sarcina? tinizon? sure check?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Anne, repede la echo, sa vezi sacul si inimioara!

Succes,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Magne parca 2 /zi .
Nu vede ma acum inimioara ca este prea mic,de la 7 sapt incolo se vede f bine.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Ma gandeam la 48 de zile de la ultima menstruatie, calculelele ma omoara...

Dar oricum sa se duca la echo, macar vede punctuletul!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Felix orice medicament in sarcina chiar daca pare ca ajuta poate la fel de bine sa faca foarte rau.Progeteronul nu e un medicament fara contraindicatii.Nici tu nici eu nu suntem medici asa ca nu e chiar tocmai bine sa recomandam medicamente ca doar asa am auzit sau ne-a recomandat un anumit medic, vedeta sau nu.
Nu ai de unde sa stii daca a avut sau nu avort menstrual si nici daca ar fi nevoie de supliment de progesteron.De obicei o sarcina normala nu are nevoie decat de putin atentie si dragoste nu are nevoie de medicamente doar pentru ca asa fac majoritatea fetelor de pe forum.
Si mai e un lucru foarte important tratamentul unei afectiuni nu se face la toti pacientii la fel.

Anne felicitari!Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Eu am zis ca POATE sa ia utrogestan. Asa ca dau si varianta cealalta: POATE sa nu ia nimic si sa o piarda si pe asta asa cum le-a pierdut si pe celelalte. Testele alea de urina nu se pozitiveaza asa ca le-a venit lor ci demonstreaza clar existenta hormonului de sarcina in pipi! Iar betaHCG, hormonul care da cele doua liniute apare NUMAI in sarcina sau daca si-a administrat acel hormon (vezi pregnyl sa altceva). Iar utrogestanul este FOARTE SAFE in sarcina pentru ca este izolat din pipi de femeie gravi (na ca acu nu stiu daca o sa il mai ia daca a aflat din ce e facut).

Sa nu mai spun ca Tutunaru a reusit cu ajutorul tratamentului sau de sustinere sa duca la capat sarcini pe care alti doctori le considerau pierdute din start.

Uite ca m-am intins si m-am bagat si-n polemici.

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Atunci mai bine recomanda-i sa mearga sa Tutunaru decat sa ia medicamente.
Sa stii ca eu personal am avut test de sarcina Barza pozitiv si bHCG foarte 0 facut la 4 laboratoare diferite.Sunt sigura ca nu a fost avort menstrual.
Poti sa-i spui cum vrei polemica sau alfel important e sa ai grija cui ii recomanzi medicamente ca poate le ia , ii fac rau si ramai cu constiinta incarcata.
Iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai curand.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

N-ai inteles, am zis ca POATE sa ia nu i-am zis SA DE SI DUCA duca la farmacie... Aici fiecare isi da cu parerea nu obliga nimeni pe nimeni sa faca ceva, ca doar de aia e forum si nu cabinet medical. Si nu mai continui discutia ca n-are rost.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele, nu va mai certati !

Azi a inceput Postul Adormirii Maicii Domnului, asa ca va sfatuiesc sa tineti post cele 2 saptamani, sa va rugati mai mult, sa va spovediti si nu in ultimul rand sa fiti mai bune, caci doar cu multa credinta ni se va intampla si noua minunea de a fi mamici.

Cu drag,

Mergi la inceput

Anne, unde esti? Stau ca pe jar aici sa vaz ce mai faci... Hai da-ne vestea cea buna cum ca l-ai vazut pe bebi la eco!!!

Jasmi, nu ne certam, doar ne polemizam fara suparare.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor
azi am fost ocupata la munca si nu am apucat sa intru pe net. Multumesc frumos fetelor ce m-au felicitat.
Sunt fricita maxim. De fapt toti trei suntem fericiti. Sotisorul meu ma resfata si ma pupa cum are ocazia. Ieri la ora 19.40 l-am scos din casa pt ca vroiam sa cumpar un caiet studentesc. Vreau sa scriu in el tot ce-mi vine in cap, pasii sarcinii, pozele de la eco etc. Asa ca ieri am inceput jurnalul. Tot in cinstea bebelului am pus samburi de lamaie in ghivece poate se prinde unul (asa am simtit eu).
Am anuntat parintii si prietenii care au fost incantati si fericiti mai ales ca soacra mea isi doreste atat de mult nepoti (sotisorul are 35 de ani si nu are copii). In week-end mergem la ai lui pt ca ai mei sunt din Cta si nu am chef de 3 ore de mers cu masina.
Dr la care vreau eu sa merg pt control este in concediu pana pe 20 august. Nu stiu la ce alt dr bun din buzau sa ma duc. Oricum sunt hotarata sa gasesc un medic din bucuresti care sa ma urmareasca si in bucuresti sa nasc.
Bebelul nostru o sa fie berbec si are cetatenie croata .... asa a zis Sotul, pt ca e posibil sa fi fost conceput in concediu.
Unde sa incep sa postez? Fiind la prima sarcina am mare nevoie de sfaturile voastre pe parcursul celor 9 luni. O sa ma mai uit o data pe Odisee sa vad unde ma lipesc.
Multumesc inca o data pt urari

PS cred ca e bebelul cu cele mai multe nasele

Mergi la inceput