Apocalipsa
Raspunsuri - Pagina 34
Victoria spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui sorana
Nu numai asta, as mai face si altele cum bine a intuit ham Sorana si Monica (5 ani) |
Mai, si ziceti sa nu mai fac zacusca????? Rog raspunsuri serioase!!!
BeLucci spune:
Citat: |
Mai in gluma, mai in serios, omenirea isi "accelereaza particulele" singura, si nu e nevoie de Biblie sa spuna ca daca o ducem tot asa, ne autodistrugem garantat, fara nici o interventie divina... |
larissa_79 spune:
Mie mi-a placut mult ce a zis Dostoievski. Logic, de altfel. Nu o sa dau citat ca nu stiu paragraful intreg. Dostoievski spunea ca sunt doua variante:
1. Daca Dumnezeu nu exista, atunci nu va avea cine sa ne judece pentru faptele noastre.
2. Daca Dumnezeu exista, atunci ne va judeca pentru faptele noastre.
deci e 50 - 50 daca judeci logic, la rece. Presupunand ca nu ai nici o religie. Mi-e greu sa cred ca e om pe lumea asta care sa nu se intrebe " Si daca totusi Dumnezeu exista?'. Ca noi traim ca si cum El nu ar exista, asta e alta poveste.
Deci, de unde atata "bascalie" in fata mortii? De unde atat de multa seninatate?
Nu vorbesc aici de "gaura...." ca asta e un circ, ci de moarte in general, de ce urmeaza dupa moarte mai exact.
Oameni buni, voua nu va e frica de ce urmeaza dupa moarte?
Later edit: http://savatie.wordpress.com/2008/09/09/adio-a-venit-sfirsitul-lumii/
Mi-a placut!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
xenocid spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Dostoievski spunea ca sunt doua variante: 1. Daca Dumnezeu nu exista, atunci nu va avea cine sa ne judece pentru faptele noastre. 2. Daca Dumnezeu exista, atunci ne va judeca pentru faptele noastre. deci e 50 - 50 daca judeci logic, la rece. |
BuZzZ!
Eroare gravä de logica:
Eu spun ca exista doua variante:
1. Exista o pereche de conduri mov care orbiteaza in jurul planetei (era sa zic Pluto da' asta nu mai e planeta) Neptun.
2. Nu exista nici o pereche de conduri mov care orbiteaza in jurul lui Neptun.
deci e 50 - 50 daca judeci logic, la rece, ca Neptun are acum ca sateliti ultimul racnet din colectia 2008 de papuci cu glugä.
BeLucci spune:
Xenocid raspunde-mi te rog la 3 intrebari: exista starea de frig? exista intunericul? exista raul absolut? Multumesc anticipat!
xenocid spune:
citat din mesajul lui BeLucci Xenocid raspunde-mi te rog la 3 intrebari: exista starea de frig? exista intunericul? exista raul absolut? |
Când ai fost tu la soacra'mea acasa!??
BeLucci spune:
Xenocid tu nu ai inteles intrebarea(intrebarile) mea sau eu nu o inteleg pe-a ta?!Sau sa inteleg ca socara ta te intreaba la fel???sau?Hai ca nu le am cu ghicitul!
Dar chiar sunt curioasa sa-mi raspunzi la intrebare si apoi iti respund si eu!!ok:)):))
J G spune:
Oaualeu...
Xeno
Hai mah ca vrea sa-ti faca schema aia cu absenta luminii, stii tu, aia a lui "Einstein". Ce naiba nu te prinzi?
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)