Cluj rulz !! - cap. 82
Raspunsuri - Pagina 6
mariana tache spune:
Buna dimineata!
Mama Mia, dar ce liniste pe la noi! toata lumea a fost plecata din Cluj in vichendul asta!
Eu am fost in MM la copii si ne-am bucurat unii de altii.
(de 1 ora am inceput sa va scriu).
Fetelor care ati intrebat, la intalnire am fost doar eu si Stanca
; si ne-am povestit de ne-a durut maxilarul (vorba Oanei).
Aaaaa; avand in vedere ca am primit acordul tacit
, va spunca luna asta in 17 o mai sarbatorim si pe Oana (tuchi).
Raluca, pune-o si pe Oana la sarbatoriti, ca sa nu treaca ziua de 17 neobservata
.
Svety, fug sa ma delectez cu pozele voastre.
Sa aveti o zi buna, o saptamana plina de realizari!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Yagmur spune:
Salutare....
Am avut parte de 3 zile minunate cu Luca... vineri si duminica ne-am balacit la Olimpic, in rest am stat in parc, am dormit bine...... a fost grozav.....
Sambata am tras o fuga la Savadisla la petrecerea din sat... www.dropshots.com/yagmur#date/2008-08-02/19:20:12 " target="_blank"> Savadisla si noi si fotbalul
Svety, ce frumosi sinteti.. Dani e tare scump
Imi pare tare rau ca am ratat intalnirea... data viitoare musai sa vin si eu..
Stanca, felicitari!
Cata treaba am si eu am stat sa pun poze pe linkuri... va las ca ma omoara sefu![]()
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
mariana tache spune:
Ah, ce bine ca am cu ce sa ma delectez!!!
Svety, am vazut pozele; fff frumoase; sunteti o familie tare frumoasa; Dani e la superlativ; poza asta: http://good-times.webshots.com/photo/2733927620103828761WsyyKq mi-a placut cel mai mult.
Manu
m-am distrat de ce fotbalista esti si m-am minunat din nou cat de mult ai putut sa slabesti!!! Luca - o minunatie de baiat, ca de obicei.
Azi nu se bea cafea???
Daca doriti, va ofer eu una
.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
rolo spune:
Ola chicas,
Am revenit din concediu si incerc cu greu sa ma obisnuiesc cu noul program. Inca nu mi-am baut cafeaua asa ca deocamdata nu functiuonez la parametrii normali.
Pup si revin, mai povestitoare later.
svety spune:
Ia uitati-va la asta 
http://good-times.webshots.com/photo/2602374250083520516WmrFwe
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
svety spune:
L-am lasat pe Dani la socrii si ieri am fost tare necajita. Da n-am avut ce face. M-o 'nervat buna care statea cu el (momo). Il lasa singur in camera si mergea in bucatarie cu orle. Facea mancare, fuma, si bietu copi cu curutu gol ca acu 1h facuse cacutza si nimeni nu l-a sters. Ii zic:" N-ai intrat o ora in camera?" " D-apoi sa se arda mancarea?"
Asa ca pana incepe caminul ma descurc. Mama vine de la 1 sept. O mai aduc pe momo 2 sapt. si gata.
Macar la Bistra are curte si socrii is morti dupa el.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
rolo spune:
Swety io nu am vazut nimica. Mai posteaza odata link-ul pls.
In legatura cu momo nu stiu daca e indicat s-o mai aduci nici macar o zi.
carrie spune:
fetelor am scris un mesaj luuuung si nu mi s-a salvat...deci nu mai in stare sa-l scriu odata.
pe scurt , f scurt cu scuze de cat e de scurt:svety, Dani e un dulce si un frumos, Rolo bine ai revenit, fetele mele sunt cu muci si eu in trepidatii sa treaca pina plecam...
Simona cum te simti?
noapte buna
carrie spune:
totusi vreau sa fiu prima care o imbratiseaza cu drag pe Raluca si-i spune un din inima
LA MULTI ANI!

ii doresc multa fericire, sa ramana acelasi om extraordinar si prieten minunat, sa se bucure din plin de ceea ce are, intr-un cumvant ii doresc o viata minunata!
mami_alexia spune:

LA MULTI ANI, RALUCA!!!

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...