Fetele din jud. Hunedoara *5*
Raspunsuri - Pagina 7
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramyteo Ce tare esti...poate il intreci pe Tibi cu amenajarile ![]() la toate Teo Perlute www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam ![]() |

Nu poti stii niciodata

Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
ramyteo spune:
Ce faci
? Mai prins hai? ![]()
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam
danuta36 spune:
Neata!
Poftiti la cafelutza!
Marami pai lucrasi mai ceva ca mesterul Manole mai..
Te astept sa vii in Hd..
Miha voi ce mai faceti?
Noi suntem bine,lui Miru i-au mai iesit 2 dintisori,cei de sus..![]()
ramyteo spune:
Cristina ai terminat treaba? Ce mai faceti? 
Danuta i-am aratat la Lena , la vecina, filmarea cu bubulina ta
nici acum nu am sterso

pe toate fara exceptie!!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam
marami spune:
`neata!
Pana si virtual am ajuns sa beau cafea odata pe luna
? Eu una decat sa fac cafea mai bine ma apuc iar de zugravit
Husbandul face daca il trag de maneca, asa ca de cele mai multe ori imi iau de la automat cat stau la servici. Asa ca vedeti cum faceti cu cafeaua, macar asa sa vad ceasca![]()
Danutza,
Mirunica pentru dintisori si rabdare. Habar nu am cand ajung la Hd, Ela nu mai da nici un semn de viata... am inteles de la altii ca nu mai are masina si nici sofer si daca vreau ceva sa-i zicem din timp sa faca si ea comanda. Cine stie ce s-a intamplat si acolo la ei... daca toti clienti fac comenzi cum fac eu nici nu ma mir ca e intr-o perioada de acalmie.
Ramona, care treaba? Spalatul vaselor?
... iar trebuie sa o iau de la capat
Mihaela, ti-a trecut raceala?
sa treaca cat mai repede.
pozne-npoze
ramyteo spune:
Hei ia uite aici
Cristina , ce tare esti cu vasele 
MAi eu sunt cobza de racita asa ca nici la calculator nu am rabdare ca scriu cu incetinitorul 
GAta ma apuca si frigurile, din nou ![]()
VA 
Teo
Perlute
marami spune:
Ufff.... nici n-a venit iarna si voi deja ati inceput.
Aveti grija de voi
.... tre sa fug sa vad ce rezolv cu o centrala in rate.
pozne-npoze
ramyteo spune:
Cristina asa e....am fost la o vecina si copiii ei erau raciti de numa si fata a fost calare pe Teo si a pupato intruna
noah...pisici ce sa mai fi facut o data intrata....plus ca i-am zis ca sa nu o mai pupe dar...copiii ce sa le mai faci.
Spor la treaba in continuare si o zi buna si tie!!!!!!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramyteo Hei ia uite aici Cristina , ce tare esti cu vasele ![]() MAi eu sunt cobza de racita asa ca nici la calculator nu am rabdare ca scriu cu incetinitorul ![]() GAta ma apuca si frigurile, din nou VA ![]() Teo Perlute www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam ![]() |
sanatate multa si sa treaca repede raceala!

ramyteo spune:
Mersi Danuta dar am impresia ca va tine o vesnicie
ca parca ieri nu mi-a fost asa rau ca astazi, dar no pana isi face damblaua....
Teo
Perlute