Apocalipsa

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Citat:
citat din mesajul lui BeLucci

Citat:
Corect - mai avem 1 luna jumate de si petreceri

daca ar fi sa mai avem atata de trait ...asta ai face tu?

Bineinteles Belucci - ce altceva? As sta toata ziua cu copilul in brate si noaptea party cum n-am timp sa o fac de 10 ani.

Acum pe bune lasati glumele ca eu pe 17 plec in Franta (in sud) unde plaja goala- sezlong - eu - frappe - shopping - scoici - plaja pustie (am mai zis asta?) - cocktail - etc.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Citat:

Citat:

Sigur ca da...mai nasol ar fi daca dupa aia n-ar mai veni apocalipsul...iti dai seama cum ar fi o mahmureala dupa o luna jumate de ? Pai prin comparatie sfarsitul lumii pare o chestie agreabila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

Citat:

Citat:

Eeeee, acusha si tu, ceri prea multe amanunte; io zic ca nu DOAR asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Citat:

Citat:

Bineinteles Belucci - ce altceva? As sta toata ziua cu copilul in brate si noaptea party cum n-am timp sa o fac de 10 ani.

Acum pe bune lasati glumele ca eu pe 17 plec in Franta (in sud) unde plaja goala- sezlong - eu - frappe - shopping - scoici - plaja pustie (am mai zis asta?) - cocktail - etc.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

JG - Si eu plec pe 17 in Franta (Paris)

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Nu numai asta, as mai face si altele cum bine a intuit ham

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

HeHe eram si eu curioasa cum gandeste un om care ar mai avea de trait 1 luna juma'. Eu nu stiu ce-as face daca as mai avea un anumit timp de trait, de asta am intrebat ce ati face voi. Ma gandeam ca ma inspirati. Dar.....mmmmmmhhhmmmmmm neeee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

BeLucci, te-as inspira eu, daca imi dai voie....
Ce nu ar trebui sa mai faci, daca ai avea o ultima luna de trait? Pai, sa nu mai judeci oamenii! Timp pretios irosit de pomana . Macar daca i-ai judeca bine....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Citat:

HeHe eram si eu curioasa cum gandeste un om care ar mai avea de trait 1 luna juma'. Eu nu stiu ce-as face daca as mai avea un anumit timp de trait, de asta am intrebat ce ati face voi. Ma gandeam ca ma inspirati. Dar.....mmmmmmhhhmmmmmm neeee.

Belluci - traducerea corecta a ceea ce a-si face - mi-as petrece timpul frumos impreuna cu prietenii si familia, as face dragoste cu sotul, le-as arata cat de mult ii iubesc celor din familie si prietenilor cat de dragi imi sunt ....
Asa, pompos spus suna mai bine?
Ca de fapt e acelasi lucru, doar spus altfel ....
Inteleg ca timpul ramas tu nu l-ai petrece cu sotul (descris de mine prin , nici cu prietenii (descrisi de mine prin petreceri si ) ... acum m-ai facut curioasa ... tu ce-ai face?

Sorana si Monica (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Pai

Citat:
Ce nu ar trebui sa mai faci, daca ai avea o ultima luna de trait? Pai, sa nu mai judeci oamenii! Timp pretios irosit de pomana . Macar daca i-ai judeca bine....

nu am prea inteles ce-ai vrut sa spui! Eventual spune-mi cand te-am judecat pe tine...ca sa-mi aduc aminte.
Sorana am spus ca nu stiu cum mi-as petrece timpul ramas! Asta nu inseamna ca nu as alege sa petrec timp cu familia.
Am spus ca nu sunt inspirata cu ptrecerile pt ca nu sunt de fel o petrecareata. De asta am spus ca nu am fost inspirata! Credca imi doresc prea multe lucruri sa le fac, ca sa-mi ajunga timpul. Credca niciodata nu as avea timp cate planuri am. Credca mi-as petrece normal viata. Nu as face ceva speciaaal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Nu stiu daca e intuneric in rai sau nu, dar in mod sigur e foarte cald

Termodinamica dupa Isaiah

You've made my day!!!!

Ma durea capul de-mi plesnea, si uite ca mor de ras...

BTW, io-te de unde vine apocalipsa: http://life.hotnews.ro/stiri-acasa-4287949-cronica-sfarsitul-lumii-antena-3.htm

Mai in gluma, mai in serios, omenirea isi "accelereaza particulele" singura, si nu e nevoie de Biblie sa spuna ca daca o ducem tot asa, ne autodistrugem garantat, fara nici o interventie divina...

Mergi la inceput