Fetele din jud. Hunedoara *5*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

Buna fetele ,am revenit de multe ori am vrut sa intru dar am fost ocupata k scoala ,e mai greu avand in vedere k Andreea ar fi trebuit sa intre in rom in clasa I ,ASA CA EA ESTE IN A DOUA A si avem multe de facut ;offfff e atat de greu pt ea si de multe ori plange spunandu-mi ca o doare mana se la scris....in schimb cu prietenii de la scoala se intelege f bine chiar au facut un clubpt ea scoala e un fel de relaxare dar sa nu aducem vb de teme! aseara am vb k ea ca de acum va incepe k adevarat munca si greul vietii ,in primul an necunoscand limba se mai juca si nu era atat de atenta .

noutati:-am inscris-o la aerobic si o alta optiune am din patinaj artistic(role),inot sau atletism ,asa ca toata sapt va avea in afara de miercuri un sport pt a practica(fiecare sunt de 2 ori pe sapt cate o ora )

va pup si ne mai auzim!

ps:MARAMI SA STI K AM VAZUT CUM SE IMPATURA TRICOURILE SI AM INCERCAT SI EU (AM REUSIT)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:
citat din mesajul lui rasfatzata

ps:MARAMI SA STI K AM VAZUT CUM SE IMPATURA TRICOURILE SI AM INCERCAT SI EU (AM REUSIT)

http://community.webshots.com/user/rasfatzata

Ce spui tu Rasfatato acolo, ca eu nu pricep nik

Una calda - una rece. Beau cafea- decofeinizata.... asa ca, daca sunteti amatoare va las si voua. Da` azi e o zi speciala asa ca va dau cafea de care va place si va pofetesc azi e ziua Dianei, implineste 17 ani, iar eu cu husbandul 18 ani de cand ne facem viata amara...De vreo ora incoace am zambet pana la urechi... dl sot s-a trezit azi noapte si nu a mai reusit sa adoarma ca eu vb in somn si faceam declaratii de dragoste "te iubesc" da` nu lui ca eram cu fundu` la el

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

La multi ani fericiti Diana! Sa ai o viata cu bucurii si impliniri!
Marami sa-ti traiasca domnisorica si la mai multi ani fericiti si voua(fara amareala)!
Merci de tratatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

La multi ani Diana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multa sanatate si mult noroc in viata!!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

La multi ani!!!!!!!!!!!!!! Mirunica sa fi sanatoasa si sa ai parte de noroc in viata!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramyteo

La multi ani!!!!!!!!!!!!!! Mirunica sa fi sanatoasa si sa ai parte de noroc in viata!!!!!!!

Teo
Perlute

Multumim

Mergi la inceput

Hello!

Suntem buni de cinste azi,ca a facut Mirunica noastra 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Hello!

Suntem buni de cinste azi,ca a facut Mirunica noastra 1 anisor!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
Dupa miros am venit, chiar daca nasul imi este infundat...
"La Multi Ani!" ptr Miruna

Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Merci fain Lulu!

Mai,da restul,unde sunteti? Nu mai dati pe aici deloc??

Mergi la inceput

Fetele care nu mai intra aici cred ca si-au mutat locatia

Teo
Perlute

Mergi la inceput