* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Elvie, ma bucur ca ai scris de Lara.
Ca vorbisi de sobolani. Urasc. Numai ce citeam ce ai scris tu si am simtit asa cum mi se ridica parul pe sira spinarii. Noi am avut vara asta 3 soareci in casa. Hm, parca doi. Nah ca nu imi mai amintesc. Cert este ca atunci cand am vazut primul soarece in bucatarie timp de o juma de ora am stat cocotata pe masa din bucatarie. Cand s-a prins al doilea soarece am auzit cum a sarit clupsa si l-am trimis pe viteazul de Luca sa vada daca s-a prins. Dupa ce a dat OK-ul, mi-am chemat vecina sa ma debaraseze de pocitanie.
Despre statul la olica iti spun ca asta e primul pas. Sta pe oala. Nu e bai ca nu face nimic. Va face. E suficient o data sa se intample, sa fie o pura coincidenta si daca tu ii vei spune imediat ca "bravooo, Lara a facut pishulica" i se va aprinde beculetul. Trebuie sa faca legatura intre pishu/caca si olica/WC.
Imi spunea o prietena ca la gradinita unde merge fetita ei ii recompenseaza pe copii pentru statul la olica cu niste bombonici. Trebuie sa stea nu stiu cat timp. care sta mai mult primeste bombonica, iar daca si fac ceva atunci premiul e mai mare.
Eu ce am observat la Eva ca o puneam pe WC in timp ce se umplea cada ca sa le fac baie. A fost de ajuns o singura data sa se scape sa faca pishu, la care eu am inceput sa ii spun ca ea de fapt a facut pishu si de aici ne-a fost mai usor. Deci spun din experienta.
Cititi carticele, jucati-va in timp ce e pe oala. O alta idee este sa o trezesti din somn dim. aproape de timpul cand se cam scoala ea si sa o pui pe olica. Multi copii fac pishu dimineata cum se trezesc.
Daca mai imi vin tipuri te tin la curent.
Despre vorbit ... pai Eva nu pune intrebari. Nu le are cu De ce-urile si nici Luca nu le-a avut.
Insa e tare mamoasa, nu fac un pas sa nu fie langa mine. pana si gimnastica facem impreuna.
Dorim casa de piatra surorii tale si o casnicie cat mai fericita. Tare rau imi pare ca nu ai putut sa fi acolo.
Hai ca va las ca avusei azi un chef de munca ca magarul de fuga. Imi comandai de pe Ebay un scrub din orez care cica este foarte bun. om trai si-om vedea.
Pup natiunea.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

fetele, la pranz am schimbat ceva mesaje cu catrinutza si imi spunea ca o doare rau operatia si ca bebe e pe perfuzii...ii era tare greu sa il vada asa..
nu a apucat sa imi spuna de ce, am incercat sa sun, dar nu ma conecta..apoi am avut programare la oftalmolog..
sper totusi sa fie lucrurile ok..si maine o sa incerc sa o contactez..

revin, nu prea vad tasteleeeee...

ciuf, ursul????brrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Bine ai venit pe lume Rares- Stefan! sa fii sanatos si mancacios si cu mult noroc in viata. Catrinutza, refacere rapida, sa treaca durerile si sa ai parte numai de bucurii de la puiuti

cristina + i miei tesorini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Noe,imi pare tare rau sa aud ca bebe Rares este la perfuzii iar Catri a noastra nu se simte bine.Primele zile sunt mai grele,eu una ma simteam mult mai bine de la o zi la alta,...dar in primele 48 de ore ,...deloc bine,stiu ca nu e tocmai usor cu cezariana.Spune-i te rog sa nu uite sa ceara antibiotice in caz de febra ca nu cumva sa se infecteze taietura.Tocmai am citit de cineva ,....of,nici nu mai continui,...caci acolo s-a terminat cum e mai rau,din neglijenta doctorului,...care uitase de antibiotice,uf.

Andreea,mersi mult pentru precizarea orei!
Elvie,da stiu, am citit si eu gafa aceea cu berii scris cu 2 de i si am ras o zi intreaga la subiectul respectiv deschis de tine.Mie asta mi-a placut cel mai mult deci pot face si altii gafe dupa gafe,....si inca ce gafe.
Aida,si noi ascultam zilnic "dragostea din tei" si dansam cu pofta!
IRINA,scumpa mea ce ne mai spui de nepotica ta?Dar de voi,de voinicelul tau?
Adar,ma bucur sa vad ca mai scrii,deci mi existiDe Puiuta ta zi-ne si tu cate ceva,pliz!
Catrinel,Mariana,,pe unde mai sunteti scumpelor?Am vazut ca a scris Tina la englezoaice si am vazut ca a pus si o poza recenta cu David cel dulce foc al ei.Speram sa dea buna-ziua si pe la noi,....dar daca nu a vrut,....asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Fete dragi, va rog sa continuam la capitolul urmator (57)

Mergi la inceput