* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)
Raspunsuri - Pagina 18
alinaalex spune:
Gata si cu minivacanta noastra, de luni m-am intors la servici, Marc s-a intors la serviciul lui...a trecut f. repede...
Noe, am inteles ideea, stiu ca n-ai nimic cu mine si sunt intr-u totul de cord cu ce-ai spus tu. Desi fapta este consumata si m simt vinovata, n-ai idee cat de vinovata, si pt. datile in care mai ridic tonul...nu sunt o mama perfecta, incerc sa fac sa fie totul bine, pe cat posibil. Le felicit pe mamicile care reusesc cu succes sa se descurce in situatii din astea. Eu cateodata nu reusesc. La teorie sunt buna, dar ce sa fac, practica ma omoara...tactici de genul dat muzica la max., time out 2-3 minute sunt folosite la noi demult...respiratii...nu mai zic...si 200!ma rog, as povesti mai multe, dar nu mai vreau sa intind discutia si nici n-am timpul necesar la dispozitie.
PS: nu avem pampers de rezerva
Biuta, Ada, bine ati revenit!
Gabifer, sanatate puiului!
ma enerveaza net-ul asta, abia am reusit sa intru de pe vodafone, ca RDS-ul nu-mi merge, habar n-am de ce.
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
Qamar spune:
Welcome Rares Stefan de 3850g si 55cm made by Catrinutza and Traian!sanatate maxima si pupici multi sorellei Mariuca!
Delia21 spune:
BUN VENIT PE LUME RARES STEFAN!.SA-ti fie viata dulce si buna si sa-i bucuri pe mami si pe tati toata viata cu prezenta ta!Mult noroc pui dolofan si lungan!Catrinutza,

FELICITARI pentru bebe asa voinic,refacere rapida si te asteptam inapoi printre noi cu poze,pliiiiz!!!
nshiro spune:
FELICITARI Catrinutz si Traian pt bebe campion!!!!!! I-ati ales ales un nume foarte frumos
. Sa va traiasca, sa fie sanatos, destept, frumos, norocos si sa va umple de bucurii
Biuta spune:
CONGRATULATIONS SI BINE AI VENIT IN LUME URIESEL STEFANEL RARESEL:) Sa va dea Dumnezeu sanatate si noroc la toti patru..si multe bucurii cu nazdravanii :)
Toata lumea spera sa fii un pic mai linistit ca Mariucul..sa vedem de o iesit..
Mama Omida a gresit cu cateva grame greutatea, scuze :))
Pumpici dulci la toata gascuta!!!!
ANDREEA GEORGIANA spune:
RARES STEFAN, BINE AI VENIT SI...LA MULTI ANI! SA FII SANATOS, PLIN DE NOROC SI...ZGUBILITIC PRECUM CELEBRA-TI SURIOARA!
CATRINUTA, REFACERE USOARA SI ABIA TE ASTEPTAM CU IMPRESII SI POVESTI!

Eu am vorbit cu Traian pe la 13.05 si Catrinuta intrase in sala de 10 minute. Probabil bb a vazut lumina zilei pe la 13.30. Vom afla noi :)
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Stefanna spune:
Micutlui RARES-STEFAN ii spunem si noi bun venit pe lume, si sa il ocroteasca Cel de sus la fel de minunat cum l-a ocrotit de pe vremea cand locuia in burtica de Catrinutz.Tie mamicuta refacere rapida, laptic si drag mult pt frumuseii pe care i-ai adus in lume.Te asteptam cu impresii si pozute de gagalice si Mariuci
ANDREEA GEORGIANA spune:
Si uite-asa, un bot de om de cateva ore, muuulte grame si multi centimetri ne scoate pe toate, una cate una din barlogurile noastre![]()
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Oamenii se schimba.De obicei...in rau.
Irina71 spune:
Bun venit pe lume, Rares Stefan !! 

SA FII SANATOS, FERICIT SI NOROCOS !! 

Hi, hi .... are dreptate Andreea in ultimul mesaj .... ![]()
Dar eu promit sa revin in forta !! (poate chiar de maine) caci acum am ce scrie - mi-am adus Andreiul acasa si din 15 septembrie vom fi gradinari ! ![]()
Gabi, imi pare rau pt Alexutzu bolnav ... stiu ca laringita e foarte rea ... ai grija cu febra ... daca e mare, da-i jumate de fiola de Algocalmin picurata intr-o lingurita. Sa ne tii la curent cu starea lui, OK ? 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine