Apocalipsa
Raspunsuri - Pagina 33
J G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui BeLucci
daca ar fi sa mai avem atata de trait ...asta ai face tu? |
Bineinteles Belucci - ce altceva? As sta toata ziua cu copilul in brate si noaptea party cum n-am timp sa o fac de 10 ani.
Acum pe bune lasati glumele ca eu pe 17 plec in Franta (in sud) unde plaja goala- sezlong - eu - frappe - shopping - scoici - plaja pustie (am mai zis asta?) - cocktail - etc.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Stanescu spune:
Sigur ca da...mai nasol ar fi daca dupa aia n-ar mai veni apocalipsul...iti dai seama cum ar fi o mahmureala dupa o luna jumate de ? Pai prin comparatie sfarsitul lumii pare o chestie agreabila...
ham spune:
Eeeee, acusha si tu, ceri prea multe amanunte; io zic ca nu DOAR asta!
sorana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui J G
Bineinteles Belucci - ce altceva? As sta toata ziua cu copilul in brate si noaptea party cum n-am timp sa o fac de 10 ani. Acum pe bune lasati glumele ca eu pe 17 plec in Franta (in sud) unde plaja goala- sezlong - eu - frappe - shopping - scoici - plaja pustie (am mai zis asta?) - cocktail - etc. J si Carlita Carliontz (05.02.2006) |
JG - Si eu plec pe 17 in Franta (Paris)
Sorana si Monica (5 ani)
sorana spune:
Nu numai asta, as mai face si altele cum bine a intuit ham
Sorana si Monica (5 ani)
BeLucci spune:
HeHe eram si eu curioasa cum gandeste un om care ar mai avea de trait 1 luna juma'. Eu nu stiu ce-as face daca as mai avea un anumit timp de trait, de asta am intrebat ce ati face voi. Ma gandeam ca ma inspirati. Dar.....mmmmmmhhhmmmmmm neeee.
denizel spune:
BeLucci, te-as inspira eu, daca imi dai voie....
Ce nu ar trebui sa mai faci, daca ai avea o ultima luna de trait? Pai, sa nu mai judeci oamenii! Timp pretios irosit de pomana . Macar daca i-ai judeca bine....Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
sorana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BeLucci HeHe eram si eu curioasa cum gandeste un om care ar mai avea de trait 1 luna juma'. Eu nu stiu ce-as face daca as mai avea un anumit timp de trait, de asta am intrebat ce ati face voi. Ma gandeam ca ma inspirati. Dar.....mmmmmmhhhmmmmmm neeee. |
Belluci - traducerea corecta a ceea ce a-si face - mi-as petrece timpul frumos impreuna cu prietenii si familia, as face dragoste cu sotul, le-as arata cat de mult ii iubesc celor din familie si prietenilor cat de dragi imi sunt ....
Asa, pompos spus suna mai bine?
Ca de fapt e acelasi lucru, doar spus altfel ....
Inteleg ca timpul ramas tu nu l-ai petrece cu sotul (descris de mine prin , nici cu prietenii (descrisi de mine prin petreceri si ) ... acum m-ai facut curioasa ... tu ce-ai face?
Sorana si Monica (5 ani)
BeLucci spune:
Pai
Ce nu ar trebui sa mai faci, daca ai avea o ultima luna de trait? Pai, sa nu mai judeci oamenii! Timp pretios irosit de pomana . Macar daca i-ai judeca bine.... |
Sorana am spus ca nu stiu cum mi-as petrece timpul ramas! Asta nu inseamna ca nu as alege sa petrec timp cu familia.
Am spus ca nu sunt inspirata cu ptrecerile pt ca nu sunt de fel o petrecareata. De asta am spus ca nu am fost inspirata! Credca imi doresc prea multe lucruri sa le fac, ca sa-mi ajunga timpul. Credca niciodata nu as avea timp cate planuri am. Credca mi-as petrece normal viata. Nu as face ceva speciaaal!
Victoria spune:
citat din mesajul lui sorana Nu stiu daca e intuneric in rai sau nu, dar in mod sigur e foarte cald Termodinamica dupa Isaiah |
You've made my day!!!!
Ma durea capul de-mi plesnea, si uite ca mor de ras...
BTW, io-te de unde vine apocalipsa: http://life.hotnews.ro/stiri-acasa-4287949-cronica-sfarsitul-lumii-antena-3.htm
Mai in gluma, mai in serios, omenirea isi "accelereaza particulele" singura, si nu e nevoie de Biblie sa spuna ca daca o ducem tot asa, ne autodistrugem garantat, fara nici o interventie divina...