sarcina? tinizon? sure check?
Raspunsuri - Pagina 10
anne`mary spune:
saru-mana. sper doar sa ajung. Azi as vrea sa ma intalnesc si cu medicul de familie. De maine avem concediu o saptamana. dupa ce ma linistesc cu ce vrem sa facem, tragem o fuga pana la munte. Sunt asa rasfatata de baiatul meu!. in week-end n-am facut nimic... el a facut curatenie, el vroia sa faca si de mancare, a facut cumparaturile
. Mi-a luat foarte multe fructe. Problema este ca mie fructele imi provoaca foame. Si sa vedeti cum umbla el dupa mine cu prunele in mana "ia si mananca". Am mancat sambata un pepene rosu intreg. De ce sa iau vitamine cand inca ma mai pot bucura de fructe. Am de la socrii lapte de la vaca si niste rosii de gradina atat de bune
. Sper ca bebelul sa aprecieze.
Am uitat sa spun ca sunt intr-o continua si continua stare de fericire
Gianina34 spune:
anne'mary - tare ma bucur pentru tine.
Foarte bine ca te rasfata domnul sot; este cea mai frumoasa perioada (asa zic cunoscatoarele
) asa ca profita din plin. 
gianina
anne`mary spune:
bineinteles ca am sa profit. Nu m-am simtit confortabil stand pe canapea in timp ce el facea curaenie, dar ma pot obisnui
.
merci de urari
ancadragoman spune:
Anne felicitari mama ptr bebeluis si adu cainele acasa ca nu iti face rau ,oi avem caine de 11 ani si nu am avut nicio problema cu taxoplasmoza ...
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
anne`mary spune:
Fetelor najuns luni la dr caci am fost retiuta la munca, dar de azi sunt in concediu si sigur il vizitez. Numai ca azi am observat ceva. Ma doare burtica nu foarte tare ci asa cum ma doare ininte de ciclu si am si o scurgere maronie. Sa ma impacientez? Am avut pana acum scurgeri dar erau albicoase. ACu este mai inchisa la culoare. Mi-e teama sincer va spun.
felix76 spune:
Anne, repede la doctor, nu mai sta nici o secunda! Sangerarile in sarcina pot duce la pierderea sarcinii daca nu sunt urmarite de un medic competent. Sper sa ne spui ca esti bine si ca bebe este la locul lui.
Tin pumnii strans si revin la ceea ce ti-am scris mai demult, ar fi trebuit sa te duci la doctor mai demult si sa iti fi pus utrogestan, chiar si preventiv, indiferent daca ai deficit sau nu de asa ceva...
Felix
anne`mary spune:
programarea e la ora 4.M-am schimbat si am pus tot o pereche alba pe mine ca sa observ schimbarile. Inca nu a mai aprut nimic. Cand ma sterg nu apare nimic pe hrtie. Mai astept putin si daca mai apare ceva suspect ma duc la maternitate.
luminita2008 spune:
Anne, felicitari pentru bebe!!
Despre posibila sangerare, te rog sa nu te impacientezi, dar sa mergi la doctor. am avut astfel de sangerari maronii, vreo 2 sau 3 zile cand eram insarcinata in 6-7 saptamani. am fost la doctor si mi-a spus ca sunt normale la inceput de sarcina, si, mai ales ca nu sunt abundente si sunt maronii, sa nu-mi fac griji. acum am ajuns in saptamana 28 (maine o aniversam
) si astept 2 bebei sanatosi si nazdravani, 2 baietei.
Oricum, mergi la doctor si spune-ne cum a fost. si nu te mai stresa! stresul nu face bine deloc, nu te panica, dar fii vigilenta, trebuie sa existe o rezolvare.
Pupici,
Luminita
Luminita
cu
si
27+
http://tusibebe.wordpress.com
http://luminitamalanca.wordpress.com
anne`mary spune:
felicitari luminita pt bebei. Si eu am sanse la gemeni. Am citit pe net ca unle femei au scurgerile astea atunci cand li se fixeaza sarcina. Incerc sa stau cat mai calma. Acum a intrat sotul pe usa. Astept sa manance si ne ducem la dr u am propgramarea. Observ ca s-a oprit scurgerea deci poate ofi de bine.
va pup