Cluj rulz !! - cap. 82
Raspunsuri - Pagina 12
Alexa Ioana spune:
LA MULTI ANI, Mariana ! 
La multi ani si pentru celelalte Marii ! 
sa aveti o zi frumoasa si plina de surprize placute !!!

mariana tache spune:
Buna fetelor!
Ioana, iti multumesc pt urare; esti o draguta
.
De asta am intrat si eu: ca sa fac urarile de bine celor care poarta numele cel mai frumos din lume - MARIA!
LA MULTI ANI, MARIA, MARIANA, MARIAN!
Sunt la birou; mor de somn; am fost pe camp de dimineata; cand fac cate o iesire dintr-asta imi piere tot cheful sa ma ating de hartii; m-am intors pe la 13.30, am mancat, iar acum ... ma doare lenea; mai e si vineri si sarbatoare! sunt scuzata? ![]()
Erika, am incercat si eu sa vad pozele, dar nu merge; eu cred ca ai copiat linkul pt poze cand inca nu erai sign out; de aia nu ne lasa sa le vedem. Mai incearca.
Cred ca in acest weekend nu apar in zona, asa ca va doresc sa aveti liniste si odihna in acest sf de saptamana.
o mie!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
nana_sim spune:
La multi ani Mariana draga! Iti doresc sa stea fecioara Maria cu mana sa ocrotitoare asupra ta vesnic si sa-ti ajute sa gasesti drumul drept.
Eu si zanul iti trimitem un brat de flori si un munte de ganduri de bune.

P.S. - sa corectati pe prima pagina, Oana este cea mai importanta persoana din lume pe data de 18 ![]()
jozsaerika spune:
cu intarziere LA MULTI ANI!!! TUTUROR MARIILOR SI A DERIVATELOR DIN MARIA 

va dorim we placut
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze
svety spune:
Am trecut la laptop. Asa ca stau comod in pat si butonez.
LA MULTI ANI MARIANA, frumoasa floare de...Iris
. La fel la toate mariile de p-aici (si mie).
Greu suport caldurile si ma crizez din orice. La fel si dani supota tare greu. Dar este si o parte buna: am spalat haine pe banda rulanta. Spala masina, pun la uscat - pana ii gata a doua tura, se usuca hainele. mai bate si vantul asta!
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
ralucames spune:

