Cluj rulz !! - cap. 82
Raspunsuri - Pagina 7
svety spune:
Am sters poza ca era Dani cu curutu gol si nu las de alea pe aici
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
asi spune:
La multi ani Raluca!
Toate cele bune sa fie pentru tine si familia ta!
Sunt in Bucuresti si abia astept sa ajung acasa dar mai am un drum de facut.E o caldura monstruoasa.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
rolo spune:

LA MULTI ANI FERICITI!!
draga mea tiza. Iti doresc tot binele din lume, sanatate, fericire, bani, liniste sufleteasca.
Svety, am vazut si eu poza. Suuuuper. Sa iti traiasca flacaul.
Yagmur spune:
LA MULTI ANI, RALUCA!!!!! 

Multa, multa fericire si implinirii in tot ceea ce iti doresti alaturi de familia ta minunata
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
mariana tache spune:
Hello!
LA MULTI ANI, RALUCA! Sa fii sanatoasa, sa te poti bucura de familia ta; sa ti se indeplineasca toate dorintele tale bune!
Rolo, bine ai revenit; te asteptam cu povesti din concediu.
Stanca, te asteptam acasa cu bratele deschise; sa te intorci cu bine si cu vesti bune! 
Svety, zic si eu: nu o mai lasa pe momo in preajma; groaznica faza ti-a facut; si asta o stii tu; nu vreau sa ma gandesc ce ar putea exista fara sa stii; tine-l pe Dani la tara la socrii ca e mult mai bine pt toata lumea; pana in septembrie mai e doar o luna.
Cristiana, sanatate la gagici! doamne ajuta sa nu se agraveze si sa puteti pleca linistiti in concediu; pe cand plecati?
Azi, de ziua Ralucai, nimeni nu a dat o cafea??? ![]()
Fug la masa.
tuturor.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Fetelor sunt in febra gasirii unui camin. Am unul cu fite, cu uniforme la comanda, firma de catering alea, alea. Dar pregatirea nu stiu cum e. Si mai am un camin mai modest, cu bucatarie proprie. Aici se ocupa de copii. 
Dany boy
nana_sim spune:
Raluca draga iti urez la multi ani fericiti, plini de dragoste si impliniri. Sa ramai frumoasa, vesela si senina cum te stim
, sa te bucuri de roadele iubirii si de "altoiul" care le-au facut sa rodeasca
De la zan 

Abia acum am vazut prima pagina a capitolului, sunt coplesita sa ma aflu cap de lista asa ca iti multumesc frumos pentru gandul cel bun pentru ca el se aseaza frumos acolo unde este nevoie mai multa 
Doamnelor, va salut cu drag pe toate, nu puneti la inima ca scriu rar, citesc zilnic dar sunt intr-o pasa de mutenie greu de explicat chiar si pentru mine. Mi-s mintile concentrate intens in alta parte insa ma gandesc cu drag si la voi si ... stau pe aproape.
Stanca tinem pumnii!
romana_74 spune:
Ciao fetele... am intrat pe forum cu gandul sa va impartasesc din necazul meu... sunt atat de nefericita... m-am rupt piciorul... nu e chiar rau, dar cel mai si cel mai rau e faptul ca nu am voie sa il pun in pamant 4 saptamani pana imi ia gipsul jos... sunt atat de frustrata... sa nu fac io nimic in casa, pentru copiii mei, pentru mine... nu ma pot spala, nu pot merge la buda singura, e groaznic! Ma gandesc la handicapatii care stau o viata in carucior... brrrrr... e horor! Si luni trebuia sa plecam in concediu... nu am putut asa ca mi-am trimis copiii in concediu! e nasol rau ... mi-am stricat toata vara si tot concediu. Am intrerupt concediul de odihna si am intrat in medical pentru 30 de zile... imi vine sa mor... azi e numai miercuri... asta s-a intamplat duminca seara si gipsul il am de luni dimineata... pana pe 4 septembrie e muuuuuullllttt... dati-mi idei ce sa fac sa treaca timpul cu folos... in afara sa cos, crosetez... am doua maini stangi la chestile astea...la tv nu imi place sa ma uit... mi-a mai ramas cititul...
svety spune:
Vai saraca de tine. Lasa ca trece. Apuca-te si citeste toate cartile care ti-au placut candva
.
Da' totusi cum ai reusit?
Dany boy