Fetele din jud. Hunedoara *5*
Raspunsuri - Pagina 8
rasfatzata spune:
Buna fetele ,am revenit de multe ori am vrut sa intru dar am fost ocupata k scoala ,e mai greu avand in vedere k Andreea ar fi trebuit sa intre in rom in clasa I ,ASA CA EA ESTE IN A DOUA A si avem multe de facut ;offfff e atat de greu pt ea si de multe ori plange spunandu-mi ca o doare mana se la scris....in schimb cu prietenii de la scoala se intelege f bine chiar au facut un club
pt ea scoala e un fel de relaxare dar sa nu aducem vb de teme! aseara am vb k ea ca de acum va incepe k adevarat munca si greul vietii ,in primul an necunoscand limba se mai juca si nu era atat de atenta .
noutati:-am inscris-o la aerobic si o alta optiune am din patinaj artistic(role),inot sau atletism ,asa ca toata sapt va avea in afara de miercuri un sport pt a practica(fiecare sunt de 2 ori pe sapt cate o ora )
va pup si ne mai auzim!
ps:MARAMI SA STI K AM VAZUT CUM SE IMPATURA TRICOURILE SI AM INCERCAT SI EU (AM REUSIT)
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rasfatzata ps:MARAMI SA STI K AM VAZUT CUM SE IMPATURA TRICOURILE SI AM INCERCAT SI EU (AM REUSIT) http://community.webshots.com/user/rasfatzata |
Ce spui tu Rasfatato acolo, ca eu nu pricep nik
Una calda - una rece. Beau cafea- decofeinizata.... asa ca, daca sunteti amatoare va las si voua. Da` azi e o zi speciala asa ca va dau cafea de care va place si va pofetesc

azi e ziua Dianei, implineste 17 ani, iar eu cu husbandul 18 ani de cand ne facem viata amara

mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
danuta36 spune:
Hello!
La multi ani fericiti Diana! Sa ai o viata cu bucurii si impliniri!
Marami sa-ti traiasca domnisorica si la mai multi ani fericiti si voua(fara amareala
)!
Merci de tratatie! ![]()
ramyteo spune:
La multi ani Diana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Multa sanatate si mult noroc in viata!!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
La multi ani!!!!!!!!!!!!!! Mirunica sa fi sanatoasa si sa ai parte de noroc in viata!!!!!!!

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
danuta36 spune:
| citat din mesajul lui ramyteo La multi ani!!!!!!!!!!!!!! Mirunica sa fi sanatoasa si sa ai parte de noroc in viata!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teo Perlute www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete |
Multumim

lulu_boches spune:
| citat din mesajul lui danuta36 Hello! Suntem buni de cinste azi,ca a facut Mirunica noastra 1 anisor! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007) poze |
Dupa miros am venit, chiar daca nasul imi este infundat..."La Multi Ani!" ptr Miruna
Impreuna pentru Emma
ramyteo spune:
Fetele care nu mai intra aici cred ca si-au mutat locatia ![]()
Teo
Perlute