* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Delia :)))) bag de seama ca esti cu o zi inainte noastra, astazi este 3 sep.Si eu astept vesti de Catrinutza dar mai avem de asteptat putin.La voi nu sunt day care unde iti poti lasa copii doar ocazional,noi avem asa ceva aici.

Catrinuta ,nastere usoara , bebe sanatos , mai atomel decat Mariuca :))))

Noelino zici ce ne facem vecine , poate ma vizitezi daca cumva holidezi in Aust.

Biuta ,vine ai revenit.

Alinaalex ce ma mai spun ,ca la noi este exact invers fata de voi toti.Cand este vara ,cald si frumos la voi , mergeti in vacanta noi stam mai mult in casa si hibernam,Acum a inceput sa se incalzeasca vremea la noi si vine frigul la voi , Na ca vb. despre vreme si ocolesc subiectul deschis de Noe:))))

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

No.1 ...inca n-am nascut...ceea ce e bine daca tinem cont de nenorocila ala de stafilococ sau ce-o mai fi...
No.2...multam fain de toate urarile si toti pumnii stransi (astia sunt pumni buni, , nu dintr-aia de care vorbeste Noelinio)...maine o sa am nevoie la greu de toate gandurile voatre bune....
No.3....de asta nu imi plac mie programatele...cand te ia prin surprindere nu mai ai timp de ganduri, de idei, de panicari si alte "minuni" dintr-astea...acuj caut sa tot am activitati ca sa nu imi mai stea gandul numai la ziua de maine...si aici ma refer la prima parte ca pe a doua de abia o astept, e clar....

No.4...Noelinio va fi "gravida", adica insarcinata sa va aduca vesti...tocmai am oferit-o voluntara

No.5...am inceput instructajul de Mariuci, ca maine mami merge la spital sa il scoata pe bebe din burtica d-na doctor si ca o sa lipsesc de acasa, sa asculte de cei de acasa (), toate povestile astea care nu maia dorm copiii de mult...concluzia ei: face mami injectie in burtica, are buba acolo????...no more comment...

No.6...Diana sunt tare de acord cu tine, habar n-ai tu cat... si cat ma mai urasc pentru momentele de scapare, mai ales ca noi nu mai avem scutec...uneori ma gandesc ce o fi zicand si bebe din burtic atunci cand aude ca ma cert cu Mariuci "mai stau pe aici ca acolo-i razbel crancen"...incerc sa mentin "canapeaua" ca modalitate de pedeapsa, tocami ca sa nu ajungem la alte conflicte...asa ca nu ii e frica de mine ci de canapea...

Astea fiind zise, ma duc sa mai verific o data bagajelul si sa imi mai fac de lucru pe ici pe colo...
Va pup pe toate si va multumesc din suflet pt gandurile voastre bune si urari...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

DEA, la multi ani, frumosi si plini de evenimente fericite!

Catrinuta,deja nasti???????? Nu-mi vine sa cred ca au trecut 9 luni. Se pare insa ca sunt de-a dreptul data peste cap si bulversata total. Si chiar ma gandeam ca dupa luna septembrie (extrem de plina), apuc sa-ti vad si eu Mariucu si burticu...live. Ma rog, probabil o sa le vad pe amandoua si, in plus si pe ex-ultimul locatar al burticii.

Aida, halal tie! Sa uiti de ziua puiutei si chiar de ziua ta, mai rar se intampla.Sper totusi ca i-ai amintit cui trebuie ca darurile pot fi primite si mai tarziu La multi ani si tie si multi

Alinaalex, mare si frumos s-a mai facut puiul tau! Sa stii ca si Thea este capabila sa-mi scoata la iveala dracusorii dar...respir adanc si-mi trece (dupa vreo 100 de astfel de respiratii)

Revin

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Elvi,si la mine e tot 3 azi,..dar vad ca mi se intampla cam des,de 2 ori pe saptamana asta sa uit ce zi este,...asta pentru ca nu am iesit cu capul din haine,sortai ce a ramas mic puiului,pune-le la pastrare pentru urmatorul fecior dar binenteles spalate ,curate,impaturate,cele bune puse in dulap sau in valiza,...

Catrinutza,uffff,deci mai ai azi,...pana la marea intalnire.La ce ora ti-a zis doctora sa mergi la spital?Trebuie sa fie tare haioase conversatiile cu Mariucu despre venirea lui bebe.Abia apuc sa vedem si noi niste pozici cu praslea cel asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

fetelor, iaca aici poza din vacanta

http://www.flickr.com/photos/8925078@N06/page2/

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetelor, cred ca multe dintre voi o stiu din postari pe prietena mea Ioana (Inaioana); daca aveti un moment, va astept aici cu o vorba buna, o incurajare sau un gand pentru ea, trece prin niste momente teribile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Catrinutz, e ziua cea mare azi tinem toti pumnii mari si mici sa fie bine

Andreea, ...si ceva poze noi???...
buna ideea cu 100 de respiratii, pana la urma de la nervi o sa ajungem mami-zen toateceea e e bine

Elvie, cu siguranta ca o sa ne vedem, dragos are in plan f multe calatorii in zona ...si cred ca o sa ne ia si pe noiPlus ca mai avem o prietena in Aussie..deci x2

Aida, of course ca suntem pe drumul cel bun eu glumeam cu emoticonul ala bataus ca singurul cu care ma bat e antrenorul de tae-bo...iar ala e in TV

Camelia, f frumoase pozele ceva noutati?

Delia, ce mare s-a facut Rudy! nu mai vazusem de mult poze, e un scump

fetelor, in ce conditii poate tatal sa ia copiii de langa mama, copii de 2 si 4 ani?....eu stiam ca nu e posibil decat in cazuri extreme, asa e, nu??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Noe, doar in cazuri extreme, in care poate fi dovedit in instanta cu probe beton ca mama este...incapabila sa-si creasca copii (asta ca sa ma exprim elegant). O femeie ca Inaioana (din cate o cunosc eu) nu are cum sa-si piarda copii (in instanta), chiar daca traim in Romania. I-am sugerat pe PM sa ma contacteze.Poate o convingi si tu.

Voi pune si poze si voi mai si povesti cate ceva. Acum insa am niste deadline-uri la cateva proiecte si sunt zapacita de treaba. Astept insa vesti despre Catrinuta!!!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Catrinuta iti doresc nastere usoara si bebeic sanatos.

Eu am intrat sa va intrb daca unul dintre ghiocei a facut laringita si ce tratament a primit? Alex de marti a fost diagnosticat cu laringita insa nu de catre dr lui pediatru care este in concediu ci de colega dr care nu-mi inspra f multa incredere, asta ptr ca inca nu vad inbunatatiri.

va pup si astept raspunsuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

CATRINUTZA,

tinem pumnii sa fie totul ok si asteptam vesti!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput