Cluj rulz !! - cap. 82
Raspunsuri - Pagina 13
mariana tache spune:

tocmai terminasem de scris o postare lunga, cu toate urarile si povestirile de rigoare, cand mi s-a blocat programul asta ordinar
.
In consecinta, in tura 2 ma limitez doar la urari.
LA MULTI ANI, ALEXA MARIA! Sa fii sanatoasa si norocoasa in viata; Ioana, sa-ti traiasca printesa!
LA MULTI ANI, OANA! Draga mea, tot binele din lume sa te insoteasca; sa fii inconjurata mereu de cei dragi! 
Svety, inteleg ca si tu esti MAria; asa ca, sa ne traiesti cu numele, multi ani fericiti!
Stanca, Roxana, bine ati revenit din concediu; va asteptam cu poze multe, multe!!!
Va multumesc pentru urarile de sf Maria si gandurile voastre bune; sunteti dragute ca-ntotdeauna.
o mie.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Alexa Ioana spune:
multumim mult pentru urari !!!
va dorim si voua numai bucurii si impliniri !

svety spune:
Mariana,la sfarsitul lunii sunt zilele Turzii.Ghici cine vine la cina...IRIS
.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
asi spune:
Am pus poze:
http://community.webshots.com/user/ubi19
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Buna dimineata mandre doamne!
Va poftesc la o cafeluta fiecare dupa plac si dorinta.
Ieri am avut o zi nebuna, am ajuns acasa pe la 7 la fel se preconizeaza si azi dar tot sper ca ajung acasa sa-mi mai pun hainele prin dulapuri si sa fac ordine prin hartii.
Peste 2 saptamani incepe gradinita si trebuie sa ma uit la hainute sa vad ce este si ce e nevoie.Cred ca trebuie sa cumpar si ceva pantofi.
Azi noapte am visat ca strangeam bani pentru copilasii de la "Maica Domnului".
Yagmur spune:
Si eu am pierdut un mesaj lung 

Pe scurt: LA MULTI ANI, Mariana - scuze de intarziere
LA MULTI ANI, Alexa
LA MULTI ANI, Oana
Noi sintem in febra pregatirilor de vacanta, plecam joi spre capitala si peste inca o saptamana spre Antalya.
Va pup cu drag si ne revedem dupa 10 septembrie...
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
mariana tache spune:
Buna dimineata!
E a doua oara cand va spun asta pe azi; bineinteles ca prima dada a disparut mesajul
; e ceva ciudat la forumul asta!
Stanca, multumim de cafea; f buna; m-am delectat cu pozele voastre de la mare, dar pe cand m-am prins mai bine la vizionat, s-au terminat! de ce ai pus asa putine??
Manu, drum bun si concediu placut! sa te intorci cu forte proaspete si buna dispozitie! 
trimit, ca mi-e frica sa nu o iau de la capat.
tuturor.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Stanca, frumoase poze...mi-e dor de mareee
. Si eu iubesc marea. 10 zile sunt putine!
Dany boy
asi spune:
Nimeni la cafea?
Multumesc Svety si mie mi-e dor de mare.
svety spune:
Sa va spun un secret: am avut niste anchete si le-am facut din birou. Asa ca acum sunt acasa si trandavesc vreo ora. de fapt sunt acasa de la 10...adica pe teren
. Asta-i partea buna la serviciul meu, ca prinde bine terenul. mai o cumparatura, putina ordine prin casa, mai butonez pe net, o factura platita, chestii de astea.
Ieri a venit socru si l-a dus pe Dani la Bistra. Noi vineri mergem, asa ca imi prind bine 2 zile de respiro.
printre altele, am cumparat teren de 10 ari la iesire din Mihai Viteazul, asa cica sa nu stricam banii (au vandut socrii o casa batraneasca si au impartit banii). Terenul a fost 600 de milioane, are di tate pe el. ne facem o cabanuta sa ne destrabalam si noi din cand in cand la un gratar. Acolo pot face si strand cat e de mare. Socru ne aduce de la munte materiale de constructii. S-apoi un ban investit in teren eu zic ca-i un ban castigat.
a! si inca ceva azi e ziua zanului. Tre sa-i fac tort. Dani e plecat...o sa ne plictisim tare...
Dany boy