sarcina? tinizon? sure check?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

fetelor am o bafta....mai multi doctori ce mi-au fost recomandati sunt in concediu. Trebuie sa ma aman eco. Am inteles ca o sa trebuiasca sa fac analize la sange amanuntite si de specialitate pt ca am avut catel in casa. O sa le fac bineinteles. Pana in momentul de fata singurele simptome pe care le am sunt arsuri la stmac dimineata si faptul ca nu pot sa dorm...inclusiv in week-end m-am trezit la 5 dimineata. Si totusi in timpul zilei nu sunt obosita.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

anne - nu stiu cine va sperie atat cu sarcina si cainii. se face o analiza pt a vedea daca ai imunitate la toxoplasmoza, este o boala ce se poate lua din fecalele de pisica. iubeste-ti catzelul in continuare ca nu are legatura.

5+

Mergi la inceput

disperata cum sunt am expediat catelul la tara. M-m gandit ca ea este puiutz si strang dupa ea de cand o am. Dimineata cand ma trezesc intai curat dupa ea si apoi imi fac eu toaleta. In rest nu am probleme cu ea... sta sa o spal, curat parul pe care-l lasa cat pot de bine, e vaccinata. Dar o colega de-a mea a avut o pisica si la analize i-a iesit ceva. Daca zici ca numai la pisici se aplica atunci sa stau linistita. Poate ca sotul are dreptate: prea sunt disperata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

hai mah...saracu catzel. cum ai avut inima sa il dai? e vorba doar de igiena, chiar si pisica daca ai, dar de fiecare data dupa ce cureti litiera te speli bine pe mani nu ai probleme.
eu am avut animale de cand ma stiu, caini, pisici, peshti, hamsteri, broshte testoase...si nu am imunitate la toxo, ceea ce inseamna ca nu am luat niciodata virusul. si crede-ma ca nu exista catzel sau pisica pe starda pe care sa nu ii mangai cand eram copil.
cum sa iei ceva de la animalul tau de casa, ingrijit de tine, vaccinat, spalat, pieptanat....???
eu zic sa o aduci acasa, si daca stai tu mai linishtita atunci cand aduni kk dimineatza poti sa iti pui nishte manushi de menaj.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Anne, lasa catelu acasa ca toxoplasma, daca e sa o faci, poti sa o iei si de la o carne nepreparata corespunzator! Aris zice bine, fa analiza de toxoplasma IgG si IgM sa vezi daca ai imunitate sau nu.

Sarcina usoara,

Felix

Mergi la inceput

of, si mi-e asa dor de catelusa mea nazdravana :(((. Am dus-o la soocrii mei la tara. In week-end cand m-am dus sa o vad mi-a luat 3 randuri de piele de pe mine de fericita ce era ca ma vede. Acum nu stiu cum o s-o iau de acolo ca socrii sunt ..... parca imi si imaginez "cum sa o iei la tine, e caine, tu esti pregnant. las-o aici pana nasti si chiar dupa. vrei sa imbolnavesti copilul?" Noroc ca am un sotior care ma iubeste si daca eu vreau catelul o sa luam catelul.
merci frumos

Mergi la inceput

mi-am facut programare la eco la un dr de aci, azi la ora 6. Sper sa nu intarzii la munca si sa ajung. O sa faca intravaginal nu? ar putea ranii intr-un fel bebelul? la eco abdominal nu se vede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Trimite-l pe sot sa-ti ia catelul si rezolvi o problema! Dar fa si analiza de sange, de fapt ar trebui sa ti-o indice doctorul gine la prima consultatie.

Bebe ar trebui sa se vada acu si la echo normal, nu e musai endovaginal... Stai linistita ca nu-i face nici un rau, indiferent cum va fi echo facuta!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

anne, iti tin pumnii! sa ne povestesti de samburel.

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Eu am caine de 11 ani si este ditamai dulaul. In acest interval de timp, am facut analize de tot felul si niciodata nu a iesit toxo prezenta. Daca se respecta conditiile de igena nu cred ca exista pericol. Cel mai mare purtator este pisica, dar te poti infesta si de la fructe nespalate.
Acum la varsta asta de sarcina, se face eco transvaginal si nu exista risc pentru embrion. Trebuie sa fii calma ca altfel nu faci bine nici tie nici la bebe.
Asteptam vesti.
Pupici

Mergi la inceput