haideti fetelor, ca azi dau eu
!! poftiti cu curaj!!
am fost tare amarata zilele trecute, precis in mare parte de la caldura, am fost si ff racita, abia acum imi trece...
deci: la multi ani, Mariana!! sa fii ocrotita si indrumata toata viata de Fecioara Maria, sa fii sanatoasa si fericita!!
ma duc la bb mic, ma cere cu ardoare
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
Raluca vin eu cu drag la cafea!
In sfarsit am revenit acasa.Aseara am ajuns.
In primul rand vreau sa felicit sarbatoritele.
La multi ani Mariana! 
La multi ani Alexa Maria! 
Sa ai parte numai de fericire !
La multi ani Oana!
Prietena draga sa ai parte de o zi minunata si tot asa sa-ti fie tot anul.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
roxana1974 spune:
daaaa, Cristiana
si toata gasca de gagiiici iertare ca am tacut atata vreme...nici nu stiu cu ce sa incep... dar nu inainte sa-i urez Oanei
La Multi Ani!! si tot ce-i mai bun in viata! ILY Oana si sa ne traiesti!!!
incep cu sfarsitu' ca asa simt io acum: tocmai ne-am intors din concediu, am fost in Austria, la un resort cu therme si hoteluri dragute. A fost pasnic si foarte dragut, copilul s-a simtit extraordinar a inotat intr-o multime de piscine, s-a dat pe tobogane, s-a stropit cu tot felul de jucarii, era minunat acolo!
Eu am inotat din greu in fiecare zi, lucu care m-a mai linistit si mi-a facut bine. Am fost singura cu gandurile mele, dar din pacate nu le-am pus in ordine, doar ca le-am mai gandit de vreo 100 de ori pe fiecare.
Excelent a fost ca am stat o zi la Viena, unde am vizitat muzeul sau Casa Marii (am vazut de la rechini, pesti nemo, pirhana, crocodili, serpi, testoase, lilieci pana la furnici si paianjeni, maimute zburatoare libere etc) v-ati prins, pustiul era in delir. In continuare am mers si la gradina zoologica unde am vazut animale pe care numai pe discovery le-am vazut: ghepard, pantera neagra, koala urias, hipopotam, girafa, ca sa zic ca leii, tigrii, elefantii, maimutele si serpii erau deja banali, nu-i asa?
. Va recomand cu tot dragul sa mergeti cu copii, e extraordinar, iar conditiile sunt super!
Din pacate accesul meu la DC va fi tot mai greu deoarece de la job ne monitorizeaza si filtreaza traficul, iar site-ul DC e pe lista neagra a paginilor pe care nu avem voie sa intram, alaturi de promod, pitzipoanca, youtube si altele
... fragmentez aici mesajul meu de teama sa nu-l pierd si continuu imediat...pe curand
roxana1974 spune:
so, revin cu continuarea...
saptamana asta cat voi fi in concediu am sa incerc sa intru macar de 2 ori pe zi, dimineata si seara, fiindca in timpul zilei voi avea nenumarate treburi, as aca in concediu: coafor, alte alea de infrumusetare si revenire, masaje, sport si musai analize medicale ca ma somara aia de la job ca de 2 ani nu le-am facut pe alea obligatorii
si ku-n drum ma caut si de pitici pe greier, cred...si altele mai urgente si mai importante.
Ioana (Romana) imi pare tare rau pentru ce ai patit, dar ia-o ca pe o experienta din care poti sa castigi (vorbesc in mine acum cartile cu vampiri, pline de chestii psihologice profunde, de pe vremea marilor filozofi adica din antichitate - to love and to learn, asta e mai nou motto-ul meu
) asadar, sfatul meu e sa nu plangi tare ci sa intri pe conquiz si cu toata dragostea de care esti capabila, fa-i praf si arata-le ce stii
si da-mi si mie nick-ul tau, poate ne vedem in camera cu prieteni si poate bagam niste amicale, ce zici? Si-ti mai dau un pont: pe tripadvisor, la games e un joc misto care-ti masoara IQ-ul geografic, baga si acolo sa-mi zici cat ai facut
te pup si ai grija de tine!
Ralucuta (ralucames)
La Multi Ani si multa multa sanatate, cu intarziere dar cu mare drag!
Cristiana, sper ca sunteti mai bine acum toate, mai ce chestie sa o comiteti si voi acum pe caldurile astea! Va pup si sper sa ne revedem in curand!!
Da fetelor hai sa punem de o intalneala ce ziceti??
Simo
mi-ai salvat viata cu mesajul tau anterior, mi-am inghitit inima cand am vazut ca am ratat urarea de ziua Oanei
.
Mariana, bestiola!!!
Stanca
si pe tine, ma bucur ca ne-am intalnit pe mess, mi-am mai descarcat greierul si ma bucur de vestile bune despre tine! hai sa facem o intalneala, please!!
pe curand gagici, sper sa ma organizez mai bine sa pun si niste poze mai noi si din concediu! 
Roxa
ralucames spune:
bine ati venit dragelor din concedii!!
Stanca, 
Roxanooo, ma bucur ca v-a priit concediu, dupa cum povestesti
de urari, 
si, inainte sa ma scoata iarasi bb din peisaj, La multi si fericiti ani, Oana draga, sa fii sanatoasa si implinita mereu!! un bratz de
din partea noastra, din suflet!!
La Multi Ani, Alexa-Maria!!
Criss, voua drum bun si concediu minunat!!! te asteptam cu impresii!!
dupa cum spuneam, ma cere iarasi datoria...
revin mai incolo...
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita