sarcina? tinizon? sure check?
Raspunsuri - Pagina 11
anne`mary spune:
Am fost la doctor.In prima faza mi-a zis ca sarcina e stationara nu se dezvolta embrionul ca apoi sa-mi zica uite are activitate cardiaca,a zis ca are 4 saptamani si 2 zile diametrul 6,1 si ca nu exista zone de decolare ( CE INSEAMANA ASTA?)M-ia dat utrogestan 600mg acid folic si nospa a zis ca ma interneaza daca continua sangerarile. E nevoie sa ma ingrijorez tare?
unboticutz spune:
anne, daca nu ma insel zone de decolare sunt zone unde se dezlipeste samburelul (apar spatii intre placenta si mucoasa uterina) deci daca nu ai e perfect!
ma bucur ca ai vesti bune de la doctor, Doamne ajuta in continuare!
Emma are nevoie de noi!
anne`mary spune:
neatza fetelor.
Am trecut seara cu bine. Sper ca si ziua safie la fel.
Fetelor, stiti la ce ma gandeam? E normal ca la 4 saptamani sa il vada si sa ii bata inima?
anne`mary spune:
si inca ceva fetelor.Simt nevoi sa ma duc la toaleta foarte des. Am impeia ca vezica e plina si cand ma duc...doar cateva picturi. A devenit un smar sa ma duc la toaleta....ma uit tot timpul speriata s vad daca sunt patata, daca se vede ceva in taleta etc. La doar 4 saptamani embrionul nu e mare deci nu inteleg de ce apasa pe vezica
unboticutz spune:
anne, linisteste-te, ii faci rau lui bebe! stiam ca inimioara se vede la 6 sapt dar poate 4 sapt e varsta samburelului, nu varsta sarcinii care se calculeaza adunand 2 sapt la varsta embrionului. referitor la urinatul des, este provocat de hormonul sarcinii si abia cand se mareste bebe poti sa spui ca apasa pe vezica si da urinari frecvente. daca nu ai dureri, usturimi la urinat, nu e urina tulbure si nu faci febra nu e cazul sa te ingrijorezi!
Emma are nevoie de noi!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anne`mary neatza fetelor. Am trecut seara cu bine. Sper ca si ziua safie la fel. Fetelor, stiti la ce ma gandeam? E normal ca la 4 saptamani sa il vada si sa ii bata inima? |
eu zic ca la 4 saptamani nu are activitate cardiaca ,mie la 4 saptamani mi-a aratat la eco o pata pe uter
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
anne`mary spune:
pe poza data asa scria.... sac gestionar 6.1 mm. N-am stiut la ce se refera si eram si asa tulburata de ce imi spusese incat nu am realizat ce scrie si nu am cerut explicatii. Azi insa am cercetat pe internet, am inteles ce inseamna sacul insa peste tot am citit ca la 4 saptamani sacul are 2-3 mm si ca la 6 saptamani are 6 mm si se vede prezenta activitatii cardiace. Eu nu am vazut nimic pt ca monitorul nu era indreptat spre mine, insa sotul care era prezent a zis ca intradevar a sesizat o miscare ritmica in sac.
Nu sunt nelinistita.... sunt chiar foarte calma si optimista. Sunt doar confuza pt ca datele se bat cap in cap. O sa ma duc la bucuresti la dna badea care acum e in concediu.
nu am usturimi, mancarimi sau alte simptome. Pur si simplu ma duc des la toaleta.
anne`mary spune:
as vrea sa atasez poza de la eco poate va e familiara imaginea si stiti sa o interpretati. dar nu stiu sa o atasez.
ancadragoman spune:
At inseamna ca ai 6 saptamani si asa se vede activitatea cardiaca ,felicitarile mele si stai linistita.Cand ajung acasa ma uit cat avea Maria la 6 sapt si iti spun.
Sa atasezi poza trebuie sa iti faci un cont aici http://photobucket.com/ si atasezi poza
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Cornelia spune:
Anne, uite aici: http://www.advancedfertility.com/ultraso1.htm
Uita-te la 5 si la 6 sapt. si compara cu ecografia ta.
Cornelia