci.. imi iau revansa cumva.

In seara asta am spus ca nu mai reusesc sa o bag pe Lara in pat,a spus fata noapte buna la tot cei trecea prin minte , good night stars , good night moon,good night George ( adica, iconita cu sf. Gheorghe ) ,good night Dam Dam ( Doamne Doamne), good night Lara eyes etc . etc.. in fine a adormit intr-un final.Dupa am spalat vasele si imi turna-i jumatate pahar vin rosu si hai pe DC.Nu m-am dus afara la fumat sa nu dau nas in nas cu sobolanii ,Acum si buzele si limba-mi sunt patate de la vin dar nu bai.

Maine as fi vrut sa ma trezesc in Romania,sora mea cea mica are nunta si eu nu sunt acolo ,parca am mai spus ca imi expira pasaportul si nu mi-am dat seama de chestie la timp.Asa tre sa ma multumesc doar cu dvd-uri si poze .

Noe noi te asteptam , in ce parte a Aust. locuiesc prieteni tai?

Delia lasa ca toti facem gafe si fara sa fim bagati cu capul in haine Am sa povestesc altadata ce gafe am facut eu mai.

Acum ma duc sa ma bag in pat si incarc pozele maine. pe cuvant .

toata ghiocimea

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput